- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
ya canm bence normal değerin ayrıca her lekenme düşük demek değil benm ablamdada lekenme olmuştu progestan kullandı geçti ayrıca suan hamile bir arkadaşım var tam 6 hafta durmadı kanaması ama şimdi maşallah gayet iyi gidiyor sen içini ferah tut.merhaba arkadaşlar, dün akşamdan beri pembe lekenmelerim var. yarın doktora gideceğim. sanırım kimyasal gebelikti
siz ne dersiniz?
Doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi hcg yaptırdım gayet umutsuz bir halde fakat değerim 369.7 çıktı. Düşük yapıyo olsam değerim daha da düsmezmiydi[/QUOT
Canım düşük yapıyor olsaydın bu kadar yukselmezdi bence hersey yolunda ve bebegin tutunmuş hamilesin sen ve artık biraz rahat bırak kendini olumlu düşün çok sevindim Allah bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana
bende tekrar kan vericem bugun umaım güzel bir artış vardır canm dua edelim birbirimize. sen ne zaman vericen kan?Güzel bisey fuymak beni o ksdar mutlu etti ki ihtiyacim varmis.tesekkur ederim canim umarim dedigin gibi olur.yarun yine yazarim sonucu
ne güzel canım cok iyi artmış. lütfen bana da dua et cumartesi 19 du (adetten önce yaptırdım) bugun de verdm bakalım kaç çıkıcak? sana hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşalaharkadaşlar cuma günü beta hcg 70ti. şimdi 285 olmş
amin canm benim inşallah sanada nasip olr. adetten önceyse değerin normal canm bnce yükselmiştir bugünne güzel canım cok iyi artmış. lütfen bana da dua et cumartesi 19 du (adetten önce yaptırdım) bugun de verdm bakalım kaç çıkıcak? sana hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşalah
ayyy inşallah canım yaa. sevinçten naparım bilmiyorumm :)amin canm benim inşallah sanada nasip olr. adetten önceyse değerin normal canm bnce yükselmiştir bugün
ne zamn çıkıyo sonucun varmı gelişme ?? :)ayyy inşallah canım yaa. sevinçten naparım bilmiyorumm :)
hala çıkmadı sürekli bakıyorumne zamn çıkıyo sonucun varmı gelişme ?? :)
olabilr canm bide haftanın ilk günü bugün..hala çıkmadı sürekli bakıyorumhafta içi lab. daha yoğun olduğundan sanırım böyle oluyoo
Canm 61,2 cikti :)olabilr canm bide haftanın ilk günü bugün..
Kac gun araylaMerhaba bugün kan verdim 61.5 dan 131.34 e yükselmiş sizce nasıl
En son cuma vermiştim kanKac gun arayla
canm benm bildiğim 2 günde iki kat artması gerekiyo. ama yine de doktoruna danış mutlaka.En son cuma vermiştim kan
canım süper.. hayırlı uğurlu olsun gözümz aydın hadi bakalım keseyide görelim inşallah13 agustos ta 19
15 agustosta 61.2 cikti b-hcg sizce nasil kizlar
normal gibi duruyo canm ama daha net anlamak için 2 gün sonra bidaha bakabilrsinMerhaba bugün kan verdim 61.5 dan 131.34 e yükselmiş sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?