- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
ayyyyy inşallahh :)) şimdi 5-6 gün snra bir daha vercem ona göre 1500-2000 ne zaman olcak anlarz zaten o zamanda doktora gidicem. gittiğim gün göreyim bari keseyi falan o yuzden erken gitmiyorum. sence beklemek iyi diimi?canım süper.. hayırlı uğurlu olsun gözümz aydın hadi bakalım keseyide görelim inşallah
herkesin hemen yüksek olcak diye birşey yok canım 48 saatte iki katına cıkmış olması gerekiyor önemli olan sağlıklı artması hayırlı olsun şimdiden. rabbim kucagına sağlıkla almayı nasip etsin :)Kizlar merhaba sat 17 temmuz. 3 gun once beta hsg 58 cikti. Sizce nasil? Doktor kotu birsey soylemedi. Tebrik ederim hamilesiniz dedi ama burdaki degerler beni subhelendirdi acaba az mi?
canm ben dün gittm doktora zatn hastanede çalıştığm için o avantajm var kafama estiği zamn gidiyormayyyyy inşallahh :)) şimdi 5-6 gün snra bir daha vercem ona göre 1500-2000 ne zaman olcak anlarz zaten o zamanda doktora gidicem. gittiğim gün göreyim bari keseyi falan o yuzden erken gitmiyorum. sence beklemek iyi diimi?
evet canım kullanıyorum nisandan beri. o zaman 6 gun snra kan verip gideyim şimdi hiç bişi görünmez zaten. ya ben daha önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım bu yuzden daha değer düşükken gitmek istemiyorum eğer kötü bişi derse doktor ben kafama taka taka olmayacak seyi oldururum yani o yuzden azıcık bekliyim diyodum ama.canm ben dün gittm doktora zatn hastanede çalıştığm için o avantajm var kafama estiği zamn gidiyormdoktor hesapladı pazartesi günü kese görülebilrmiş.bide kan tahlili istedi ne varsa hepsine baktı sende o yüzden bi kere git istersen.bide folik asit kulanıyomusun?
çok geçmş olsn canm bu defa yüzün gülecek inşallah.zatn dediğn gbi hç bişey gözkmez şu an doktorum bnada dedi baksakta göremeyiz diye.bi keseyi görsek bide kalp atışını duysak tamam rahatlıycam ama birz stres yapıyorm bnde acaba nasl olcak diye. Allahm lütfen güzel haberler alalımevet canım kullanıyorum nisandan beri. o zaman 6 gun snra kan verip gideyim şimdi hiç bişi görünmez zaten. ya ben daha önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım bu yuzden daha değer düşükken gitmek istemiyorum eğer kötü bişi derse doktor ben kafama taka taka olmayacak seyi oldururum yani o yuzden azıcık bekliyim diyodum ama.ayy inşallahhhh sende pazartesi yaz bana mutlaka göründü diye inşallah :)
ay inşallah canım yaa. dualarına beni de ekle nolur :) ben pazar kan vericem canım duruma göre çarşamba falan giderim. iki gün falan var sanırım aramızdaçok geçmş olsn canm bu defa yüzün gülecek inşallah.zatn dediğn gbi hç bişey gözkmez şu an doktorum bnada dedi baksakta göremeyiz diye.bi keseyi görsek bide kalp atışını duysak tamam rahatlıycam ama birz stres yapıyorm bnde acaba nasl olcak diye. Allahm lütfen güzel haberler alalımsende pazartesimi gitceksin
Cok tesekkur ederim :) yarin kan vericem insallah artmistir :)herkesin hemen yüksek olcak diye birşey yok canım 48 saatte iki katına cıkmış olması gerekiyor önemli olan sağlıklı artması hayırlı olsun şimdiden. rabbim kucagına sağlıkla almayı nasip etsin :)
inşallah canm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahCok tesekkur ederim :) yarin kan vericem insallah artmistir :)
pazar günki sonucuda yaz mutlaka canm iyi haberlerini bekliyorm inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider :)ay inşallah canım yaa. dualarına beni de ekle nolur :) ben pazar kan vericem canım duruma göre çarşamba falan giderim. iki gün falan var sanırım aramızda
ay inşallah canımm yaa yazarm sana mutlaka ama sende bana yazmayı unutma canm tamammıpazar günki sonucuda yaz mutlaka canm iyi haberlerini bekliyorm inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider :)
yazarm tabiki canımay inşallah canımm yaa yazarm sana mutlaka ama sende bana yazmayı unutma canm tamammı
sorma canm ya bnde çok sabırsızım.cuma günü bi versemmi diyorm bnde.eşim benden daha sabırsız ona kalsa hergün vericem :) pazartesi yolunda gitse herşy içim çok rahatlıycakcilekreceliii ben bu sabırsızlığımı napacam bilmiyorum kan verdim ben bir kere daha artış oldup olmadığını göreyim pazarı öyle beklerim diye :) ama hastaneden kovalamasınlar diye sağlık ocagında verdim yarın cıkıcak :) sen ne güzel hergün hastanedesin :))
bu konuda tek değilim buna çok sevindim. benim eşim sürekli kan vermemden korkuyo bebek beslensin verme diyor ama o da dakikaları sayıyor ona söylemedim zaten kan verdiğimi sonuç normal çıkarsa söylemicem :) yaa Allahın izniyle herşey yolunda giderse biz 9 ay nasıl beklicezsorma canm ya bnde çok sabırsızım.cuma günü bi versemmi diyorm bnde.eşim benden daha sabırsız ona kalsa hergün vericem :) pazartesi yolunda gitse herşy içim çok rahatlıycak
keseyi görebilsek rahatlarm diye düşünüyorm ama bilemiyormbu konuda tek değilim buna çok sevindim. benim eşim sürekli kan vermemden korkuyo bebek beslensin verme diyor ama o da dakikaları sayıyor ona söylemedim zaten kan verdiğimi sonuç normal çıkarsa söylemicem :) yaa Allahın izniyle herşey yolunda giderse biz 9 ay nasıl beklicez
amin canm bende cok gerginim sanırım bu belirsiz beklemek bizi mahvediyor. kan sonucum da yarın cıkıcak malesefkeseyi görebilsek rahatlarm diye düşünüyorm ama bilemiyormkötü bişy olr diye çok korkuyorm çok evhamlıyım eşime belli etmiyorm ama haddinden fazla heycanlıyım nolur herşey çok iyi gitsinnnn
Kızlar bende sizin gibiyim dün doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi ama yumurtaliklarda da dış gebelik gibi bişey görmedi o yüzden geç döllenme olabilir dedi haftaya gel bakalım dedi inşallah haftaya keseyi görebiliriz kan içinde haftaya ver dedi hakkımızda hayırlısı inşallah tutunurlar bize bebişlerimizamin canm bende cok gerginim sanırım bu belirsiz beklemek bizi mahvediyor. kan sonucum da yarın cıkıcak malesefbiz içimizi ferah tutmaya çalışalım da bari herşey iyi olsun
kanda bakıldımı canım kaç çıktı değerin? ben değerin bakılacak kıvama gelmesini bekliyorum tahmınımce haftaya carsamba perşembe gibi gelicek o kıvama. inşallah sende hayırlı sonuclar alırsın canım beklemek çok zorKızlar bende sizin gibiyim dün doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi ama yumurtaliklarda da dış gebelik gibi bişey görmedi o yüzden geç döllenme olabilir dedi haftaya gel bakalım dedi inşallah haftaya keseyi görebiliriz kan içinde haftaya ver dedi hakkımızda hayırlısı inşallah tutunurlar bize bebişlerimiz
Canım pazartesi 131.34 du doktor istediğimiz artış var bu iyi dedi bakalım bende pazartesiyi beklicemkanda bakıldımı canım kaç çıktı değerin? ben değerin bakılacak kıvama gelmesini bekliyorum tahmınımce haftaya carsamba perşembe gibi gelicek o kıvama. inşallah sende hayırlı sonuclar alırsın canım beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?