Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bu sonucada bakar mısınız hamilelik var dimi

Eklentiler

• 20160817_153745.webp
    18 KB · Görüntüleme: 1.957
meraba bende bugun gittim adetime iki vardi beta 0.38 cikti uc gun once yine gittigimde beta0.22 di yukselmis ama gebelik yok dediler o zmn niye cikti azda olsa sizce varmi

amin canm bende cok gerginim sanırım bu belirsiz beklemek bizi mahvediyor. kan sonucum da yarın cıkıcak malesef biz içimizi ferah tutmaya çalışalım da bari herşey iyi olsun
hastanede çalışmanın zararları bende şimdi verdm tekrar beta hcg birazdan çıkcak sonç eşim bnden daha meraklı bende dayanamadm verdm yine.artk pazartesi vercm sadece inşallah.iyiki haftasonu çalışmıyorm çıkınca sene yaz hemn canm

iyi aman dış gebelk olmasında kese görülür elbet. en son kanda ne zamn baktrdın kaç çıkmıştı sonç??

yaa cıktımı sonucun? ben hala bekliyrum net başında siteyi çökertçem artık sürekli diriş yapmaktan :)

canımm çok şükür 1038 çıktı..seninde çok yüksektr inşallah. yalnz idrarda enfeksiyon çıktı ya ona takıldım.doktorda ameliyattaydı soramıyorm inşallah bi sorun olmaz
ay inşallah bişi olmaz canım yaa. cıkar birazdan hastanedesin nasılsa sorarsın ya umarım ciddi deildir. benmde korkum laboratuarlar farklı ya sonuc baya farklı cıkarmı diye :) bu arada senin son adet zamanın ne zaman dı?

127.10 çıktı canım :)
iyi canm katlanıyo çok şükür :) sonç değişmez en fazla 1 değer oynar dert etme hiç. sanırm ilaç vericek doktr yaa netten araştrdım tedavi edilmezse bebiş için daha kötüymüş bnm 2 temmezdu canm son adet tarihim. ama bnm geç döllenme olmş yoksa şimdiye 5 haftalık olmalıydı çnkü. senin ne zamndı??

benm 13 temmuzdu canım. bendede gec döllenme var galiba ya. inşallah pazartesi kalp atısını duyduk diye etikeltersin beni :) canm çok takmamaya çalış enfeksiyonu psikolojik olarak etkilenme bari malum biz kadınlar meraklıyız böyle hemen etkilenmeye. kendine cok dikkat et :)

görüştüm canm doktorla tek kullanımlık bi ilaç verdi sadece. bende yanma veya ağrı gbi şikaytler olmadığı için önmli bi enfeksiyon değilmş çok şükr. pazartesi keseyi görcez inşallah şekerim kalp atışı 1 hafta sonrasında oluomuş sende belirti varmı peki hiç

canm bende baş dönmesi vardı baya ondan süphelenip test yaptım zaten şimdi kasık batmalarımla göğüz acım var başka bişi yok :) sende neler var :) ay cok sevindim önemli bişi olmamasına yaa gözün aydınnn

sağol canm inşallah geçer hemen :) benm kasıkta batmalarım çok olmştu ama şimdi geçti. akıntım çok var beyaz şekilde bazen şeffaf. göğüslerm bikaç gündr acımaya başladı başkada bi belirtim yok rahatz şimdilik

aynen valla en çok korktugum bulantı ama çok şukur dediğin gibi şimdi rahatız keyfini çıkaralım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…