- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
gonlunu ferah tut canım o zaman. bak ne kadar guzel artışına da normal demiş. inşallah ahyırlı haberlerini alırızCanım pazartesi 131.34 du doktor istediğimiz artış var bu iyi dedi bakalım bende pazartesiyi beklicem
İnşallah canım benim nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum ama hayırlısı olsun hepimiz içingonlunu ferah tut canım o zaman. bak ne kadar guzel artışına da normal demiş. inşallah ahyırlı haberlerini alırız
amin canım aminnnİnşallah canım benim nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum ama hayırlısı olsun hepimiz için
Evet canım var ama seninde henüz çok yeni 2 günde bir kan verip 2 ye katlanıyor mu kontrol etmelisinkızlar bu sonucada bakar mısınız hamilelik var dimi
hastanede çalışmanın zararları bende şimdi verdm tekrar beta hcg birazdan çıkcak sonçamin canm bende cok gerginim sanırım bu belirsiz beklemek bizi mahvediyor. kan sonucum da yarın cıkıcak malesefbiz içimizi ferah tutmaya çalışalım da bari herşey iyi olsun
iyi aman dış gebelk olmasında kese görülür elbet. en son kanda ne zamn baktrdın kaç çıkmıştı sonç??Kızlar bende sizin gibiyim dün doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi ama yumurtaliklarda da dış gebelik gibi bişey görmedi o yüzden geç döllenme olabilir dedi haftaya gel bakalım dedi inşallah haftaya keseyi görebiliriz kan içinde haftaya ver dedi hakkımızda hayırlısı inşallah tutunurlar bize bebişlerimiz
yaa cıktımı sonucun? ben hala bekliyrum net başında siteyi çökertçem artık sürekli diriş yapmaktan :)hastanede çalışmanın zararları bende şimdi verdm tekrar beta hcg birazdan çıkcak sonçeşim bnden daha meraklı bende dayanamadm verdm yine.artk pazartesi vercm sadece inşallah.iyiki haftasonu çalışmıyorm çıkınca sene yaz hemn canm
canımm çok şükür 1038 çıktı..seninde çok yüksektr inşallah. yalnz idrarda enfeksiyon çıktı ya ona takıldım.doktorda ameliyattaydı soramıyorm inşallah bi sorun olmazyaa cıktımı sonucun? ben hala bekliyrum net başında siteyi çökertçem artık sürekli diriş yapmaktan :)
ay inşallah bişi olmaz canım yaa. cıkar birazdan hastanedesin nasılsa sorarsın ya umarım ciddi deildir. benmde korkum laboratuarlar farklı ya sonuc baya farklı cıkarmı diye :) bu arada senin son adet zamanın ne zaman dı?canımm çok şükür 1038 çıktı..seninde çok yüksektr inşallah. yalnz idrarda enfeksiyon çıktı ya ona takıldım.doktorda ameliyattaydı soramıyorm inşallah bi sorun olmaz
127.10 çıktı canım :)canımm çok şükür 1038 çıktı..seninde çok yüksektr inşallah. yalnz idrarda enfeksiyon çıktı ya ona takıldım.doktorda ameliyattaydı soramıyorm inşallah bi sorun olmaz
iyi canm katlanıyo çok şükür :) sonç değişmez en fazla 1 değer oynar dert etme hiç. sanırm ilaç vericek doktr yaa netten araştrdım tedavi edilmezse bebiş için daha kötüymüş127.10 çıktı canım :)
kan verip bakmak için illaki hastahaneye mi gitmem gerekir canım peki hastahane uzaktaEvet canım var ama seninde henüz çok yeni 2 günde bir kan verip 2 ye katlanıyor mu kontrol etmelisin
benm 13 temmuzdu canım. bendede gec döllenme var galiba ya. inşallah pazartesi kalp atısını duyduk diye etikeltersin beni :) canm çok takmamaya çalış enfeksiyonu psikolojik olarak etkilenme bari malum biz kadınlar meraklıyız böyle hemen etkilenmeye. kendine cok dikkat et :)iyi canm katlanıyo çok şükür :) sonç değişmez en fazla 1 değer oynar dert etme hiç. sanırm ilaç vericek doktr yaa netten araştrdım tedavi edilmezse bebiş için daha kötüymüşbnm 2 temmezdu canm son adet tarihim. ama bnm geç döllenme olmş yoksa şimdiye 5 haftalık olmalıydı çnkü. senin ne zamndı??
görüştüm canm doktorla tek kullanımlık bi ilaç verdi sadece. bende yanma veya ağrı gbi şikaytler olmadığı için önmli bi enfeksiyon değilmş çok şükr. pazartesi keseyi görcez inşallah şekerim kalp atışı 1 hafta sonrasında oluomuşbenm 13 temmuzdu canım. bendede gec döllenme var galiba ya. inşallah pazartesi kalp atısını duyduk diye etikeltersin beni :) canm çok takmamaya çalış enfeksiyonu psikolojik olarak etkilenme bari malum biz kadınlar meraklıyız böyle hemen etkilenmeye. kendine cok dikkat et :)
canm bende baş dönmesi vardı baya ondan süphelenip test yaptım zaten şimdi kasık batmalarımla göğüz acım var başka bişi yok :) sende neler var :) ay cok sevindim önemli bişi olmamasına yaa gözün aydınnngörüştüm canm doktorla tek kullanımlık bi ilaç verdi sadece. bende yanma veya ağrı gbi şikaytler olmadığı için önmli bi enfeksiyon değilmş çok şükr. pazartesi keseyi görcez inşallah şekerim kalp atışı 1 hafta sonrasında oluomuşsende belirti varmı peki hiç
sağol canm inşallah geçer hemen :) benm kasıkta batmalarım çok olmştu ama şimdi geçti. akıntım çok var beyaz şekilde bazen şeffaf. göğüslerm bikaç gündr acımaya başladı başkada bi belirtim yok rahatz şimdilikcanm bende baş dönmesi vardı baya ondan süphelenip test yaptım zaten şimdi kasık batmalarımla göğüz acım var başka bişi yok :) sende neler var :) ay cok sevindim önemli bişi olmamasına yaa gözün aydınnn
aynen valla en çok korktugum bulantısağol canm inşallah geçer hemen :) benm kasıkta batmalarım çok olmştu ama şimdi geçti. akıntım çok var beyaz şekilde bazen şeffaf. göğüslerm bikaç gündr acımaya başladı başkada bi belirtim yok rahatz şimdilik
evet canm çok şükür :)aynen valla en çok korktugum bulantıama çok şukur dediğin gibi şimdi rahatız keyfini çıkaralım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?