Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Lütfen bir yorum yapın bata 1 kala hcg 20 progesteron 8 çıktı sizce gebelik var mı? Aile hekimi gebelik bat tan omce belli olmaz muallak bir deger bu dedi

Lütfen bir yorum yapın bata 1 kala hcg 20 progesteron 8 çıktı sizce gebelik var mı? Aile hekimi gebelik bat tan omce belli olmaz muallak bir deger bu dedi
Canım 2 günde bir kan verip değer katlanıyor mu bi bak artıyorsa bu iyi bişey benim adetim den 2 gün sonra 14 çıkmıştı değerim katlanıyor sende kontrol et

Kızlar bugün lavaboya girdiğimde peçeteye hafif kahverengi leke geldi doktora gittim doktor rahimde kanama filan görmedi sizce ne olabilir çok korktum kaybedecem diye

Kızlar bugün lavaboya girdiğimde peçeteye hafif kahverengi leke geldi doktora gittim doktor rahimde kanama filan görmedi sizce ne olabilir çok korktum kaybedecem diye
bu tarz kanamalar hamilelik boyunca olabiliyormş canm korkma.koyu renkli olduğu sürece sıkıntı yok doktorada gitmişsin zatn bi sorun olsa görürdü içini rahat tut

Arkadaslar merhaba , bu persembe yani bata 5 gun kala kan verdim degerim 65 .91 cikti doktorum bu pazar gel bakalim suan gebelik mevcut dedi. Bugunde cok cok acik lekelenmem var bu yerlesme kanamasimi oluyor bu arada batima 2 gun kaldi

bu tarz kanamalar hamilelik boyunca olabiliyormş canm korkma.koyu renkli olduğu sürece sıkıntı yok doktorada gitmişsin zatn bi sorun olsa görürdü içini rahat tut
Dün kanamam yoğunlaştı yine acile gittik büyük ihtimalle düşük yapıyorum bel ve kasikta ağrım var kanamam var çok moralim bozuk

Merhaba arkadaslar 12 yıllık evliyim 10 ay önce bir hamilelik yaşadım ikinci ayında kalbi durdu kürtaj oldum hamilelik belirtileri var diye adetime 8 gün kala b.hcg testi yaptırdım 0.16 çıktı bugün adetime 2 gün var gene yaptım 0.25 çıktı son adet tarihim 22 Temmuz yumurtlama zamanım 7 Ağustos tu belirtilerin çok yüksek sizce bişey varmıdır lütfen cvp verin

merhabalar bu degerlere gore suan gebeliginiz gorunmuyor ama adetinize yakin bu degerlerin her iki gunde bir ikiye katlamasi gerekir , gec dollenme dusunulurse suan icin deger dusuk , 5 in ustu ve 10 un ustunde ki degerlerde hamilelikten soz edilebiliyor insallah RABBIM gonlunuze gore verir

Yaaaa canım ne dediler acilde peki ? Doktora gitseydin hemn belki ilaç verirdi hcg baktrsaydın bide
Canım beta hcg 283 filan çıktı kese görülmediği için doktorlar da bişey diyemiyorlar değer çok yukselmemis ya da düşük yapıyorsam değer düşmüş olabilir dedi hala kanamam ve ağrılarım var pazar yine gidip kan vericem anca kanla takip edilebilirmis

Evet canm değer düşk gbi geldi banada ama sonradanda yükselebilir umudunu kaybetme.zorunlu olmadkça hareket etme iş yapma tutunur o zaman inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…