Hamile kaldigim ilk gunden itibaren icimde ikizmis gibi bir his var:) keseye baktirmadim daha. 1 hafta daha beklemek istedim belki kalp atisi da duyarim :)Hayırlı olsun çok iyi çıkmş değerin :) olabilr neden olmasın inşallah ikizdirkese gözüktümü peki ???
İyi sabırlısın bekle o zamn :) merak ediyorm ama bizede söyle sonra. Ben hç sabırlı değilim bi an önce yarın olsun diye bekliyorm gerk olmadığı halde beta hcg bakıyormHamile kaldigim ilk gunden itibaren icimde ikizmis gibi bir his var:) keseye baktirmadim daha. 1 hafta daha beklemek istedim belki kalp atisi da duyarim :)
Evet sabr etmeye calisiyorumİyi sabırlısın bekle o zamn :) merak ediyorm ama bizede söyle sonra. Ben hç sabırlı değilim bi an önce yarın olsun diye bekliyorm gerk olmadığı halde beta hcg bakıyorm
İnşallah canımEvet sabr etmeye calisiyorummutlaka yazicam canim . Senin de iyi haberlerini aliriz insallah
canımm kese göründü çok şükr :)))) sen naptın nedir gelişmeler?aynen valla en çok korktugum bulantıama çok şukur dediğin gibi şimdi rahatız keyfini çıkaralım bari :)
Tebrik ederim :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. beta hsg kacti acaba sende? Bende gitsem gorunur mu acaba yarincanımm kese göründü çok şükr :)))) sen naptın nedir gelişmeler?
benim 1364tü bugün canm çok sağol bu arada :))) senin çok daha yüksek benmkine göre o yüzden gözükür diye düşünüyormTebrik ederim :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. beta hsg kacti acaba sende? Bende gitsem gorunur mu acaba yarin
Ben yarin gideyim o zaman bak sabr edemedimbenim 1364tü bugün canm çok sağol bu arada :))) senin çok daha yüksek benmkine göre o yüzden gözükür diye düşünüyorm
bencede gitmelisinBen yarin gideyim o zaman bak sabr edemedim
canm benim elim perşembe kan vermemi istiyoda ben yarın gizli biverip katlanmaya bakıcam. hcg kaçtayken göründü canım ya. çok sevindim inşallah en yakın zamanda kalbide duyulur ya ne mutlu sana :)canımm kese göründü çok şükr :)))) sen naptın nedir gelişmeler?
canm sen 1000lere cıkmışsın nisan ayında benim artışlarım çok azdı en son 380 gibi bir değerle doktor kürtaja aldı kendiliğinden düşük yapmadım çünkü. bu sağlıksız gebeliklerde değerde böyle sapmalar oluyor. sakın moralini bozma güzelce dinlenmeye bak kendine de iyi bak umarım herşey gönlünce olur. bunu moralini bozmak için anlatmadım aksine moralini yüksek tutman için anlattım hemen bende kürtaj olcam diye düşünme sakın. umarım herşey gönlünce olur.Hanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim bhcg 1133 olmuş kese mese yok Dr çarşamba tekrar kan ver dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk
Teşekkür ederim canım Dr bi an kürtaj deyince neye uğradığımı şaşırdım İnşallah dediğiniz gibi olurcanm sen 1000lere cıkmışsın nisan ayında benim artışlarım çok azdı en son 380 gibi bir değerle doktor kürtaja aldı kendiliğinden düşük yapmadım çünkü. bu sağlıksız gebeliklerde değerde böyle sapmalar oluyor. sakın moralini bozma güzelce dinlenmeye bak kendine de iyi bak umarım herşey gönlünce olur. bunu moralini bozmak için anlatmadım aksine moralini yüksek tutman için anlattım hemen bende kürtaj olcam diye düşünme sakın. umarım herşey gönlünce olur.
aynı şoku bende yaşamıştım. sen pazartesiye kadar sakin kalıp beslenmene dikkat et. sağlıksız gıdalardan uzak dur. zaman zor geciyo biliyorum bak bende pazartesiyi bekliyorum kese kontrolu için beklemek ne kadar zor bilirim ama sık dişini canm rabbim bağışlasın bebeğini sana.Teşekkür ederim canım Dr bi an kürtaj deyince neye uğradığımı şaşırdım İnşallah dediğiniz gibi olur
Amin canim benimki çarşamba bu saatlere kadar belli olur Rabbim meleklerimizi korusun inşallah Biz ve bizim gibi bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallahaynı şoku bende yaşamıştım. sen pazartesiye kadar sakin kalıp beslenmene dikkat et. sağlıksız gıdalardan uzak dur. zaman zor geciyo biliyorum bak bende pazartesiyi bekliyorum kese kontrolu için beklemek ne kadar zor bilirim ama sık dişini canm rabbim bağışlasın bebeğini sana.
benKızlar bana doktor sağlıksız artış ve kanamam olduğu için kimyasal dedi eğer beta hcg kendi düşmezse iğne verip kürtajla temizleyecekler başına böyle bişey gelen var mı
inşallah şekerim çok saol :) hcg 1364tü doktor gözükür artk bakalm dedi ve gördü..yalnz perşembeden beri az yükselmş gbi geldi bna neden anlamadm. perşembe 1038di. doktor hç olumsuz bişy söylemedi ama kafama takıldı birazcanm benim elim perşembe kan vermemi istiyoda ben yarın gizli biverip katlanmaya bakıcam. hcg kaçtayken göründü canım ya. çok sevindim inşallah en yakın zamanda kalbide duyulur ya ne mutlu sana :)
canım senin kanaman olduğu için kendiliğnden düşebilir. öyle olması çok daha iyi olr ama sakın üzme kendini hepimizin başından benzer şeyler geçti malesef. ama bak sonunda gülücez inşallah hep birlikteKızlar bana doktor sağlıksız artış ve kanamam olduğu için kimyasal dedi eğer beta hcg kendi düşmezse iğne verip kürtajla temizleyecekler başına böyle bişey gelen var mı
aman canm takma sakın germe bebeğini. hem kötü birşey olsa doktorun derdi. şu durumdan şüpheleniyorum diye. ohh gönlümüzü ferah tutuyoruz herşey güzel olacak :) şimdi dua zamanıııııinşallah şekerim çok saol :) hcg 1364tü doktor gözükür artk bakalm dedi ve gördü..yalnz perşembeden beri az yükselmş gbi geldi bna neden anlamadm. perşembe 1038di. doktor hç olumsuz bişy söylemedi ama kafama takıldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?