- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
evet canım ya dua edelim bol bol :)) seninde sonucunu merk ediyorm bakalım nasl çıkcak. ben artk 1 hafta bekliycem kalp atışı için yine heycanla bekliyormaman canm takma sakın germe bebeğini. hem kötü birşey olsa doktorun derdi. şu durumdan şüpheleniyorum diye. ohh gönlümüzü ferah tutuyoruz herşey güzel olacak :) şimdi dua zamanııııı
canm perşemde vericem kanımı sürekli kan verirsem kansız kalırmışım bebeği besleyemezmişim. eşimin inancı bu :) dün baya konuştu benle bende bugun vermekten vaz gectim ama hala içimden ses git yaptır diyo :) bende idrar testi yaptım koyulaşma baya var hemen hemen aynı renk çıktı iki çizgide :)evet canım ya dua edelim bol bol :)) seninde sonucunu merk ediyorm bakalım nasl çıkcak. ben artk 1 hafta bekliycem kalp atışı için yine heycanla bekliyorm
iyi canım süper :)) bekle canm o zaman zaten 2 gün kaldı şurda. inşallah herşey çok iyi gider ikimiz içinde :)))canm perşemde vericem kanımı sürekli kan verirsem kansız kalırmışım bebeği besleyemezmişim. eşimin inancı bu :) dün baya konuştu benle bende bugun vermekten vaz gectim ama hala içimden ses git yaptır diyo :) bende idrar testi yaptım koyulaşma baya var hemen hemen aynı renk çıktı iki çizgide :)
amin canım yaa aminnn. güzel haberlerini bekliyorum mutlaka :)iyi canım süper :)) bekle canm o zaman zaten 2 gün kaldı şurda. inşallah herşey çok iyi gider ikimiz içinde :)))
aslında az değil içini rahat tut ben iki kere hamile kaldım fakat sonuç biri dış gebelik diğeri düşük oldu 2.ci hamileliğimde 2 gün geçmesine degerim 75 ti doktorum daha çok yeni demişti o yüzden için ferah tut 2 gün sonra tekrarla 2 kat yükselmesi lazım onu izle bencehemsire ve doktor bu deger az gibi davrandilar moralim bozuldu. surekli beta hcg ile ilgili arastirma yapmaya basladim..
bu arada kizimin tahliline baktim onda de deger 680 cikmis adetim 3 gecmis ... allahim insallah kizima bir kardes gonderir.
aslında az değil içini rahat tut ben iki kere hamile kaldım fakat sonuç biri dış gebelik diğeri düşük oldu 2.ci hamileliğimde 2 gün geçmesine degerim 75 ti doktorum daha çok yeni demişti o yüzden için ferah tut 2 gün sonra tekrarla 2 kat yükselmesi lazım onu izle bence
bilirim çok iyi bende 6 yıllık evliğim daha çocuğum yok istiyoruzz ama bir türlü olmuyor mayıs ta aşılama yaptırdım tutmadı dün 2.ciyi yaptırdık bakalım nasip artıksaol canim yarin baktiricam.. icim icime sigmiyor heyecandan aralikta kimyasal gebelik gecirdim insan telaslaniyor.
nerde yaptiriyorsun asilamayi insallah tutar. bende hamile kalamiyorum evlendikten 6 sene sonra kizim oldu suan 4.5 yasinda tekrar istiyorum. allahim olmayan herkese nasip etsin. benim esimde sperm dusuklugu vardi ilac kullandi bende rahim filmi cektirdim 23 yasimda hamile kaldim.. simdi yas ilerliyor 28 olucam . allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu. sende inan ki olucak.bilirim çok iyi bende 6 yıllık evliğim daha çocuğum yok istiyoruzz ama bir türlü olmuyor mayıs ta aşılama yaptırdım tutmadı dün 2.ciyi yaptırdık bakalım nasip artık
5 haftalik falan canim.sen hamilesin hayirli olsun kesenin minik gözükmesi normal .adet tarihine gore büyük ihtimal gec dollenme.pazartesi falan yine gitKızlar bi bakar mısınız.
Adetim 10 gün gecti doktora gittim vajinal ulrasonla baktı cok kücük bir kese gözüküyor hava kesesi bile olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi kaç haftalık falan hiç bişe demedi kan sonucumu beklemeden cıktım internetten baktım 767.8 cıkmıs. Sizce kaç haftalıgımdır
Saol tesekkür ederim ya ben hiç öle hissetmiyorum bi de 2 kere 1,5 aylıkken düşük yapan arkadasım var o yüzden umutlanmak istemiyorum. Bi de suan farklı bir ildeyiz tatilde. Eşime de hadi gidelim bi daha kan verelim falan demek istemiyorum o da üstüme düşmüyor sanki hiç bişey yok gibi5 haftalik falan canim.sen hamilesin hayirli olsun kesenin minik gözükmesi normal .adet tarihine gore büyük ihtimal gec dollenme.pazartesi falan yine git
O kan degerine goreSaol tesekkür ederim ya ben hiç öle hissetmiyorum bi de 2 kere 1,5 aylıkken düşük yapan arkadasım var o yüzden umutlanmak istemiyorum. Bi de suan farklı bir ildeyiz tatilde. Eşime de hadi gidelim bi daha kan verelim falan demek istemiyorum o da üstüme düşmüyor sanki hiç bişey yok gibi
Ilk zamanlar oyle oluyorlar.sen icini ferah tut.nasibi yoksa o bebek dogmaz zaten.bende düşük yaptim 8 ay once simdi bak yine hamileyim ama korkularim devam ediyor. Bakalim zamana biraktimSaol tesekkür ederim ya ben hiç öle hissetmiyorum bi de 2 kere 1,5 aylıkken düşük yapan arkadasım var o yüzden umutlanmak istemiyorum. Bi de suan farklı bir ildeyiz tatilde. Eşime de hadi gidelim bi daha kan verelim falan demek istemiyorum o da üstüme düşmüyor sanki hiç bişey yok gibi
Hayırlısı olsun bakalım ya Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ilk zamanlar oyle oluyorlar.sen icini ferah tut.nasibi yoksa o bebek dogmaz zaten.bende düşük yaptim 8 ay once simdi bak yine hamileyim ama korkularim devam ediyor. Bakalim zamana biraktim
İnşallah bakalım hayırlısı:)O kan degerine gore
Kesin hamilesiniz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?