10 olursa kese gorunmez en az 1000 olmasi lazim. Herhalde cok yeni gebeliginizMerhaba kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 10 çıktı ve doktor 2 gun sonra bir daha yap dedi kese filan görmedi sizce?
Evet bende ilk 58 cikmisti gorememisdi. Regl tarihiniz gecti mi?Gebelik var demedigi icin teredutte kaldik bisey soyliyemem suanda 2 gun sonra bir daha test yapman lazim dedi ultrasonla baktı suan kese gözükmüyor dedi . Küçük oldugu icin mi daha gorememistir
değer çok iyi çıkmş hayırlı olsun :) bayaa bi yüksek ikizmi acep :)benim reglim 2 gün gecikti kan tahlili yaptırdım sonuç 1939. yalnız keseyi göremedi doktor sizce bi aksilikmi var :?
sakin ol canm bi sıkıntı yoktr benmde aynı oldu çünkü. ilk haftalarda tam belli olmuyo tam anladığm kadarıyla tam günü. çünkü doktor bna kalp atışı için geldiğnde daha net anlaşılır haftası dedi. bnm son adet tarihine göre 7 haftalk olması gerekio ama bnm geç döllenme. sendede öyle olablr hç taklma canm ne güzl kese görünmüşcilekreceliii canm bugun devlet hastanesine kan vermeye diye gittim doktor yltrasona gel dedi kese göründü 4 hafta civarı dedi (civari deyince bende 5. aftadaym diye yorumladım ama) benm son adete göre 6 hafta olması gerekiyo bi sıkıntı yoktur dimi? sende nasıl çıkmıştı tam günündemi çıkmıştı? mesela son adet ne zamandı senin ve kaç haftalık gözüktü? ya cok gerildim.
ayy ne biliyim heralde kendi doktorumu görmeden içim rahat etmicek ama sana da sorayım bi dedim :)sakin ol canm bi sıkıntı yoktr benmde aynı oldu çünkü. ilk haftalarda tam belli olmuyo tam anladığm kadarıyla tam günü. çünkü doktor bna kalp atışı için geldiğnde daha net anlaşılır haftası dedi. bnm son adet tarihine göre 7 haftalk olması gerekio ama bnm geç döllenme. sendede öyle olablr hç taklma canm ne güzl kese görünmüş
kan verdnmi peki senayy ne biliyim heralde kendi doktorumu görmeden içim rahat etmicek ama sana da sorayım bi dedim :)
yok canım kana gerek yok dedi ama içimde kaldı yaniikan verdnmi peki sen
kese göründüyse gerek yok zaten artk canm 1300ü geçmş demekki çok şükür :) bi daha ne zamn çağırdıyok canım kana gerek yok dedi ama içimde kaldı yanii
10 gün snra dedi canım. işte bende pazartesi kendi doktoruma gidicem o ne zaman gel derse ona göre gidicem benm doktorum bu değildi normalde. hiçbişi soramadm zaten odada bi sürü hasta nefret ediyorum bu hastaneden devlette olsa o kadar hasta olurmu odada yakese göründüyse gerek yok zaten artk canm 1300ü geçmş demekki çok şükür :) bi daha ne zamn çağırdı
malesf bazı hastaneler öyle..gitme en iyisi oraya bi daha senin sinirlerini bozmş :)10 gün snra dedi canım. işte bende pazartesi kendi doktoruma gidicem o ne zaman gel derse ona göre gidicem benm doktorum bu değildi normalde. hiçbişi soramadm zaten odada bi sürü hasta nefret ediyorum bu hastaneden devlette olsa o kadar hasta olurmu odada ya
hemde nasıl yaa. sadece kan vermek için kullanırım aslında o hastaneyi ama bu seferlik böle oldu :) en azından göründü ya pazartesiyi rahat beklerim artık :)malesf bazı hastaneler öyle..gitme en iyisi oraya bi daha senin sinirlerini bozmş :)
tabikide canım önmli bir adımı atlattık ikimizde çok şükür :)) şimdi diğer adımda sıra.minicik bi kalbi duymada.. Allahım o güzel günüde görelimm :)hemde nasıl yaa. sadece kan vermek için kullanırım aslında o hastaneyi ama bu seferlik böle oldu :) en azından göründü ya pazartesiyi rahat beklerim artık :)
inşallah canım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. gerçi daha hiç bşey hissedemiyorum ama olsun tuhafmış yani :)tabikide canım önmli bir adımı atlattık ikimizde çok şükür :)) şimdi diğer adımda sıra.minicik bi kalbi duymada.. Allahım o güzel günüde görelimm :)
amin canım :)) bnde aynı durumdayım unutuyorm hatta bazen. bi belirti yok çok fazla :)inşallah canım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. gerçi daha hiç bşey hissedemiyorum ama olsun tuhafmış yani :)
Aynen bendede arada gelen kasık agrısı haricinde hiçbişey yok sanki hamile degilim :))amin canım :)) bnde aynı durumdayım unutuyorm hatta bazen. bi belirti yok çok fazla :)
hemen kan ver canım doktordan da randevu al mutlakakızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc buEki Görüntüle 1875440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?