- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
benm göğüsümde hassasiyet var o kdar. kasık ağrım çok çok azaldıAynen bendede arada gelen kasık agrısı haricinde hiçbişey yok sanki hamile degilim :))
haa göğüs acısı bende de var :)) ama ağrı değil dokununca acıyo sadece :)benm göğüsümde hassasiyet var o kdar. kasık ağrım çok çok azaldı
bende de aynisi adetim 3 gun gecmisti doktor ulturasonla bakti kese var beta hcg yaptir dedi yaptirdim.beta hcg 680 cikmistiKızlar bi bakar mısınız.
Adetim 10 gün gecti doktora gittim vajinal ulrasonla baktı cok kücük bir kese gözüküyor hava kesesi bile olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi kaç haftalık falan hiç bişe demedi kan sonucumu beklemeden cıktım internetten baktım 767.8 cıkmıs. Sizce kaç haftalıgımdır
allah tamamini erdirsin olmayanlarada nasip etsin.. duzenli bir sekilde beta hcg ne baktir benceKızlar bi bakar mısınız.
Adetim 10 gün gecti doktora gittim vajinal ulrasonla baktı cok kücük bir kese gözüküyor hava kesesi bile olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi kaç haftalık falan hiç bişe demedi kan sonucumu beklemeden cıktım internetten baktım 767.8 cıkmıs. Sizce kaç haftalıgımdır
Merhaba canım benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kanda 14 çıkmıştı doktor şüpheli demişti düzenli kan verdim beklenen artışlar olmadı yani artıyordu ama 2 katı değil 11.gün kanamam başladı hala devam ediyor doktorlar hala ne olduğunu bulamadı kese gözükmedigi için en sonunda bi doktor kimyasal dedi haftama göre kese gözükmedigi için ama kan değerim düşmüyor hala artıyor sende devamlı kan ver ve bulabildigin en iyi doktora gitPeki ilk degeriniz 10 cikip düşen varmi degerleri acaba. Yarinbir daha tahlil yaptiricam yuksek cikarsa hamilesim diyecek galiba. Ama degerlere göre 5 ve uzeri hamile sayilmiyor mu
Evet canım banada öyle dediler benimde malesef yükseliyor ama 2 katı kadar değilYarin bir daha kan vericem o zaman net bi cevap verir sanırım. Cok iyi bir doktora danistim gebelik cok yeniysede kese gozukmez dedi ancak degerlerimin iyi bi sekilde yukselmesi lazimmis
Amin inşallah saol Allah herkese nasip etsin.allah tamamini erdirsin olmayanlarada nasip etsin.. duzenli bir sekilde beta hcg ne baktir bence
Bende 7 gun gecti 159 cikti bugun bende cpk korkuyirumBen pazar günü kan tahlili yaptım 129 çıktı sali günü de 539 çıktı ilk yaptırdığım trst adetin 4 gün geçtikten sonra bide ben boş gebelikten korkuyorum bu değerle olma ihtimali var mi
Rica ederim inşallah hayırlı haber alırsın burdan bizede haber verAnladimm canim bakalim yarinn iyi veya kötü haberleri alicaz insallah cok tesekkur ederim
2 gün sonra tekrarla ancak öyle anlaşılır. 2katına çıkarsa normaldir tek değerle birşey anlaşılmıyo malesefKizlar ben bugun test yaptirdim 7 gun gecti adet tarihimden 159.4 cikti normal mi
Ben eğildiğmde acıyo bazen çok değişikhaa göğüs acısı bende de var :)) ama ağrı değil dokununca acıyo sadece :)
senin baya gelişmeye başlamış o zaman bende o kadar yok :)Ben eğildiğmde acıyo bazen çok değişik
neyse tek derdimiz bu olsn önmli değil :)))senin baya gelişmeye başlamış o zaman bende o kadar yok :)
aynen aynen :) kalp kontrolun ne zamandı senın?neyse tek derdimiz bu olsn önmli değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?