Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben pazar günü kan tahlili yaptım 129 çıktı sali günü de 539 çıktı ilk yaptırdığım trst adetin 4 gün geçtikten sonra bide ben boş gebelikten korkuyorum bu değerle olma ihtimali var mi

bende de aynisi adetim 3 gun gecmisti doktor ulturasonla bakti kese var beta hcg yaptir dedi yaptirdim.beta hcg 680 cikmisti

allah tamamini erdirsin olmayanlarada nasip etsin.. duzenli bir sekilde beta hcg ne baktir bence

Peki ilk degeriniz 10 cikip düşen varmi degerleri acaba. Yarinbir daha tahlil yaptiricam yuksek cikarsa hamilesim diyecek galiba. Ama degerlere göre 5 ve uzeri hamile sayilmiyor mu

Peki ilk degeriniz 10 cikip düşen varmi degerleri acaba. Yarinbir daha tahlil yaptiricam yuksek cikarsa hamilesim diyecek galiba. Ama degerlere göre 5 ve uzeri hamile sayilmiyor mu
Merhaba canım benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kanda 14 çıkmıştı doktor şüpheli demişti düzenli kan verdim beklenen artışlar olmadı yani artıyordu ama 2 katı değil 11.gün kanamam başladı hala devam ediyor doktorlar hala ne olduğunu bulamadı kese gözükmedigi için en sonunda bi doktor kimyasal dedi haftama göre kese gözükmedigi için ama kan değerim düşmüyor hala artıyor sende devamlı kan ver ve bulabildigin en iyi doktora git

Yarin bir daha kan vericem o zaman net bi cevap verir sanırım. Cok iyi bir doktora danistim gebelik cok yeniysede kese gozukmez dedi ancak degerlerimin iyi bi sekilde yukselmesi lazimmis

allah tamamini erdirsin olmayanlarada nasip etsin.. duzenli bir sekilde beta hcg ne baktir bence
Amin inşallah saol Allah herkese nasip etsin.
Doktor sadece 2 hafta sonra cagırdı bi daha test istemedi bende yarın saglık ocagına gidiyim diyorum ilaç kullanıyorum zaten troid için kan degerlerime tekrar baktırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…