- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
doktor 1,5 hafta sonra gel demişti ben perşembe yada cuma giderim sanırım.bikaç gün geç gideyim garanti olsunaynen aynen :) kalp kontrolun ne zamandı senın?
aynen canım garantiye al dah iyi olur güzel sonuc bekliyorum :)doktor 1,5 hafta sonra gel demişti ben perşembe yada cuma giderim sanırım.bikaç gün geç gideyim garanti olsun
inşallah canm yaa..şimdilik sakinimde son gün çok heycanlanırım heralde uyuyamamaynen canım garantiye al dah iyi olur güzel sonuc bekliyorum :)
yaaa bende ilk keseye giderken sabahı sabah ettim nolucak böyle her kontrolde böylemi olcaz bizzinşallah canm yaa..şimdilik sakinimde son gün çok heycanlanırım heralde uyuyamam
bi kalbini duyayım bide ilk 3 ay sorunsuz geçsin sonra bide doğum rahat olsun bide bebişim 1 yaşına gelsin daha bişey istemiyorumyaaa bende ilk keseye giderken sabahı sabah ettim nolucak böyle her kontrolde böylemi olcaz bizz
aynen :)) bu arada kese ölçünü söyledimi doktorun sana?bi kalbini duyayım bide ilk 3 ay sorunsuz geçsin sonra bide doğum rahat olsun bide bebişim 1 yaşına gelsin daha bişey istemiyorumsanırım böyle olucaz hep
söylemediaynen :)) bu arada kese ölçünü söyledimi doktorun sana?
neden nerdesnki sen? banada sölemedi de kağıtta ölçüm de yok merak ettim :)söylemedisorunca tuhaf tuhaf baktı ölçüsü önmli deil gbi bişey söyledi.sanırım bunu ilk soran bendim. ben öyle bi yerdeyimki sen haline çok çok dua et canm.doktor bulduğuma şükrediyorm burda
Gayet normal bence pazartesi gitmeyin haftaya cuma yada bir sonraki pazartesi gidin artış gayet normal pazartesi gitsenizde muayenede net bi sonuç alamazsınız tahminimce. Sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınızaMerhaba benim adetine 3 gün var. Ve ben salı günü kan testi yaptırdım 45 çıktı değerin. Doktor persembe günü yani dun tekrar kan testi istedi 95 çıktı. Adetin geçsin pazartesi tekrar gel dedi. Çok mu düşük değerlerim?
3 haftalıkken yakalamışssınız daha ne yerleşmesi acaba. paniklemek için çok erken. siz yemenize içmenize özen gösterin bol bol dinlenin. bi de doktorunuz önerdi mi bilmiyorum folik asit başlayın bence. ama kesinlikle endişelenmeyin. şu anki artış normal ama ne olacağını ancak zaman gösterir daha çok minik çünkü hcg 2000 leri bulmadan usg de bişey göremeyeceksiniz. artışta normal olduğu için zırt pırt doktora gidip kendinizi boş paniğe sürüklemeyin derim. yani demek istediğim şu an için kimse sağlıklı yada sağlıksız diye bir yorumda bulunamaz. şu an için durum normal gerisi Allah a kalmışDoktor beni çok korkuttu. Döllenme var ama yerleşme yok dedi. Pazartesi gel tekrar dedi. Sağlıklıdır değil mi?
Çok sağolsun burarada tesekkur ederim :)
değerinin katlanması iyi canım en az 90 çıkması gerekiyodu zaten. bu hesaba göre pazartesi 360 civarında olman gerekiyor. cumartesi gunu kese görünür büyük ihtimal :)Merhaba benim adetine 3 gün var. Ve ben salı günü kan testi yaptırdım 45 çıktı değerin. Doktor persembe günü yani dun tekrar kan testi istedi 95 çıktı. Adetin geçsin pazartesi tekrar gel dedi. Çok mu düşük değerlerim?
o ne vakalr görüyo hemen birbirine baglıyo sinir oluyorum bazı doktorlara. bu degerle yerleştiği yeri falan göremez tabi. takma dediklerini o kadar sen sakin ol ve dinlenmene bakkDoktor beni çok korkuttu inşaallah iyidir. Adet gününün geçmesi gerekiyor dedi. Yok döllenme olmuş ama yerleşme yok büyük ihtimalle dedi. Bayağı korkuttu. Uyuyamadm kaç gndur
Adetten once yerlesme nasil olaDoktor beni çok korkuttu inşaallah iyidir. Adet gününün geçmesi gerekiyor dedi. Yok döllenme olmuş ama yerleşme yok büyük ihtimalle dedi. Bayağı korkuttu. Uyuyamadm kaç gndur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?