- 27 Ağustos 2016
- 86
- 87
- 3
- 30
sinirden ne kadar cok* yani *yazmisim . Iİyi ya çok sevindim şuan normal olduğuna. :)
Bende aynıyım iki hafta gecmek bilmiyorKizlar bugun 5+ 4 deyim. Kese gorundu cok sukur. ama bebek gorunmedi daha. 2 hafta sonra gel dedi
Canım hayırlı olsun benim de 9. Gün 285 çıktı bende ptesi günü tekrar vericemarkadaşlar benimde tüp bebek transferin bugün 10.günü kanda değer 22,86 çıktı doktor poztıf dedi ancak tekrar bakılacak salı gunu sizce nasıl değer??
İnan ben de acemiyim canımAdetime 7 gun var betahcg 17.9 kizlar birsey soyleyin
cok erken test yapmissin ama degerlerin yukselir ins adet gununde bi daha testt yap umit var gibiAdetime 7 gun var betahcg 17.9 kizlar birsey soyleyin
5 ve üzeri hamilelik pozitif kabul ediliyor hayırlı olsunAdetime 7 gun var betahcg 17.9 kizlar birsey soyleyin
Idrar testinde ciktiysa var benceİnan ben de acemiyim canım
Idrar testinde ciktiysa var bence5 ve üzeri hamilelik pozitif kabul ediliyor hayırlı olsun
Bence deger iyi. Artis nasil o onemliMerhaba kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim tüp bebekle oldu transferimin 9.günü değerim 285 çıktı sizce nasıl ben hala inanamıyorum
Hamilesin iste. Tabi hcg iceren bir igne falan kullanmadiysam hamilesin hayirli olsin :)Adetime 7 gun var betahcg 17.9 kizlar birsey soyleyin
Son adet tarihi ne zaman?Beta HCG 25958 Sizce kaç haftalık hamileyim .Degerim yüksek gibi yardımcı olur musunuz lütfen
Hayırlı olsn evet çok minik henüz :) kaç gün gecikmen vardıKizlar bugun kanda beta hcg baktirdim 27,06 ciktii heralde daha cok minik :)
Ben iki ay once kurtaj oldum kurtaj sonrasi dongum cok degisti ilk adet 35. Gunde ikincisi 30.gunde falan oldu o yuzden acikcasi ne zaman adet olcam bilmiyordum bugun 33. Gun mesela ..Hayırlı olsn evet çok minik henüz :) kaç gün gecikmen vardı
Bu defa sağlıkla kucağına alrsın inşallah canm. 2 gün sonra tekrar tahlil yapmalısınBen iki ay once kurtaj oldum kurtaj sonrasi dongum cok degisti ilk adet 35. Gunde ikincisi 30.gunde falan oldu o yuzden acikcasi ne zaman adet olcam bilmiyordum bugun 33. Gun mesela ..
Doktor sali sabahi tekrarla dedi canim bakalimBu defa sağlıkla kucağına alrsın inşallah canm. 2 gün sonra tekrar tahlil yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?