Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhaba ben yeni üye oldum bundan 4 ay önce 4+2 günlükken bebeğimi kaybettim geçen hafta gebelik şüphesiyle kan tahlili yaptırdım ve değerim 214 çıktı çok mu düşük acaba gene düşük yaparmıyım kafam çok karışık lütfen bana yardım edin lütfen

Kaç gün gecikmen var?

Merhabalar, forumda yeniyim sat 24 temmuz adet döngüm 30 bu ay Ovulasyon testi kullandım 19. Gün yumurtladım adetim 3 4 gün geçince dün gebelik testi yaptım positive çıktı sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 282 çıktı progesteron 13,82 çıktı dün kahverengi lekelenmem vardı çamaşırıma gelmiyordu da afedersiniz silince oluyordu sadece bugün sabah yoktu öğlen çok az lekelenmem oldu dün doktorum düşük olabilir beta düşük gibi dedi bugün tekrar kan testi verecem dua edin bana olur mu

canım benim içini ferah tut rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler allah hakında hakımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

canım benim içini ferah tut rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler allah hakında hakımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle
Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

amin canım benim tekrar nezaman istedi kan tahlili doktor ben yarın gene yaptırıcam inşllah yükselir
2 saat sonra yaptıracam, inşallah ikimizin de yükselir. Senin sat yumurtlama günün ne zamandı? Adet döngün kaç gün ve adetin kaç gün geçti beta kaç çıktı ne çok soru sordum

2 saat sonra yaptıracam, inşallah ikimizin de yükselir. Senin sat yumurtlama günün ne zamandı? Adet döngün kaç gün ve adetin kaç gün geçti beta kaç çıktı ne çok soru sordum
canım sat 23 temmuz normalde ama 4 ay önce düşük yaptıgım için kaç gunde bir oluyorum takip etmedim açıkçası 2 gün önce beta 214 tü bakalım yarın 500 lerde olması geriyor insallah yükselir senin kaç gün geçmişti :) hepsini cevapladım sanırım :)

:) benim yumurtlamam geç oldu 19. Günde yumurtladım 24 ağustosta adet olmam lazımdı ama 3 gün gecikince dün idrar testi yaptım iki çizgi net çıktı lekelenmem olunca da kan testi yaptırdım sonuç 282 çıktı düşük mi ki bu anlamadım

ayy çok heycanlı yaaaaa bence bebşin sana sımsıkı tutunucak yerleşme zamanlarında da böyle lekelenmeler oluyo sıkma canını allahın izinyle çok guzel olcak herşey bol bol dua et bıde ben ya mübdi dıye bi dua var 99 kere okuyosun işaret parmağını göbek deliğine koyarak düşük yapmanı engeliyomuş allahın iziniyle bunu oku canım insaalh güzel sonuçlar alırız bana haber ver merak ederim beraber geçircez hamişliğimizi insallah:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…