- 28 Ağustos 2016
- 11
- 10
- 1
- 29
İnşallah çok çok katlanırDoktor sali sabahi tekrarla dedi canim bakalim
KIZLARR KİMSE YOK MUUUUU???
Aminn insallahhh ya :)İnşallah çok çok katlanır
Kaç gün gecikmen var?kızlar merhaba ben yeni üye oldum bundan 4 ay önce 4+2 günlükken bebeğimi kaybettim geçen hafta gebelik şüphesiyle kan tahlili yaptırdım ve değerim 214 çıktı çok mu düşük acaba gene düşük yaparmıyım kafam çok karışık lütfen bana yardım edin lütfen
Canim ben bugun baktirdim 27,06 cikti sali gunu yine tekrarlicam sende ikigun sonra yine tekrarla deger ikiye katlarsa problem yok
Bende iki ay once kurtaj oldum canim Rabbim sevindirsin bizi insallahhh degerlerimiz katlansinnayyy insallh hepimiz sağlıkla kucağımza alırız yarın yaptırıcam öplen 13.30 sonuç alıcam baklım bol bol dua edicem hepimize
Kaç gün gecikmen var?
amin camnım insallahhhhhhhBende iki ay once kurtaj oldum canim Rabbim sevindirsin bizi insallahhh degerlerimiz katlansinn
Değerin normal görünüyo gayet o zamn.tabi tekrarlaman lazm öyle anlaşılır . Hayırlı olsun :)benim geçikmem suan 3 gün kadar oldu ama adetim düzensiz oldugu için bilmiyorum tam çok istiyorum 3 yıldır
saol canım insalah hepimizin ki güzel olur yarın belli olcak herşeyy allahım sen yardım etDeğerin normal görünüyo gayet o zamn.tabi tekrarlaman lazm öyle anlaşılır . Hayırlı olsun :)
Merhabalar, forumda yeniyimsat 24 temmuz adet döngüm 30 bu ay Ovulasyon testi kullandım 19. Gün yumurtladım adetim 3 4 gün geçince dün gebelik testi yaptım positive çıktı sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 282 çıktı progesteron 13,82 çıktı dün kahverengi lekelenmem vardı çamaşırıma gelmiyordu da afedersiniz silince oluyordu sadece bugün sabah yoktu öğlen çok az lekelenmem oldu dün doktorum düşük olabilir beta düşük gibi dedi bugün tekrar kan testi verecem dua edin bana olur mu
Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısıcanım benim içini ferah tut rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler allah hakında hakımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle
Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısıRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
2 saat sonra yaptıracam, inşallah ikimizin de yükselir. Senin sat yumurtlama günün ne zamandı? Adet döngün kaç gün ve adetin kaç gün geçti beta kaç çıktıamin canım benim tekrar nezaman istedi kan tahlili doktor ben yarın gene yaptırıcam inşllah yükselir
canım sat 23 temmuz normalde ama 4 ay önce düşük yaptıgım için kaç gunde bir oluyorum takip etmedim açıkçası 2 gün önce beta 214 tü bakalım yarın 500 lerde olması geriyor insallah yükselir senin kaç gün geçmişti :) hepsini cevapladım sanırım :)2 saat sonra yaptıracam, inşallah ikimizin de yükselir. Senin sat yumurtlama günün ne zamandı? Adet döngün kaç gün ve adetin kaç gün geçti beta kaç çıktıne çok soru sordum
:) benim yumurtlamam geç oldu 19. Günde yumurtladım 24 ağustosta adet olmam lazımdı ama 3 gün gecikince dün idrar testi yaptım iki çizgi net çıktı lekelenmem olunca da kan testi yaptırdım sonuç 282 çıktı düşük mi ki bu anlamadımcanım sat 23 temmuz normalde ama 4 ay önce düşük yaptıgım için kaç gunde bir oluyorum takip etmedim açıkçası 2 gün önce beta 214 tü bakalım yarın 500 lerde olması geriyor insallah yükselir senin kaç gün geçmişti :) hepsini cevapladım sanırım :)
:) benim yumurtlamam geç oldu 19. Günde yumurtladım 24 ağustosta adet olmam lazımdı ama 3 gün gecikince dün idrar testi yaptım iki çizgi net çıktı lekelenmem olunca da kan testi yaptırdım sonuç 282 çıktı düşük mi ki bu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?