- 28 Haziran 2016
- 66
- 56
- 88
- 38
Ay hemen okuyayım çok teşekkür ederim :) inşallah herşey çok güzel olur ben sonucu alınca yazarım, senin de güzel haberini alırız yarın inşallahayy çok heycanlı yaaaaa bence bebşin sana sımsıkı tutunucak yerleşme zamanlarında da böyle lekelenmeler oluyo sıkma canını allahın izinyle çok guzel olcak herşey bol bol dua et bıde ben ya mübdi dıye bi dua var 99 kere okuyosun işaret parmağını göbek deliğine koyarak düşük yapmanı engeliyomuş allahın iziniyle bunu oku canım insaalh güzel sonuçlar alırız bana haber ver merak ederim beraber geçircez hamişliğimizi insallah:):)
Ay hemen okuyayım çok teşekkür ederim :) inşallah herşey çok güzel olur ben sonucu alınca yazarım, senin de güzel haberini alırız yarın inşallah
Amiiiiiiiiiiininsallah tatlım bende yarın yazarım :):) allahım sen yardım et herkeze
Canim bende 7 haziranda kurtaj olmak zorunda kaldim.Dr 3 ay korun dedi.eylulde 3 ay doluyor suan insallah son adetimi goruyorum.İnsallah rabbim bizede nasip eder korunmayi birakicaz adetten sonra.İnsan korkuyor ama Allah tan gelen hersey basim gozum ustune.Rabbim beterinden korusun insallah.İnsallah hayirli saglikli hamileliklermiz evlatlarmiz olur Allah in izniyle:)Bende iki ay once kurtaj oldum canim Rabbim sevindirsin bizi insallahhh degerlerimiz katlansinn
Amin canim insallah bana doktor 2 adet sonra baslayin dedi gercektende 2 adet sonra Allahin izniyle hamileyim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimiziiCanim bende 7 haziranda kurtaj olmak zorunda kaldim.Dr 3 ay korun dedi.eylulde 3 ay doluyor suan insallah son adetimi goruyorum.İnsallah rabbim bizede nasip eder korunmayi birakicaz adetten sonra.İnsan korkuyor ama Allah tan gelen hersey basim gozum ustune.Rabbim beterinden korusun insallah.İnsallah hayirli saglikli hamileliklermiz evlatlarmiz olur Allah in izniyle:)
bebisin hayirli olsun canim yemene icmene bak cig et sebze turu yeme et tavuk balik iyi pismis olsun..meyveler ye guzel guzel yemek ler yap kendine ve bebisine bahartsiz olsun ...kızlar merhaba ben yeni üye oldum bundan 4 ay önce 4+2 günlükken bebeğimi kaybettim geçen hafta gebelik şüphesiyle kan tahlili yaptırdım ve değerim 214 çıktı çok mu düşük acaba gene düşük yaparmıyım kafam çok karışık lütfen bana yardım edin lütfen
icin rahatlasin degerin gayet iyi onemli olan 2 kat artmasikızlar merhaba ben yeni üye oldum bundan 4 ay önce 4+2 günlükken bebeğimi kaybettim geçen hafta gebelik şüphesiyle kan tahlili yaptırdım ve değerim 214 çıktı çok mu düşük acaba gene düşük yaparmıyım kafam çok karışık lütfen bana yardım edin lütfen
çok iyi canım hayırlısı olsnKızlar benim de iki kat artmış şükür
tabiki göremez keseyi. hcg çok iyi artmamış ama kese görünmesi için de erken. içinizi ferah tutun doktorun boş paniğine de kapılmayın. 1 hafta bekleyin öyle başka bi doktora gidin bence.Kızlar merhaba. Ben geçen hafta perşembe günü kan testi yaptırdım 95 çıktı. Bugün tekrar yaptım 365 çıktı. Doktor keseyi göremiyorum dedi . tekrar kan testi istedi. 1 ağustosta adet olmuştum. 28 günde bir oluyorum adet. Doktor korkutuyor beni sürekli. Yardım edin normal değil mi değerlerin?
Kızlar benim de iki kat artmış şükür
Kizlar sizdede hafif kasik ve bel agrisi oluyor mu bide gaz sancisiçok iyi canım hayırlısı olsn
bel ağrım hç olmadı canım kasık ağrım çok oldu ama artık olmuyor. gaz sancısı malesf çekiyorm bugünlerdeKizlar sizdede hafif kasik ve bel agrisi oluyor mu bide gaz sancisi
Can'ım hayırlı olsun ama daha çok erken bence bnm 2400 küsürde anca 6mm ilk bi kese göründü alttan hemde bence bekle içini ferah tut inşallah göreceksinizKızlar merhaba. Ben geçen hafta perşembe günü kan testi yaptırdım 95 çıktı. Bugün tekrar yaptım 365 çıktı. Doktor keseyi göremiyorum dedi . tekrar kan testi istedi. 1 ağustosta adet olmuştum. 28 günde bir oluyorum adet. Doktor korkutuyor beni sürekli. Yardım edin normal değil mi değerlerin?
merhaba siz bebegi gordunuz mu ? Bende 5 +4 de yalnizca kese gorundu. Bir hafta sonra gormem lazimmisçok iyi canım hayırlısı olsn
yok ben cuma günü gidicem inşallah o zamn görürüm. kese gözüktüğündede beta hcg 1364tü. seninde daha erken 6.haftada gözükmeye başlıyo sanırım bebiş en erkenmerhaba siz bebegi gordunuz mu ? Bende 5 +4 de yalnizca kese gorundu. Bir hafta sonra gormem lazimmis
insallah hayirlisiyla goruruz. Ben onumuzdeki hafta gidicem. Kesin sonuc olmasi icin.yok ben cuma günü gidicem inşallah o zamn görürüm. kese gözüktüğündede beta hcg 1364tü. seninde daha erken 6.haftada gözükmeye başlıyo sanırım bebiş en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?