Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ay hemen okuyayım çok teşekkür ederim :) inşallah herşey çok güzel olur ben sonucu alınca yazarım, senin de güzel haberini alırız yarın inşallah

Bende iki ay once kurtaj oldum canim Rabbim sevindirsin bizi insallahhh degerlerimiz katlansinn
Canim bende 7 haziranda kurtaj olmak zorunda kaldim.Dr 3 ay korun dedi.eylulde 3 ay doluyor suan insallah son adetimi goruyorum.İnsallah rabbim bizede nasip eder korunmayi birakicaz adetten sonra.İnsan korkuyor ama Allah tan gelen hersey basim gozum ustune.Rabbim beterinden korusun insallah.İnsallah hayirli saglikli hamileliklermiz evlatlarmiz olur Allah in izniyle:)

Amin canim insallah bana doktor 2 adet sonra baslayin dedi gercektende 2 adet sonra Allahin izniyle hamileyim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizii

bebisin hayirli olsun canim yemene icmene bak cig et sebze turu yeme et tavuk balik iyi pismis olsun..meyveler ye guzel guzel yemek ler yap kendine ve bebisine bahartsiz olsun ... agir bisey kaldirma dinlen yat. kendine cok iyibak bebisin senle olur insallah gonlun rahat olsun. degerin gayet iyi onemli oĺan iki kat artmasi

Son düzenleme:
icin rahatlasin degerin gayet iyi onemli olan 2 kat artmasi

Bat a 8gün kala beta hcg değerim 2 çıktı, bu şekilde sonuç alıp sonradan hamile olduğınu öğrenen varmı arkadaşlar

Kızlar merhaba. Ben geçen hafta perşembe günü kan testi yaptırdım 95 çıktı. Bugün tekrar yaptım 365 çıktı. Doktor keseyi göremiyorum dedi . tekrar kan testi istedi. 1 ağustosta adet olmuştum. 28 günde bir oluyorum adet. Doktor korkutuyor beni sürekli. Yardım edin normal değil mi değerlerin?

tabiki göremez keseyi. hcg çok iyi artmamış ama kese görünmesi için de erken. içinizi ferah tutun doktorun boş paniğine de kapılmayın. 1 hafta bekleyin öyle başka bi doktora gidin bence.

Can'ım hayırlı olsun ama daha çok erken bence bnm 2400 küsürde anca 6mm ilk bi kese göründü alttan hemde bence bekle içini ferah tut inşallah göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…