Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnşallah ya. Yarın tekrar beta istedi doktor. Beta yaptircam yarın . 700 lerde olursa cuma günü kamera ile bakacak doktor. Çok stresli bir şeymiş bu. Ve sağlıklı sıhhatli olsun başka isteğim yok.

Merhaba. Sürekli bakıyorum yorumlarınıza en sonunda dayanamadim sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle bi bebiş istiyoruz 3 aydır uğraşıyoruz adetim 29 günde bir geliyo bu ay 25 inde gelmesi gerekiyodu ama 2 gun once erken geldi ve normalde kanamam 8 gün sürerken bu sefer 5 gün sürdü ama ondan önce iştahım çok açıldı ve tatlı değilde sürekli eksi baharatlı tuzlu şeyler çekti canım normalde çok sık aramadigim yemeği bile aşırı derecede istedim adetimin son günleri ve bittikten sonra migdemde sürekli bi gaz vardı şişkinlik oluştu yani fenalık bastı anlayamadım hiç geceleri vücudum ateş gibi oluyo ve biraz Üşüyorum kaç gecedir pazartesi günü gebelik testi yaptırdım kan tahliliyle sonuç beta hcg 1.20 çıktı negatif ama dün ve bugün aşırı baş dönmem var normalde sadece ani ayağa kalktigimda oluyodu şimdi yattigim yerden başım dönüyo ve bugün sevdiğim biseyden tiksindim ve ayrıca çok fena baş ağrım var. Yardımcı olurmusunuz şüphem geçsin diye kan tahlili yaptırdım şimdi aksine şüphem daha çok arttı sizce hamilemiyim erken yaptırmış olabilirmiyim kan testini

tabiki göremez keseyi. hcg çok iyi artmamış ama kese görünmesi için de erken. içinizi ferah tutun doktorun boş paniğine de kapılmayın. 1 hafta bekleyin öyle başka bi doktora gidin bence.
Kizlar sizdede hafif kasik ve bel agrisi oluyor mu bide gaz sancisi
Canım ne hafifi mahvoluyorum ben gece kramp giriyo ağlıyorum her gece dün gece üç kere girdi tüp bebek ilaçlarının etkisi hala geçmemiş yumurtalıklarım çok büyükmüş hala doktor o yüzden dedi vajina bölgemde çok fena kramplar oluyo başkafa belirtim yok

yok ben cuma günü gidicem inşallah o zamn görürüm. kese gözüktüğündede beta hcg 1364tü. seninde daha erken 6.haftada gözükmeye başlıyo sanırım bebiş en erken
Canım benim iki gün önce 686 ydı iki kat artmıştı ilk değer 268 di sence ctesi günü görebilir miyim 6 gün geçmiş olacak

çok istediğiniz için psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyorsunuz muhtemelen. kanda hcg şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra net sonuç verir

çok istediğiniz için psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyorsunuz muhtemelen. kanda hcg şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra net sonuç verir
Teşekkür ederim ben de öyle düşündüm ama insanda ister istemez bi şüphe oluyo nolur nolmaz diye ben en iyisi bi kadın doğum uzmanına gideyim

2 gün önce kan testi yaptırmıştır 365 çıkmıştı bugün de 559 çıktı. Şimdi sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor. Yardımcı olun düşük mü çıkmış değerin ne yapmam gerekiyor.

Arkadaslar benim dr um 1500 olmadan gelmene gerek yok dedi.Adetime 2 gün var.18 inde yumurtam catladi
27 agust 17.9
29 agust 88
1eylul 378
Nedir benim durumum,tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Ben
23.08.2016: 45
25.08.2016: 95
30.08.2016:365
01.09.2016: 559
Değerlerin bu. Ve doktor çok ümitsiz konuştu. Ama ne agrm var ne de kanamam var. Haftaya salı günü gideceğim tekrardan dua edin kızlar lütfen. İlk hamileliğim.

Arkadaslar benim dr um 1500 olmadan gelmene gerek yok dedi.Adetime 2 gün var.18 inde yumurtam catladi
27 agust 17.9
29 agust 88
1eylul 378
Nedir benim durumum,tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim
oldukça iyi katlanıyor canım..5-6 gün sonra 1500e ulaşması gerek. çok iyi gidiyor maşallah haftaya kese gözükür :)

Ay inşallah ya ben çok istiyorum 9 aylık evliyim ve ilk hamileliğin. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin ya. Özelde doktora gittim kürtaj ol yada iğne vurup dusuk yap dedi bende sacmalamayin ben istemiyorum öyle bir şey ve şuan tehlikeli bir şeyim yok dedim. Devlete gittim 10 gün sonra gel o doktorlar ne kafasını yaşıyor bu ne boyle 2 güne bir kan almışlar bebek çok yeni dedi. Tehlikeli bir şey yoktur umaramim inşallah bebeğim sağlıklı olur rabbim geceleri uyuyamiyorum korkuyorum.

kızlarrr bugun kalp atışımızı duyduk. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…