Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba merak ettim bebegi gore bildiniz mi? :)
Canim iste diyorum ya drum 1500 olmadan gelme dedigi icin baktiramadim ki... Sanirim dr 1500 olunca karin ultrasondan gormek istiyor.Vajinal degil,ben oyle tahmin ediyorum en azindan.Bazi dr lar gebeliktw vajinal ultrasonu sagliksiz bulabiliyor

Arkadasim hissettigimi soyliyim mi...Bence hersey yolunda..Dr un da cok kabaymiş gercekten.Bir yuz ifadesinin bile boyle bir surecte huzursuz edecegini dusunmesi lazim,negatif bir sey bile olsa emin olmadan ki bence bu kadar kisa surede emin olamaz,cok gicik oldum :s

Çok teşekkür ederim zambra hanım :)
Ne bileyim korkuyorum ya. Değerlerimiz de söyledim çok mu kotu yani hamile olduğuma bile sevinemedim doğru düzgün . Bi kesesini gors bi kalp atışını duyayim sağlıklı olsun çok mutlu olcam. Çok zor durumdayım anlayacağın

Göreceksin,duyacaksin insalah

merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak benim regli tarihim 7 ağsts normalde 28 günde bir adet oluyorum fakat bu sefer olmadım 5 eylül kan testi yaptırdım 8.49 çıktı sizce hamile olabilirmiyim.. labratuvardaki bayan kimyasal gebelikte olabilir geç döllenmede dedi.... aranızda böyle bir değerle hamileligi olan varmı??

kızlar merhaba ,
ağustosun ondördünde regle oldum şüphelendiğim için 5 eylül de kan testi yaptım beta htc 4,09 çıktı .doktor biraz daha bekel yine yaparsın dedi . bende 8 aylülde tekrar kan testi verdim 5,83 çıktı birde eczaneden 6 gün öncesine ait erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı . şimdi size sorum :) ben hamilemiyim daha regle olmama 4-5 gün var ama yola çıkıcam o yüzden tedbirli olmak istiyorum .lütfen birşeyler yazın çok endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…