- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
6. haftadasın dedi doktorum ama 6+ kaç bilmiyorum canm heyecandan sormayı unuttum. adete göre geriden geliyoruz o yuzden tam bilmiyorum ama iki hafta sonra sorucam :)Tebrik ederim :) kac haftalik duydunuz?
ben 19 la öğrendim iki gün snra 62.1 daha sonra 127.1 çıktı bunu mu sormak istemiştin?İlk zamanlar beta değerlerimiz nasıldi peki papatyaozu ?
Ayy cilekreceli coook tesekkur ederim Cok sevindimoldukça iyi katlanıyor canım..5-6 gün sonra 1500e ulaşması gerek. çok iyi gidiyor maşallah haftaya kese gözükür :)
Canim iste diyorum ya drum 1500 olmadan gelme dedigi icin baktiramadim ki... Sanirim dr 1500 olunca karin ultrasondan gormek istiyor.Vajinal degil,ben oyle tahmin ediyorum en azindan.Bazi dr lar gebeliktw vajinal ultrasonu sagliksiz bulabiliyorMerhaba merak ettim bebegi gore bildiniz mi? :)
Masallahhhhh,neler hissettin arkafadim...?kızlarrr bugun kalp atışımızı duyduk. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhh
Tebrikleerrrrr!!!Tebrik ederim :) kac haftalik duydunuz?
Arkadasim hissettigimi soyliyim mi...Bence hersey yolunda..Dr un da cok kabaymiş gercekten.Bir yuz ifadesinin bile boyle bir surecte huzursuz edecegini dusunmesi lazim,negatif bir sey bile olsa emin olmadan ki bence bu kadar kisa surede emin olamaz,cok gicik oldum :sAy inşallah ya ben çok istiyorum 9 aylık evliyim ve ilk hamileliğin. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin ya. Özelde doktora gittim kürtaj ol yada iğne vurup dusuk yap dedi bende sacmalamayin ben istemiyorum öyle bir şey ve şuan tehlikeli bir şeyim yok dedim. Devlete gittim 10 gün sonra gel o doktorlar ne kafasını yaşıyor bu ne boyle 2 güne bir kan almışlar bebek çok yeni dedi. Tehlikeli bir şey yoktur umaramim inşallah bebeğim sağlıklı olur rabbim geceleri uyuyamiyorum korkuyorum.
valla 2 haftadır ilk defa hamile oldugumu hissettim çok tuhaf bir duyguydu rabbim isteyen herkese yaşatsın :)Masallahhhhh,neler hissettin arkafadim...?
Masallah ,saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah arkadaşımvalla 2 haftadır ilk defa hamile oldugumu hissettim çok tuhaf bir duyguydu rabbim isteyen herkese yaşatsın :)
Tebrikler canım darısı başımızavalla 2 haftadır ilk defa hamile oldugumu hissettim çok tuhaf bir duyguydu rabbim isteyen herkese yaşatsın :)
amin canım Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhTebrikler canım darısı başımıza
Göreceksin,duyacaksin insalahÇok teşekkür ederim zambra hanım :)
Ne bileyim korkuyorum ya. Değerlerimiz de söyledim çok mu kotu yani hamile olduğuma bile sevinemedim doğru düzgün . Bi kesesini gors bi kalp atışını duyayim sağlıklı olsun çok mutlu olcam. Çok zor durumdayım anlayacağın
sonuç 601,58 mi çıktı yaniKizlar beta hcg <2 601.58 sizce pozitif mi negatifmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?