Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

gereken katlanma olmamış kanda. testeçizgi hemen mi çıktı daha gecmi çıktı?

o zaman kanı tekrarla canm hamilesin buyuk ihtimall tebriklerr :)
Ay hiç bilmiyorum ya değer çok düşük hamilemiyim anlamadım ki ama; kasıklarıma sancı çok giriyor sırtımda ağrıyor .Yarın yine gidip yapAcam kan tahlili. Dualarınızda olayım lütfen .

Lütfen acele etmeyin. Erken testler ya da tahliller durumu iyice zorlaştırıyor. Regliniz bir ay gecikmedikce doktora gitmek de sizi rahatlatmaz. Bu arada kaset tipi testlerle durumu kontrol edebilirsiniz ama ikide bir kan vermek de boşa çaba. Her şey olacağına varır.

çok doğru söylüyorsunızda ama gelde uygula

çok doğru söylüyorsunızda ama gelde uygula
Evt sabretmek zor :) Ne kadar erken öğrenmeye cabalasak da doktor hcg 1500 e çıkmadan bi yorum yapamıyor. İleri tarihe gün veriyor. Zamandan başka çare yok maalesef. Keşke kan verdikçe süreç hizlansa :) Regl olmadıkça umutla beklenebilir. Olumsuz ihtimalleri bırakın kenara. Keseyi görmeden hiçbiri geçerli değil. Zaten hamilelik hep yürek ağızda bekleyerek geçen uzun bi dönem. Hakkınızda hayırlısı olsun, önemli olan bu.

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?

Yukarıda da söylediğim gibi, sık sık tahlil yaptırmak sizi sadece yorar. Umarım endişe ettiğiniz gibi bir durum yoktur ama tavsiyem olumlu düşünerek beklemenizdir. Ben de bekliyorum. Umursamadigim ya da önem vermedigim için değil. Çok yeni henüz ve ne olacağını görmek için en az iki hafta beklemeliyim. Doğru zamansa tutunacak ve gelişecek, değilse gidecek. Bu noktada elimizden bir şey gelmez. Doğacak bir bebeği ne yaparsanız yapın dusuremezsiniz. Düşecek olanı da 24 saat yatsaniz, her gün kan tahlili yaptirsaniz tutamazsiniz. Sadece iyi düşünüp bekleyin derim.

Ben çok temizlik yaptım
ben çok temizlik yaptım 4-5 gün kadsr baya yordum kendimi bilmeyerek en büyük korkum bu aslında inş olumsuz olmaz sonuç

Test sonucu atsam bilgi verebilen olur mu doktir yoktu gosteremedim ebe degerler dusuk cikmis olabilir bayramdan sinra tekrar yapalim dedi o gun 4 gundu suan 7. Gunumdeyim sag kasigimda agri giriyor iki gundur

Ben çok temizlik yaptım

ben çok temizlik yaptım 4-5 gün kadsr baya yordum kendimi bilmeyerek en büyük korkum bu aslında inş olumsuz olmaz sonuç
Benim de bir hafta önce 5.42 çıktı değerim. Bu hafta 130 oldu. Telefonda doktordan öğrendim. Dikkat etmem gereken bir şey var mı dedim. Günlük hayatınıza devam edin. Normalde bu kadar erken insanlar hamile olduğunu bilmez ve normal yaşar. Dedi. Beslenmeye dikkat dedi sadece. Ben de dün biraz temizlik yaptım öyle aman aman değil. Günlük temizlik. Dünden beri lekelenme var. Ama bir şeye baglamiyorum. Bugün yola çıkıyorum. Sadece oluruna bıraktım. İlk hamileligimde de ilk günler kanama olmuştu. Hastahaneye kosmustum, şükür sorun olmadı. Yine olmayacak diyorum. En azından elimde olan bi şey yok şimdilik.

Merhabalar bende 1 senelik evliyim çocuk istiyoruz bende de adet düzensizliği var doktora gittim ama hiç memnun kalmadım bu ayın 8 de de kan testi yaptırdım bugün baktım <1 diyor gebelik yok zannedersem ama belirtileri var anlam veremiyorum bir türlü moralim çok bozuk

Canım yerleşme lekesidir ama sen dikkat et bu arada benimde bugün regle olmam lazımdı olmadım test yaptım yine 38,83 e çıkmış bende yola çıkıcam inş rabbim korur bizi

Canım yerleşme lekesidir ama sen dikkat et bu arada benimde bugün regle olmam lazımdı olmadım test yaptım yine 38,83 e çıkmış bende yola çıkıcam inş rabbim korur bizi
İnş. Değerin de yükseliyor işte. Sorun yok. Kafana bir şey takmadan bayram yap. Bir iki hafta test tahlil unut gitsin. Sonra doktora gittiğinde direkt kalp atışını duyar başlarsın hamilelik sürecine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…