Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ş
İnş. Değerin de yükseliyor işte. Sorun yok. Kafana bir şey takmadan bayram yap. Bir iki hafta test tahlil unut gitsin. Sonra doktora gittiğinde direkt kalp atışını duyar başlarsın hamilelik sürecine
. Aynen canım inş bende öyle düşünüyorum .Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize çok tşk ederim

Allah isteyen herkese nasip etsin bende şüpheleniyorum belirtileri var ama hayal kırıklığına uğramak çok üzüyor beni negatif görmek istemiyorum artık

Kızlar merhaba. İyi bayramlar herkese. Benim bugün bchg 66.48.sat 13 ağustos. Normal mi ve de kaç haftalık sizce?

Kızlar merhaba. İyi bayramlar herkese. Benim bugün bchg 66.48.sat 13 ağustos. Normal mi ve de kaç haftalık sizce?
Sat a gore 4 haftalik canm hayirli ugurlu olsun :) iki gun snra iki katina cikmasi gerekiyo iki gun snra testi tekrarlar umarim hersey yolunda gider ve saglikla alirsin kucagina :)

Merhaba benim ayin 11 inde adet olmam gerekiyodu ama halen olmamisim mide bulantisi adet agrilari goeuyorum ama tahlil yaptim bugun 0,2 ve 0,5 cikti sizce ne durumdadir

Mrb kızlar iyi Bayram'lar. Benim reglime 1 hafta kala yapılan kan testim de 35,10 çıkmıştı 5 gün kala 87,76 çıktı 4 gün kala 83,81 oldu ve tekrardan test yaptırmadım bekledim bugün regli olmam lazım dı olmadım hala bebeğim hala benimle olabilirmi tutunmuşmudur sizce değerim düşüş oldu dediğim gibi ama böyle olan yokmu yada bilgisi olan

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG testi 70 cikdi ardından 2 gün sonra testi tekrarladım 156 cikdi değerim.sizce normal mi dış gebelik filan olabilirmi yada kese boşmudur çok dusunuyorum bunları

Benimde iki kat artmıştı normal bence ama tabi yine test yapmak lazım yada reglen geçtikten bir hafta sonra direk doktora git

Kızlar ilk beta HCG degerim 70 . 2 gün sonra tekrarladım 156 cikdi 2 gün arayla tekrar tekrarladım sonuç 446 yani nerdeyse 3 katı . Endişlerim var ne dersiniz normal mi 3 kat artması ilkin 2 kat arttı

Kizlar ayin 11 de hastalananmam gerekiyordu ama halen olmadim ve 2 gun once acil bolumunde test yaptim 0,2 ve 0,5 cikti negatif sanirim ama yinede hastalanmamisim yine neden acaba ve 11 gun once rahim filmi cekmistim ondanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…