. Aynen canım inş bende öyle düşünüyorum .Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize çok tşk ederimİnş. Değerin de yükseliyor işte. Sorun yok. Kafana bir şey takmadan bayram yap. Bir iki hafta test tahlil unut gitsin. Sonra doktora gittiğinde direkt kalp atışını duyar başlarsın hamilelik sürecine
Sat a gore 4 haftalik canm hayirli ugurlu olsun :) iki gun snra iki katina cikmasi gerekiyo iki gun snra testi tekrarlar umarim hersey yolunda gider ve saglikla alirsin kucagina :)Kızlar merhaba. İyi bayramlar herkese. Benim bugün bchg 66.48.sat 13 ağustos. Normal mi ve de kaç haftalık sizce?
Sat a gore 4 haftalik canm hayirli ugurlu olsun :) iki gun snra iki katina cikmasi gerekiyo iki gun snra testi tekrarlar umarim hersey yolunda gider ve saglikla alirsin kucagina :)
At istersen cnm bakalım
3 gunluktu test yapturdigmda bugun 11. Gun olmadi hala reglimAt istersen cnm bakalım
Htc 13.30 çıkmış 5 üstü hamileliktir .Değerlerin şuanda daha çok yükselmiştir .Gözün aydın cnm tekrar bir test yaptır istersen3 gunluktu test yapturdigmda bugun 11. Gun olmadi hala reglim
Benimde iki kat artmıştı normal bence ama tabi yine test yapmak lazım yada reglen geçtikten bir hafta sonra direk doktora gitAnne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG testi 70 cikdi ardından 2 gün sonra testi tekrarladım 156 cikdi değerim.sizce normal mi dış gebelik filan olabilirmi yada kese boşmudur çok dusunuyorum bunları
Sagol canim cok cok tesekkur ederim bayram dolayisiyla hicbir hastahane yapmiyorHtc 13.30 çıkmış 5 üstü hamileliktir .Değerlerin şuanda daha çok yükselmiştir .Gözün aydın cnm tekrar bir test yaptır istersen
Sanirim degilim bugun 12.gun ve damla seklinde kanama oldu lekelenme gibiHtc 13.30 çıkmış 5 üstü hamileliktir .Değerlerin şuanda daha çok yükselmiştir .Gözün aydın cnm tekrar bir test yaptır istersen
Kanaman başladımı acabakimyssal hamilelik mi yaşıyorsun?Sanirim degilim bugun 12.gun ve damla seklinde kanama oldu lekelenme gibi
Bir damla geldi sadece kanla karisik gibi baska gelmedjKanaman başladımı acabakimyssal hamilelik mi yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?