Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canm o kadar kanda gebelik baktırdm o kadar hormon testi verdm b-hcg den başka hormona bakılarak doktorun yorum yaptığını görmedim. Üzgünüm ama senin hcg negatif çıkmış.
Bir hemsireye gosterdim o da bu degerler kolay kolay yukselmez hamileluk olabilir tekrar test yaltirin dedi sadece betahcg ye bakmadi diger hormon sonuclarina da bakarak dedi bakalim hayirlisi

Bir hemsireye gosterdim o da bu degerler kolay kolay yukselmez hamileluk olabilir tekrar test yaltirin dedi sadece betahcg ye bakmadi diger hormon sonuclarina da bakarak dedi bakalim hayirlisi
inşallah vardır canm hayırlısı ben bildiğim kadarıyla yazmıştım inşallah ben yanılırım :)

Kızlar bugün doktora gittim 11 inde regle olmam lazımdı ve en son 15 inde test yaptım beta hcg 180 çıktı.Aslında sorum şu doktor kese gibi birşey var ama daha çık küçük gözkmüyor bir hafta sonra gel dedi .ben en son eşimle ağustosun 29unda ve 30 unda eylülünde 3 ünde beraber oldum sizce eylül 11 de regle olmam gerektiğine göre 3 eylülde hamile kalma olasılığım var mı ? Çin takvimine göre eylülde erkek gözüküyor ağustosta kız tabi allah bilir de kız istiyorum inş tutmamıştır eylül diyorum

Kizlar merhaba. Bulantilari baslayan devam eden var mi aranizda. 7+3 teyim. Ama tatilim burnumdan geldi. Benimki bitek mandalinayla geciyor. Siz neler yapiyorsunuz yada bu konuda acilan bi baslik var mi

Soyle soyleyeyim benim gebeligim adet tarihime 4 gun kala tuttu. O yuzden ozellikle adetin duzensizse yumurtlama tarihinde duzensiz olabiliyor ve gec dollenebiliyor.

çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bugün kan testi yaptırdım beta 3.52 çıktı, yani hamilelik yok mu demek bu

Kızlar ya be olur yorum yapın 19 zunda doktora gittim kan değerim 303 çıktı doktor iki gün sonra test yap dedi yaptım iki gün geçmesine rağmen kan değerim 400 çıktı niye bu kadar yavaş ilerliyor reglemden 8 gün geçti acaba düşücek mi bebek cuma günü yine test yapıp doktora gidicem yırum yazabilirmisiniz

canm inşallah normale döner ama ben yaşadm daha önce bu durumu çok yavaş ilerliyordu değerlerim sağlıksız gebelik dedi doktorum. kendiliğinden düşmeyince de kürtaj oldum. bunu hemen kendine yorum yapma ama iyi kötü tüm olayları bilmen gerekir diye yazmak istedim. gönlünü ferah tut ve bol bol dua et.

Kaç haftalıkken aldılar.Canım çok sıkkın yarın sabah tekrar test istedi .dua edin ne olur
ne yaptın canım bende seni. Durumundayım lütfen cevap yaz

Kaç haftalıkken aldılar.Canım çok sıkkın yarın sabah tekrar test istedi .dua edin ne olur

ne yaptın canım bende seni. Durumundayım lütfen cevap yaz
canm hafta falan hiç bilmiyorum valla. önce dış gebelikten şüphelenildi dahasnra rahim içi temzleme yapıldı beta hcg düşünce de iç gebelik olduğu anlaşıldı. ama değerim çok yavaş artığı için ne haftası belliydi ne kese. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Amin cnm yarın gidicem zaten hayırlısı neyse o olsun .bir haftadır burnumdan geldi zaten çok daraldım gecem gündüzüm karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…