- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
Canim bunlara takilma.benim 12 gun 618 ve 14 gun 2020~cikti cok sukyrki sorunsuz bugune geldimKızlar 10. Gün değerim 1963 2 gün önce 415 ti sizce neden?
Sen doktora git cnm yerleşme kanaması olabilirBir damla geldi sadece kanla karisik gibi baska gelmedj
Tamam canim cok tesekkurler mecburen pazartesiyi bekliyorumSen doktora git cnm yerleşme kanaması olabilir
Dediğiniz değerrle ne alakası var beta hcg ye bakılır gebelik için ve o da negatif çıkmış.Htc 13.30 çıkmış 5 üstü hamileliktir .Değerlerin şuanda daha çok yükselmiştir .Gözün aydın cnm tekrar bir test yaptır istersen
Canm o kadar kanda gebelik baktırdm o kadar hormon testi verdm b-hcg den başka hormona bakılarak doktorun yorum yaptığını görmedim. Üzgünüm ama senin hcg negatif çıkmış.Tamam canim cok tesekkurler mecburen pazartesiyi bekliyorum
Bir hemsireye gosterdim o da bu degerler kolay kolay yukselmez hamileluk olabilir tekrar test yaltirin dedi sadece betahcg ye bakmadi diger hormon sonuclarina da bakarak dedi bakalim hayirlisiCanm o kadar kanda gebelik baktırdm o kadar hormon testi verdm b-hcg den başka hormona bakılarak doktorun yorum yaptığını görmedim. Üzgünüm ama senin hcg negatif çıkmış.
inşallah vardır canm hayırlısı ben bildiğim kadarıyla yazmıştım inşallah ben yanılırım :)Bir hemsireye gosterdim o da bu degerler kolay kolay yukselmez hamileluk olabilir tekrar test yaltirin dedi sadece betahcg ye bakmadi diger hormon sonuclarina da bakarak dedi bakalim hayirlisi
Yanlis anlamayin da insallahinşallah vardır canm hayırlısı ben bildiğim kadarıyla yazmıştım inşallah ben yanılırım :)
yooook neden anlayım ben yanılmış olayım ki sen hamile olasın bu guzel birşey :))Yanlis anlamayin da insallah
Soyle soyleyeyim benim gebeligim adet tarihime 4 gun kala tuttu. O yuzden ozellikle adetin duzensizse yumurtlama tarihinde duzensiz olabiliyor ve gec dollenebiliyor.Kızlar bugün doktora gittim 11 inde regle olmam lazımdı ve en son 15 inde test yaptım beta hcg 180 çıktı.Aslında sorum şu doktor kese gibi birşey var ama daha çık küçük gözkmüyor bir hafta sonra gel dedi .ben en son eşimle ağustosun 29unda ve 30 unda eylülünde 3 ünde beraber oldum sizce eylül 11 de regle olmam gerektiğine göre 3 eylülde hamile kalma olasılığım var mı ? Çin takvimine göre eylülde erkek gözüküyor ağustosta kız tabi allah bilir de kız istiyorum inş tutmamıştır eylül diyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gebelikde-bulanti-ve-kusma.255619/Kizlar merhaba. Bulantilari baslayan devam eden var mi aranizda. 7+3 teyim. Ama tatilim burnumdan geldi. Benimki bitek mandalinayla geciyor. Siz neler yapiyorsunuz yada bu konuda acilan bi baslik var mi
canm inşallah normale döner ama ben yaşadm daha önce bu durumu çok yavaş ilerliyordu değerlerim sağlıksız gebelik dedi doktorum. kendiliğinden düşmeyince de kürtaj oldum. bunu hemen kendine yorum yapma ama iyi kötü tüm olayları bilmen gerekir diye yazmak istedim. gönlünü ferah tut ve bol bol dua et.Kızlar ya be olur yorum yapın 19 zunda doktora gittim kan değerim 303 çıktı doktor iki gün sonra test yap dedi yaptım iki gün geçmesine rağmen kan değerim 400 çıktı niye bu kadar yavaş ilerliyor reglemden 8 gün geçti acaba düşücek mi bebek cuma günü yine test yapıp doktora gidicem yırum yazabilirmisiniz
Kaç haftalıkken aldılar.Canım çok sıkkın yarın sabah tekrar test istedi .dua edin ne olurcanm inşallah normale döner ama ben yaşadm daha önce bu durumu çok yavaş ilerliyordu değerlerim sağlıksız gebelik dedi doktorum. kendiliğinden düşmeyince de kürtaj oldum. bunu hemen kendine yorum yapma ama iyi kötü tüm olayları bilmen gerekir diye yazmak istedim. gönlünü ferah tut ve bol bol dua et.
ne yaptın canım bende seni. Durumundayım lütfen cevap yazAy inşallah ya ben çok istiyorum 9 aylık evliyim ve ilk hamileliğin. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin ya. Özelde doktora gittim kürtaj ol yada iğne vurup dusuk yap dedi bende sacmalamayin ben istemiyorum öyle bir şey ve şuan tehlikeli bir şeyim yok dedim. Devlete gittim 10 gün sonra gel o doktorlar ne kafasını yaşıyor bu ne boyle 2 güne bir kan almışlar bebek çok yeni dedi. Tehlikeli bir şey yoktur umaramim inşallah bebeğim sağlıklı olur rabbim geceleri uyuyamiyorum korkuyorum.
canm hafta falan hiç bilmiyorum valla. önce dış gebelikten şüphelenildi dahasnra rahim içi temzleme yapıldı beta hcg düşünce de iç gebelik olduğu anlaşıldı. ama değerim çok yavaş artığı için ne haftası belliydi ne kese. Rabbim hakkında hayırlısını versin.Kaç haftalıkken aldılar.Canım çok sıkkın yarın sabah tekrar test istedi .dua edin ne olur
ne yaptın canım bende seni. Durumundayım lütfen cevap yaz
Amin cnm yarın gidicem zaten hayırlısı neyse o olsun .bir haftadır burnumdan geldi zaten çok daraldım gecem gündüzüm karıştıcanm hafta falan hiç bilmiyorum valla. önce dış gebelikten şüphelenildi dahasnra rahim içi temzleme yapıldı beta hcg düşünce de iç gebelik olduğu anlaşıldı. ama değerim çok yavaş artığı için ne haftası belliydi ne kese. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?