- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
iki gün sonra testi tekrarla değerin artarsa sevin:)Arkadaşlar merhaba bugün kan testı yaptırdım 4.5 hcg çıktı israr testi yaptım silik çizgi çıktı bat a daha 4 gün var sevınıyım mı sevınmeyım mı bılemedın nolur tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapın :/
evet canm hamilesin ama yine de 2 gun snra testi tekrarla eger 2 katı artış gösterirse gebeliğin devamından söz edilir. hayırlı olsun. 0-5 arası gebelik yokkizlar bat a 3 gun var beta-hcg 11.5 hamilemiyim smdi bn ???
insallah hamileyimdir tesekkur ederim 2 gin sonra yapicam yineevet canm hamilesin ama yine de 2 gun snra testi tekrarla eger 2 katı artış gösterirse gebeliğin devamından söz edilir. hayırlı olsun. 0-5 arası gebelik yok
5-20 arası şüpheli olarak adlandırılır bende 19 ile öğrenmiştim şimdi 9+2 yiz çok şükür.
Canım ben bugün kürtaj oldum .Renkli ultrasyonda sağ yumurtalıkta kitle gözüktü ama bide.Doktor rahim içini temizledi yarın kan testi vermem lazımmış eğer kan değerim kürtajdan sonra düşmüşse dış gebelik yoktur dedi ama eğer düşmemişse dış gebelik vardır ve iğne yapılması lazım dedi sendede aynı şeyler olmuşmuydu merak ettimcanm inşallah normale döner ama ben yaşadm daha önce bu durumu çok yavaş ilerliyordu değerlerim sağlıksız gebelik dedi doktorum. kendiliğinden düşmeyince de kürtaj oldum. bunu hemen kendine yorum yapma ama iyi kötü tüm olayları bilmen gerekir diye yazmak istedim. gönlünü ferah tut ve bol bol dua et.
Geçmiş olsun, düşük oldu yani öyle mi? Ama bak geçen gün sana çok kızdım, beni yanlış anlama, ufak bir tavsiye olarak al bunu, cin takvimi dedin, inş eylul tutmamistir dedin... Bazen isteklerimiz dua saatine geliverir, aman diyeyim, bunda da bir hayır var elbet, böyle olması gerekiyormuş, yine verir Allah, canın sağ olsun. Kitle için takip, kontrol, tedavi yapilir, cok daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş, yavrunun cinsiyeti ne olursa olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun. Bayramdan önce yazmıştım sana, lekelenme var diye hatırlarsın belki, o leke arttı, bayramda düşük yaptım. Kurtajsiz oldu ama üzüldüm evet, cok agladim ama geçti. Yine olur, hayırlıysa olsun. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Benim de dusukten sonra rahmimde polip gözüktü. Ona da üzüldüm ama küçük dedi Dr, belki o sebep oldu düşüge, anlamak için tekrar düşük yapmam gerek maalesef. Umarım tekrar hayal kırıklığı yaşamayız. Sonucu bildir, umarım değerler düşer, daha fazla yipranmadan sağlıkla atlatirsin. Tekrar geçmiş olsun.Canım ben bugün kürtaj oldum .Renkli ultrasyonda sağ yumurtalıkta kitle gözüktü ama bide.Doktor rahim içini temizledi yarın kan testi vermem lazımmış eğer kan değerim kürtajdan sonra düşmüşse dış gebelik yoktur dedi ama eğer düşmemişse dış gebelik vardır ve iğne yapılması lazım dedi sendede aynı şeyler olmuşmuydu merak ettim
Aynen öyle canım çin min hikaye rabimin dedği olur hayırlısı neyse o olsun .Bildirim cnm inşallah .rabbim hepimize hayırlı zamanda ,hayırlı gebelikler nasip etsin inşallahGeçmiş olsun, düşük oldu yani öyle mi? Ama bak geçen gün sana çok kızdım, beni yanlış anlama, ufak bir tavsiye olarak al bunu, cin takvimi dedin, inş eylul tutmamistir dedin... Bazen isteklerimiz dua saatine geliverir, aman diyeyim, bunda da bir hayır var elbet, böyle olması gerekiyormuş, yine verir Allah, canın sağ olsun. Kitle için takip, kontrol, tedavi yapilir, cok daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş, yavrunun cinsiyeti ne olursa olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun. Bayramdan önce yazmıştım sana, lekelenme var diye hatırlarsın belki, o leke arttı, bayramda düşük yaptım. Kurtajsiz oldu ama üzüldüm evet, cok agladim ama geçti. Yine olur, hayırlıysa olsun. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Benim de dusukten sonra rahmimde polip gözüktü. Ona da üzüldüm ama küçük dedi Dr, belki o sebep oldu düşüge, anlamak için tekrar düşük yapmam gerek maalesef. Umarım tekrar hayal kırıklığı yaşamayız. Sonucu bildir, umarım değerler düşer, daha fazla yipranmadan sağlıkla atlatirsin. Tekrar geçmiş olsun.
Canım iki günde bir test yap yükseliş önemliKizlar bende tedavi ile hamile kaldim hamdolsun.bugun kan verdim 206 cikti. Adetlerim pek duzenli degil idi ama adetin 30. Gununde bu deger cikti.. Normal mi sizce.yardimci olur musunuz.bir de karnim cok sis davul gibi ve kasiklarimda agri oluyo..normal mi bunlar
İnş, sağlığımız da moralimiz de bozulmadan görelim o günleri.Aynen öyle canım çin min hikaye rabimin dedği olur hayırlısı neyse o olsun .Bildirim cnm inşallah .rabbim hepimize hayırlı zamanda ,hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah
canm aynen bende de rahim içi temizleme ve iki gün aralıkla gebelik testi yapıldı çok şükür 0.1 çıktı ikinci testim yani dış gebelik yoktu. ama iğne falan yapılcak gibi bir konuşma gecmedi canm yapılmadı da. doktorum ilk adete kadar korunun sonrada adetin 2-3-4 bunlardan birinde gel dedi. kürtajdan snra 2 kez regl oldum (ortalama 42 gunde bir) üçüncüde hamile olduğumu öğrendim bu arada da hep şehir dışında denk geldim regl başlangıcına hiç kontrole gidememiştim. rabbim şifa versin inşallah dış gebelik yoktur canım ya.Canım ben bugün kürtaj oldum .Renkli ultrasyonda sağ yumurtalıkta kitle gözüktü ama bide.Doktor rahim içini temizledi yarın kan testi vermem lazımmış eğer kan değerim kürtajdan sonra düşmüşse dış gebelik yoktur dedi ama eğer düşmemişse dış gebelik vardır ve iğne yapılması lazım dedi sendede aynı şeyler olmuşmuydu merak ettim
benmde süzensizdi adetlerim ve 31. gunde 19 çıkmıştı canım. bence değerin iyi yine de 2 gunde bir kontrol için kan ver. hayırlı olsun :)Kizlar bende tedavi ile hamile kaldim hamdolsun.bugun kan verdim 206 cikti. Adetlerim pek duzenli degil idi ama adetin 30. Gununde bu deger cikti.. Normal mi sizce.yardimci olur musunuz.bir de karnim cok sis davul gibi ve kasiklarimda agri oluyo..normal mi bunlar
Canım bana çok yardımcı oldun Allah ta razı olsun senden son birşry sorabilirmiyim sana sence ekim sonuna kadar korunup kasım gibi korunmadan ilişkiye girdem gebelik için yeteri kadar beklemiş olurmuyum çünkü çok ara vermek istemiyorumcanm aynen bende de rahim içi temizleme ve iki gün aralıkla gebelik testi yapıldı çok şükür 0.1 çıktı ikinci testim yani dış gebelik yoktu. ama iğne falan yapılcak gibi bir konuşma gecmedi canm yapılmadı da. doktorum ilk adete kadar korunun sonrada adetin 2-3-4 bunlardan birinde gel dedi. kürtajdan snra 2 kez regl oldum (ortalama 42 gunde bir) üçüncüde hamile olduğumu öğrendim bu arada da hep şehir dışında denk geldim regl başlangıcına hiç kontrole gidememiştim. rabbim şifa versin inşallah dış gebelik yoktur canım ya.
Tesekkr ederim cnm..benmde süzensizdi adetlerim ve 31. gunde 19 çıkmıştı canım. bence değerin iyi yine de 2 gunde bir kontrol için kan ver. hayırlı olsun :)
istediğini sorabilirsin canm Allah senden de razı olsun. ben doktorum rahim durumuma göre ilk adete kadar korun dedi canm. sende bi doktoruna danış istersen rahim dinlenmesi için en azından 1 adet döneminin geçmiş olması gerekiyormuşCanım bana çok yardımcı oldun Allah ta razı olsun senden son birşry sorabilirmiyim sana sence ekim sonuna kadar korunup kasım gibi korunmadan ilişkiye girdem gebelik için yeteri kadar beklemiş olurmuyum çünkü çok ara vermek istemiyorum
tamam canım bugün gidicem zaten ona göre bakarım inş bendeistediğini sorabilirsin canm Allah senden de razı olsun. ben doktorum rahim durumuma göre ilk adete kadar korun dedi canm. sende bi doktoruna danış istersen rahim dinlenmesi için en azından 1 adet döneminin geçmiş olması gerekiyormuş
Hic dert etme canim hamilee kalabiliyosun bak buna sevin. Ben gibi nicesi senelerdir hic hamile kalamadi. Arkadasimda da ayni oldu dr iki ay korun dedi ikinci ayda beklemedi bizimki hemen hamile kaldi ve dogurdu bile.Kizlar merhaba. Dun bebegimden ayrilmak zorunda kaldim malesef. 9. Haftada kalp atislari duyulamadi ve aldilar. Cok kotuyum. Ailem uzulmeain esim uzulmesin diye nirmal davranmaya calisiyorum ama icim yaniyo. Ayni durumu yasayan var mi aranizda ve varsada ne kadar sonra bebek sahibi oldunuz? Yardim edin nolur iki hafta mide bulantisi cektim onla konustum. Ucustuk adeta ama olmadi.
hiçmi duyulmadı yoksa başlarda duyulup sonra mı durdu canım? rabbim en kısa zamanda hayırlısınınasip etsin inşallah.Kizlar merhaba. Dun bebegimden ayrilmak zorunda kaldim malesef. 9. Haftada kalp atislari duyulamadi ve aldilar. Cok kotuyum. Ailem uzulmeain esim uzulmesin diye nirmal davranmaya calisiyorum ama icim yaniyo. Ayni durumu yasayan var mi aranizda ve varsada ne kadar sonra bebek sahibi oldunuz? Yardim edin nolur iki hafta mide bulantisi cektim onla konustum. Ucustuk adeta ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?