- 22 Ocak 2014
- 807
- 289
- 323
- 35
Canm bende de kasık ağrısı olmuştu doktoruma sorduğumda bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Sakın stres ve telaş yapma güzel güzel sakin geçirmeye calışArkadaşlar bugün sağ kasıgım çok ağrıyor neden acaba bir bilgisi olan var mı
Hic duyulamadi malesef cok ugrastilar ama olmadi. Herkes gecer diyo ama icimin atesi sonmuyorhiçmi duyulmadı yoksa başlarda duyulup sonra mı durdu canım? rabbim en kısa zamanda hayırlısınınasip etsin inşallah.
Rabbim hepimize en guzelini versin insallah cok zormus baska bisey soyleyemiyorumHic dert etme canim hamilee kalabiliyosun bak buna sevin. Ben gibi nicesi senelerdir hic hamile kalamadi. Arkadasimda da ayni oldu dr iki ay korun dedi ikinci ayda beklemedi bizimki hemen hamile kaldi ve dogurdu bile.
İlk günlerde hiç ağrım yoktu birde düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum onun için biraz panikledimCanm bende de kasık ağrısı olmuştu doktoruma sorduğumda bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Sakın stres ve telaş yapma güzel güzel sakin geçirmeye calış
aman canım aklına getirmemeye çalış kötü düşünceleri. bol bol dinlen o zaman kendini sakın yorma.İlk günlerde hiç ağrım yoktu birde düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum onun için biraz panikledim
senio kadar iyi anlıyorum ki canm bende kürtaj olmuştum malesef bilirim o acıyı. ama geçiyor canm gerçekten geçiyor. şöyle düşün ya kalbini duyup kaybetseydin ya da yüzünü görüp kaybedenleri düşün o zaman br nebze olsa şükredersin. geçicek emin ol ama sabırlı da olmayı unutma.Hic duyulamadi malesef cok ugrastilar ama olmadi. Herkes gecer diyo ama icimin atesi sonmuyor
değerin direk negatif denebilecek bir değer değil ama hemen pozitif de denilemez iki gün snra artışının güzel olması gerekir. bu ara değerlerde kanda hcg düşüyrmu yükseliyormu tam anlaşılamadığı için tekrarlanması istenilir. inşallah herşey gönlünüzce olsun.Selam kızlar benımde beta hcg 5.45 cıkmıs bugun 3 gun gecıkmem vardı.doktor 2 gun sora testı tekrarla dedı. Sizce hamılelık oranım yuksek mı??
Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar baktırıcam hayırlısıyla olur inşallah :)değerin direk negatif denebilecek bir değer değil ama hemen pozitif de denilemez iki gün snra artışının güzel olması gerekir. bu ara değerlerde kanda hcg düşüyrmu yükseliyormu tam anlaşılamadığı için tekrarlanması istenilir. inşallah herşey gönlünüzce olsun.
inşallahh :)Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar baktırıcam hayırlısıyla olur inşallah :)
son adet tarihine göre 4 hafta 5 günlükkızlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz en son adetim 26 agustos kanda beta hcg testi yaptırdım sonucum 852.97 cıktı acaba kaç hafatalık daha doktora gitmedim
bugun sonucum 47.77 cıktı :)))inşallahh :)
çok tşk ederim cnmson adet tarihine göre 4 hafta 5 günlük
yaaaa çoook minikkkk :) şimdi kend,ne çok dikkat etme vakti 10 gün snra falan bir doktora görün derim :)bugun sonucum 47.77 cıktı :)))
hamilesiiin :) ben 19 la öğrenmiştim hamileliğimi. ama sağlıklı ilerlediğini görmek için iki gün snra tekrarla derim canım :) hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağınaKızlarr kan sonucum 98 çıktı hamileyim dimii tecrübeliler yazabilirmiiiii ?
Ayy amin canım inş 2 gün snra tekrar yapıcam inş sorunsuz artış devam eder :))hamilesiiin :) ben 19 la öğrenmiştim hamileliğimi. ama sağlıklı ilerlediğini görmek için iki gün snra tekrarla derim canım :) hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?