Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar bugün sağ kasıgım çok ağrıyor neden acaba bir bilgisi olan var mı

Canm bende de kasık ağrısı olmuştu doktoruma sorduğumda bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Sakın stres ve telaş yapma güzel güzel sakin geçirmeye calış
İlk günlerde hiç ağrım yoktu birde düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum onun için biraz panikledim

Hic duyulamadi malesef cok ugrastilar ama olmadi. Herkes gecer diyo ama icimin atesi sonmuyor
senio kadar iyi anlıyorum ki canm bende kürtaj olmuştum malesef bilirim o acıyı. ama geçiyor canm gerçekten geçiyor. şöyle düşün ya kalbini duyup kaybetseydin ya da yüzünü görüp kaybedenleri düşün o zaman br nebze olsa şükredersin. geçicek emin ol ama sabırlı da olmayı unutma.

Selam kızlar benımde beta hcg 5.45 cıkmıs bugun 3 gun gecıkmem vardı.doktor 2 gun sora testı tekrarla dedı. Sizce hamılelık oranım yuksek mı??

Selam kızlar benımde beta hcg 5.45 cıkmıs bugun 3 gun gecıkmem vardı.doktor 2 gun sora testı tekrarla dedı. Sizce hamılelık oranım yuksek mı??
değerin direk negatif denebilecek bir değer değil ama hemen pozitif de denilemez iki gün snra artışının güzel olması gerekir. bu ara değerlerde kanda hcg düşüyrmu yükseliyormu tam anlaşılamadığı için tekrarlanması istenilir. inşallah herşey gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar baktırıcam hayırlısıyla olur inşallah :)

kızlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz en son adetim 26 agustos kanda beta hcg testi yaptırdım sonucum 852.97 cıktı acaba kaç hafatalık daha doktora gitmedim

Kızlarr kan sonucum 98 çıktı hamileyim dimii tecrübeliler yazabilirmiiiii ?

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 333
Kızlarr kan sonucum 98 çıktı hamileyim dimii tecrübeliler yazabilirmiiiii ?
hamilesiiin :) ben 19 la öğrenmiştim hamileliğimi. ama sağlıklı ilerlediğini görmek için iki gün snra tekrarla derim canım :) hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…