Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayy amin canım inş 2 gün snra tekrar yapıcam inş sorunsuz artış devam eder :))
Hayırlı ugurlu olsun, ben kan testi tekrarını önermem. 1500 olmadan doktora gitmenin anlamı yok. 2 günde de olacağını sanmam. Yerinde olsam bir hafta bekler, direkt doktora giderdim. Değerin düşerse zaten kanama olur. Test yapmanın bir anlamı olmaz. Erken öğrenmenin dezavantajı da bu, oturup beklemek. Allah tamamına erdirsin.

Amin canım sağolasın neblm herkez tekrarla diyo artış olup olmadığını gözlemlemek için

Amin canım sağolasın neblm herkez tekrarla diyo artış olup olmadığını gözlemlemek için
Boşver, gözlemlesen ne olacak ki, artsın işte, yorma kendini boş yere. Hem sonucu alıp doktora götürsen yorum yapamaz, haftaya gel der. Kendi kendine ne diye tahlille ugrasacaksin. Tabi sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, için rahatlar belki ama yine buraya gelip, bu çıktı normal mi diyeceksin ve kimse degerlendiremeyecek :) sen yine elinde sonuçla soru işaretleri içinde beklemeye devam edeceksin. All izz well diye diye bekle :) olumlu düşün olumlu olsun.

Tabi orası öyle canım inş olumlu düşünüyorum hep inş olumlu olur herşey

Ayy amin canım inş 2 gün snra tekrar yapıcam inş sorunsuz artış devam eder :))
Bence tekrar yapma bak ben bi verdim 19 çıktı snra iki gun snra 62.1 cıkınca 10 gun bekleyip doktora gttm kes ve bebek gorundu dört gun snrada kalbi duyduk. Ama içim rahat etsn dersen bir kez daha verip de bekleyebilirsin

bende bugün test yaptırdım 6,77 çıktı değerlere göre pozitif ama yinede şüpheliyim

merhaba ben düzensiz adet nedeniyle doktorun dediğine göre 4 hafta 6 günlükken öğrendim.
Beta değerim 4673 idi

Adetin kaç gun gecıkmıstı testı yaptığında ?
henüz geçmedi pazar yada pazartesi adet zamanım ilişkiden 12 gün sonra mecbur yaptırdım çünkü rontgen çektirmem gereken ağrılarım var o yüzden yaptırmıştım şuan askıya almak zorunda kaldım

Yaptırdığım kan testinden 48 saat snra tekrar yaptrdm canm 98 den 384e çıkmış güzel ilerliyo şükür 1 hafta sonra doktora gidicem artık
Benimde ilk 428 di dün tekrar yaptım bi gün sonra 675 çıktı normalmidir acaba hiç Bi fikrim yok

İlk iki gün lekelenmem falan oldu sendede bu durumlar varmıydı yada böle durumda olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

Bende çatlama iğnesinden altı gün sonra yaptırdım sonuç 1.25

Benimde ilk 428 di dün tekrar yaptım bi gün sonra 675 çıktı normalmidir acaba hiç Bi fikrim yok
canım normal değerin ama daha rahat anlaşılması için yani kafanın karışmaması için iki gunde bir vermelisin hergün verme kan :) hayırlı ugurlu olsunn :)

arkadaşlar mrb.bende 7 yıl sonunda çok şükür 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu.788,21 cıktı hcg normalmidir bilemiyrm.doktor haftaya gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…