Çok şükür Can'ım peki ilk öğrendiğin Zaman'larda lekelenmen veya kaşıklarında agrı varmıydı10+3 olduk bugün şükür :)
Can'ım benim 1,25çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bugün kan testi yaptırdım beta 3.52 çıktı, yani hamilelik yok mu demek bu
Ben bu değerlerden hiç bişey anlamadım ya biri bana anlatsın kızlar ne olurCan'ım benim 1,25
Kan testi yaptırdığında çıkan değerBen bu değerlerden hiç bişey anlamadım ya biri bana anlatsın kızlar ne olur
Yok o degil Can'ım yani benim değerler anormalmiKan testi yaptırdığında çıkan değer
Kaçtı değerinYok o degil Can'ım yani benim değerler anormalmi
Çarşamba günü ilk öğrendiğim gün 428 di cuma günü 675 olduKaçtı değerin
Tatlım bende artışlardan pek anlamıyorum ama seninki düzenli gibiÇarşamba günü ilk öğrendiğim gün 428 di cuma günü 675 oldu
Senin durum Nasıl Can'ımTatlım bende artışlardan pek anlamıyorum ama seninki düzenli gibi
Benimki negatif çatlama iğnesinden 6 gün sonra 1.25 dr adeti bekleyelim Dedi oda düzensizSenin durum Nasıl Can'ım
Au canım aydınlattığın için saol ilk gebeliğim tecrübesizlik aşırı ben 1gün arayla yaptırdım lekelenmem var diye pzartesiyi bekliyorum inşallah iyi okur sonuçArdasim oncelikle hayirli olsn insallh.beta hcg 2 gnde bir 2 kati artar degerler yani 428 ise bunun 800 lerde bisi olmasi lazim ama tabi devamliligi onemli 600lerde cikms ama snrasi hizla artarsa sorun yok demektr.ama artslr az ise sorun var dmektr.bu konuda istisnlarda olablr belki ama geneli konusrsak bugn 600 cikarsa 2 gn snra 1200 gibi olmali ve her 2 gnde 2 kati arta arta gider.
Peki bu değerlere göre ne kadarlık kaç günlükAu canım aydınlattığın için saol ilk gebeliğim tecrübesizlik aşırı ben 1gün arayla yaptırdım lekelenmem var diye pzartesiyi bekliyorum inşallah iyi okur sonuç
İnşallah Can'ım cümlemiz sağ salim alırız kucağımıza 20 ağıstos son adet tarihimBu arada zaten bi gun arayla bgn cmrtsi bugn 600 cikarsa pzrtesi 1200 lerde falan olmali.lekenlenme ve kanamalarda bign arayla yaparlr tahll artslr normalse sorun olmz ama artis yavas ise veya dususte ise ozmn ya kimyasal gebelik yada sagliksiz gebelik dusukle sonclanr insallh allah kucagina almayi nasip eder bi dhaki tahllin guzl ckr insallh
Canm ben de hic belirti yoktu. Kasij agrim 8. haftada falan oldu. Lekelenmem hic olmadi tatlim. Bu ara kasikta sizi ve bel agrim artti o kadar. Ogrendigimde ayaklarim buz gibi ve fazlaca bas donmrm vardi tatlim.Çok şükür Can'ım peki ilk öğrendiğin Zaman'larda lekelenmen veya kaşıklarında agrı varmıydı
Canm iki gunde iki katina cikmasi gerekiyo. Doktor kontrolunde ol mutlakaÇarşamba günü ilk öğrendiğim gün 428 di cuma günü 675 oldu
Kani bugun verdiysen yarin verme 2 gun gecsin yani sali ver canim. Ben son adetten 31 gun snra yaptrdm 19 cikti hersey yolunda sukurrKızlar ben gecen ay tüp bebek yaptırdım 29 Ağustos da negatıf aldım.bır Eylül'de adet oldum bu ay adet olmayınca kantestı yaptırdım değerim 173 çıktı bir mucize gerçek oldu cok şaşkınım bu değer normal mı az mı yarın tekrar kan verecegım inş sağlıklı gbelıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?