Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ardasim oncelikle hayirli olsn insallh.beta hcg 2 gnde bir 2 kati artar degerler yani 428 ise bunun 800 lerde bisi olmasi lazim ama tabi devamliligi onemli 600lerde cikms ama snrasi hizla artarsa sorun yok demektr.ama artslr az ise sorun var dmektr.bu konuda istisnlarda olablr belki ama geneli konusrsak bugn 600 cikarsa 2 gn snra 1200 gibi olmali ve her 2 gnde 2 kati arta arta gider.

Au canım aydınlattığın için saol ilk gebeliğim tecrübesizlik aşırı ben 1gün arayla yaptırdım lekelenmem var diye pzartesiyi bekliyorum inşallah iyi okur sonuç

Bu arada zaten bi gun arayla bgn cmrtsi bugn 600 cikarsa pzrtesi 1200 lerde falan olmali.lekenlenme ve kanamalarda bign arayla yaparlr tahll artslr normalse sorun olmz ama artis yavas ise veya dususte ise ozmn ya kimyasal gebelik yada sagliksiz gebelik dusukle sonclanr insallh allah kucagina almayi nasip eder bi dhaki tahllin guzl ckr insallh

İnşallah Can'ım cümlemiz sağ salim alırız kucağımıza 20 ağıstos son adet tarihim

Çok şükür Can'ım peki ilk öğrendiğin Zaman'larda lekelenmen veya kaşıklarında agrı varmıydı
Canm ben de hic belirti yoktu. Kasij agrim 8. haftada falan oldu. Lekelenmem hic olmadi tatlim. Bu ara kasikta sizi ve bel agrim artti o kadar. Ogrendigimde ayaklarim buz gibi ve fazlaca bas donmrm vardi tatlim.

Kızlar ben gecen ay tüp bebek yaptırdım 29 Ağustos da negatıf aldım.bır Eylül'de adet oldum bu ay adet olmayınca kantestı yaptırdım değerim 173 çıktı bir mucize gerçek oldu cok şaşkınım bu değer normal mı az mı yarın tekrar kan verecegım inş sağlıklı gbelıktır

Kani bugun verdiysen yarin verme 2 gun gecsin yani sali ver canim. Ben son adetten 31 gun snra yaptrdm 19 cikti hersey yolunda sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…