Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Insallah seninde yolunda giderrrr :)) guzel haberlrrini bekliyoruz

Kani bugun verdiysen yarin verme 2 gun gecsin yani sali ver canim. Ben son adetten 31 gun snra yaptrdm 19 cikti hersey yolunda sukurr
Yok Can'ım cumartesı verdım.senın bebegınede maasallah inş sağlıkla kucağına alırsın.inş iyi haberlerle dönerım

Kizlar merhaba 11 eylülde 6 haftalık bebeğimi kaybettim.kurtaj olmadım sağlıksız gevelikmis kendiliğinden düştü. Henüz adet olmadım ve dusukten sonra kanamam bittikten sonra eşimle hiç korunmadik. Tekrar hamile kalmış olabilir miyim sizce

Kızlar Merhaba bende birsey sormak istiyorum.. reglime iki gun kala yani 19 eylül p.tesi yaptirdim 0.04 çıktı , 25 eylül pazar gecesi yaptırdım 110.13 çıktı , iki gün sonra yaptırdım 237.77 çıktı , en son cuma günü yaptırdım 1054.73 çıktı sizce artışlar normal mi ? Bir daha yaptırmadim cuma günü de doktor muayenem var. Fikrinizi almak istedim :)

hayırlı olsun canım bebişin seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kizlar 13 eylul son regl tarihim bugun beta hcg de 3.3 cikti sizce hamileyim mi

kızlar selam yardım edin lütfen

20 eylülde oldum ve bugün de gittim herşey normal dedi usg de bir problemim yokmuş benden bazı tahliller istedi beta da istedi 0.377 çıktı bata daha 16 gün var kasık Ağrı'sı oluyor tek taraflı birde Folic asit iç dedi ama ben tahlillerimin sonucunu gösteremedim şimdi sizlere soruyorum ki benimle aynı durumu yaşayan oldu mu bata daha 2 hafta var beta hcg çıktı 0.377 yükselir mi beta yı tekrarlayım mı napim kızlar

Merhaba kizlar 13 eylul son regl tarihim bugun beta hcg de 3.3 cikti sizce hamileyim mi
Can'ım ya daha var Bat a bende 20 eylülde oldum adet bugün beta 0.377 çıktı bence Senin yükselecektir stres yapma gönlüne göre versin Rabbim

Canim ben o kadar ümitsiz vakaydim ki reglime iki gün kala yaptırdım 0.04 tu reglim 5 gün geçtikten sonra yaptım 110.13 çıktı iki gün sonra yaptırdım 237.77 çıktı En son 5 gün önce yaptın 1054 çıktı geç döllenme olabilir ama bence reglini bekle allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…