Canım değerlerim sizce iyimi diye soracaktım ben ilk 428 ikincisi 675 3üncüsü 1701 merak ettim sizce Nasıl
Yarın gidicem Can'ımmm inşallah iyidirIlerlemelerin çok iyi canım benim benim doktora gittin mi ?
Gönlünü ferah tut ben gittim 110.13 çıktıktan sonra doktor tekrar kan tahlili yaptırdı 237 çıktı işte. Sonra cuma günü gel dedi , ben içim rahatlasin diye geçen cuma tekrar yaptirdim 1054 daha yaptirmadim merakta ediyorum çok ama bende cumayi bekliyorum işte. Geçmedi şu 3 gün :)Yarın gidicem Can'ımmm inşallah iyidir
Ay canım ya seni anlayabiliyorum geçmiyor zaman sanki ilk gebeliginmi ne Zaman öğrendin kaç haftalık oluyor ben hiç bilmiyorumGönlünü ferah tut ben gittim 110.13 çıktıktan sonra doktor tekrar kan tahlili yaptırdı 237 çıktı işte. Sonra cuma günü gel dedi , ben içim rahatlasin diye geçen cuma tekrar yaptirdim 1054 daha yaptirmadim merakta ediyorum çok ama bende cumayi bekliyorum işte. Geçmedi şu 3 gün :)
Sağol Can'ım ya umut oldun bana tebrik ederim rabbşm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinCanim ben o kadar ümitsiz vakaydim ki reglime iki gün kala yaptırdım 0.04 tu reglim 5 gün geçtikten sonra yaptım 110.13 çıktı iki gün sonra yaptırdım 237.77 çıktı En son 5 gün önce yaptın 1054 çıktı geç döllenme olabilir ama bence reglini bekle allah gönlüne göre versin.
Canim evet 4 aylık evliyim ilk gebeliğim şükürler olsun Rabbim aratmadı. 26 eylül de öğrendim canım ilk , 3 4 hafta arası doktorumla tam gorusemedim sansima sezeryana girdi :) folik asit verdi kullanmiyorsan doktorundan iste bebek için çok iyi çünkü 12 hafta kullanıyorsun cuma çağırdı işte tekrar , sabirsizlaniyorum kan testi de yaptirmiyorum bekliyorum o günü inşallah kesesini bebisimi görürüm senin de ilk sanırım :)Ay canım ya seni anlayabiliyorum geçmiyor zaman sanki ilk gebeliginmi ne Zaman öğrendin kaç haftalık oluyor ben hiç bilmiyorum
Amin canım benim Rabbim Her isteyeni bu kutsal görev ile taclandirsin inşallah ❤❤Sağol Can'ım ya umut oldun bana tebrik ederim rabbşm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
İnşalsh görürsün Can'ım benimde ilk 2,5 yıllık evliyim bu güne şükür çok bekledik 1 hafta oldu öğreneli bakalım yarın bende muaneye gidicem ne olcakCanim evet 4 aylık evliyim ilk gebeliğim şükürler olsun Rabbim aratmadı. 26 eylül de öğrendim canım ilk , 3 4 hafta arası doktorumla tam gorusemedim sansima sezeryana girdi :) folik asit verdi kullanmiyorsan doktorundan iste bebek için çok iyi çünkü 12 hafta kullanıyorsun cuma çağırdı işte tekrar , sabirsizlaniyorum kan testi de yaptirmiyorum bekliyorum o günü inşallah kesesini bebisimi görürüm senin de ilk sanırım :)
İnşalsh görürsün Can'ım benimde ilk 2,5 yıllık evliyim bu güne şükür çok bekledik 1 hafta oldu öğreneli bakalım yarın bende muaneye gidicem ne olcak
Amin canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin etmezmiyim ederim bende her zaman allah razı olsunHayirlisi olsun canım benim inşallah Rabbim gönlune göre versin :) dua edicem sana bol bol sende cuma için dua et bana :)
Allah senden de razi olsun arkadaşım bekliyorum haberlerini bugünAmin canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin etmezmiyim ederim bende her zaman allah razı olsun
Öncekiler dahamı yüksekti neden böyle dedin tatlımAdetimin 3. Günü betam 55 düşük yapıyorum galiba
Daha önce kanında hcg daha yüksek mi çıkmıştı?Adetimin 3. Günü betam 55 düşük yapıyorum galiba
Acayip canım sıkkın canım gittim kese yok değer lerimi normal bulmuyor dr nedense anlamıyorum hemen olumsuz konuşuyorAllah senden de razi olsun arkadaşım bekliyorum haberlerini bugün
Kanamamam var geçen hafta 1.25 tıÖncekiler dahamı yüksekti neden böyle dedin tatlım
Adet oldum yok sanıyordum 3. günüm inferlitede testler yaptılar iğneye başlıyacaktım düşük yapıyor olabilirsin diyorlarDaha önce kanında hcg daha yüksek mi çıkmıştı?
Canm iki gun snra tekrarla mutlaka benm arkadasım 4. aya kadar afedersın kanama yasadı. İki gun snra değerinin katlanması önemli inşallah gönlünce olur herşeyAdet oldum yok sanıyordum 3. günüm inferlitede testler yaptılar iğneye başlıyacaktım düşük yapıyor olabilirsin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?