Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Yarın gidicem Can'ımmm inşallah iyidir
Gönlünü ferah tut ben gittim 110.13 çıktıktan sonra doktor tekrar kan tahlili yaptırdı 237 çıktı işte. Sonra cuma günü gel dedi , ben içim rahatlasin diye geçen cuma tekrar yaptirdim 1054 daha yaptirmadim merakta ediyorum çok ama bende cumayi bekliyorum işte. Geçmedi şu 3 gün :)

Ay canım ya seni anlayabiliyorum geçmiyor zaman sanki ilk gebeliginmi ne Zaman öğrendin kaç haftalık oluyor ben hiç bilmiyorum

Sağol Can'ım ya umut oldun bana tebrik ederim rabbşm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Ay canım ya seni anlayabiliyorum geçmiyor zaman sanki ilk gebeliginmi ne Zaman öğrendin kaç haftalık oluyor ben hiç bilmiyorum
Canim evet 4 aylık evliyim ilk gebeliğim şükürler olsun Rabbim aratmadı. 26 eylül de öğrendim canım ilk , 3 4 hafta arası doktorumla tam gorusemedim sansima sezeryana girdi :) folik asit verdi kullanmiyorsan doktorundan iste bebek için çok iyi çünkü 12 hafta kullanıyorsun cuma çağırdı işte tekrar , sabirsizlaniyorum kan testi de yaptirmiyorum bekliyorum o günü inşallah kesesini bebisimi görürüm senin de ilk sanırım :)

İnşalsh görürsün Can'ım benimde ilk 2,5 yıllık evliyim bu güne şükür çok bekledik 1 hafta oldu öğreneli bakalım yarın bende muaneye gidicem ne olcak

İnşalsh görürsün Can'ım benimde ilk 2,5 yıllık evliyim bu güne şükür çok bekledik 1 hafta oldu öğreneli bakalım yarın bende muaneye gidicem ne olcak

Hayirlisi olsun canım benim inşallah Rabbim gönlune göre versin :) dua edicem sana bol bol sende cuma için dua et bana :)

kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?

Merhaba hanımlar adetime 3gün var kan testi yaptım 0.100 çıktı erken mi yaptım sizce

Adetimin 3. Günü betam 55 düşük yapıyorum galiba

Adet oldum yok sanıyordum 3. günüm inferlitede testler yaptılar iğneye başlıyacaktım düşük yapıyor olabilirsin diyorlar
Canm iki gun snra tekrarla mutlaka benm arkadasım 4. aya kadar afedersın kanama yasadı. İki gun snra değerinin katlanması önemli inşallah gönlünce olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…