Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Hoca da Dedi aradımCanm iki gun snra tekrarla mutlaka benm arkadasım 4. aya kadar afedersın kanama yasadı. İki gun snra değerinin katlanması önemli inşallah gönlünce olur herşey
Onda bu kadar cok degildi progestan iğne falan oldu serum takıldı uzun süe devam etti snra bitti. En son ne zaman kan verdin ve kan verirken kanaman varmıydıHoca da Dedi aradım
İğne başlayacaktım yok diye kötü olurmuş düşükte olsa bekle düşer değerin Dedi
Bir umut belki de tutar
Naptı özel bişey yaptı mı arkadaşınız benim kanamam yoğundu hatta gece kalktım çok affedersiniz yatalak anneannem var yatak batmasın diye onun bezini kullandım
Ben geçen hafta cuma verdim 1.25 ti bunu adet sanıyordumOnda bu kadar cok degildi progestan iğne falan oldu serum takıldı uzun süe devam etti snra bitti. En son ne zaman kan verdin ve kan verirken kanaman varmıydı
Acayip canım sıkkın canım gittim kese yok değer lerimi normal bulmuyor dr nedense anlamıyorum hemen olumsuz konuşuyor
428,675,1701 Can'ım bugün tekrar verdim yarın belli olcakAlla alla kaçtı ki değerlerin? Biraz daha bekle başka bir doktora git öyle konuşuyorlar maalesef hemen
Alla alla ay bende kortum şimdi valla geçen cumadan beri kan vermiyorum değerim kaç onu da bilmiyorum. Düşük falan olsaydı kanaman olurdu zaten gorememistir belki üzme kendini bebisi de boşu boşuna strese sokma derim..428,675,1701 Can'ım bugün tekrar verdim yarın belli olcak
Ya nebiliyim Can'ım kanamam olmadı şükür ilk iki gün lekelenmem oldu sadece sol kasıgım agrıyor sende varmı böle bişey sen iyi kan vermeden durmuşsunAlla alla ay bende kortum şimdi valla geçen cumadan beri kan vermiyorum değerim kaç onu da bilmiyorum. Düşük falan olsaydı kanaman olurdu zaten gorememistir belki üzme kendini bebisi de boşu boşuna strese sokma derim..
Canim benim hiç lekelenmem kanamam hiç birşeyim olmadı çok şükür , ilk zamanlar biraz kasık ağrım vardı çok şükür uzun süredir yok şimdi.. bir usuttugum zamanlar ara ara vuruyor o kadar kan vermeden Dayaniyorum ama sor bakalım nasıl dayaniyorum :)Ya nebiliyim Can'ım kanamam olmadı şükür ilk iki gün lekelenmem oldu sadece sol kasıgım agrıyor sende varmı böle bişey sen iyi kan vermeden durmuşsun
Bu değerler iki günde bir mi yoksa üç gün art arda mı çıktı?428,675,1701 Can'ım bugün tekrar verdim yarın belli olcak
canm malesef beklemekten başka çaren yok belki de bu kanamayla düşüğün başladı bilemiyorum ama iki gun snra yne de tekrarla derim ben kan testini.Ben geçen hafta cuma verdim 1.25 ti bunu adet sanıyordum
bu degerleri tarihleriyle yazarmısın canm yani aralarında kaç gun olduğuna dair428,675,1701 Can'ım bugün tekrar verdim yarın belli olcak
canm malesef beklemekten başka çaren yok belki de bu kanamayla düşüğün başladı bilemiyorum ama iki gun snra yne de tekrarla derim ben kan testini.
Canim.bende yaptırdım 25.09.2016 110.13 28.09.2016 da 237.77 30.09.2016 1054.77 bir daha da yaptirmadım yaptırmalımıyım acaba cuma günü muayenem var ve kanamam hiç birşeyim yok. Sizce nasıl peki?bu degerleri tarihleriyle yazarmısın canm yani aralarında kaç gun olduğuna dair
bu degerleri tarihleriyle yazarmısın canm yani aralarında kaç gun olduğuna dair
28.09.2016 428 30.09.2016 675 03.10.2016 1071 Can'ımbu degerleri tarihleriyle yazarmısın canm yani aralarında kaç gun olduğuna dair
Bi tanesi bir gün arayla en son çıkan 2gün sonra çıktıBu değerler iki günde bir mi yoksa üç gün art arda mı çıktı?
Hayir reglim gecmedi.daha 6 gun var 2 ay once kurtaj oldum bebegimi kaybettim .bu ay belirtilerm fazla artk hayirlisi diyorumCanim 5 ve üstü olmasi gerekiyor reglin geçti mi?
Burda okuduğum kadariyla iki günde en az iki kat artış oluyormuş. İlk artış beklenenden az olmuş ama dur bakalım bugün verdiğin testin sonucu belli olmadan bozma moralini. Yarın ola hayrola. Umarım olumlu bir sonuç çıkar.Bi tanesi bir gün arayla en son çıkan 2gün sonra çıktı
Hayırlısı inşallah ama gözükmüyor kese dr hemen olumsuz sanki 3aylıkta gözükmüyorBurda okuduğum kadariyla iki günde en az iki kat artış oluyormuş. İlk artış beklenenden az olmuş ama dur bakalım bugün verdiğin testin sonucu belli olmadan bozma moralini. Yarın ola hayrola. Umarım olumlu bir sonuç çıkar.
Benim bile 55 kanamam var umudum varHayırlısı inşallah ama gözükmüyor kese dr hemen olumsuz sanki 3aylıkta gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?