Umud her zaman canım benim Yicek ekmegi varsa gelir inşallah hayırlısıyla ama işte insan genelde kötü oluyorBenim bile 55 kanamam var umudum var
Allahım bu değerler az çıksa sorun çok çıksa sorun ay kuzum bende pek dertliyim degerlerdenKızlar selam rabbim herkesin gönlüne göre versin benimde 3 ekimde regli günümdü kan verdim o gün 2456 çıktı çok deilmi sizce niye yüksek olabilir ki Dr. Baktı karnımdan goremedi bişey
Ne kadar olması lazım dedi değer için dr göremeyince benim dr direk sağlıksız gebelik olabilir dediAllahım bu değerler az çıksa sorun çok çıksa sorun ay kuzum bende pek dertliyim degerlerden
Benim görünmedi bugünKızlar kese beta hcg 1000 üstüne çıkınca görünüyor değil mi?
Doktor ne dedi peki ? Kaç haftalık olması lazım suan ?Benim görünmedi bugün
Kese görünmeden bir şey diyemem dedi hanfendi ne kadar dedikçe öyle deri tekrar kan verdim bugün yarın ola hayrolaDoktor ne dedi peki ? Kaç haftalık olması lazım suan ?
Çok streslı işler gerçekten bende yarın kan verıcem bakalım inş güzel çıkar sonuçlarımızKese görünmeden bir şey diyemem dedi hanfendi ne kadar dedikçe öyle deri tekrar kan verdim bugün yarın ola hayrola
Hemde ne stres sen ne Zaman öğrendin gebeligini bi sıkıntın varmı agrınfalan sen çokta takılma her kesin bir olcak diye birşey yok sonuçtaÇok streslı işler gerçekten bende yarın kan verıcem bakalım inş güzel çıkar sonuçlarımız
Ben 10 gun önce ogrendım beta hcg 5.4 dü. 2 gun sora 47 oldu 5 gun sora 500 oldu doktor iyi gidiyor ama bın üstüne çıkmadan kese görünmez 3 gun sora bıda baktır dedı . Yarın bin üstünde çıkması lazım. Zaten çok takıntılıyım normalde bıde bu konu :) herseyın hayırlısı öyle düşünmek lazım, ilk aylar insanı korkutuyor her anne yaşamıştır bunu... en ıyısı geç öğrenmek :)Hemde ne stres sen ne Zaman öğrendin gebeligini bi sıkıntın varmı agrınfalan sen çokta takılma her kesin bir olcak diye birşey yok sonuçta
Suan agrım yok gecen hafta sol kasıgımda anlık sancı oluyordu arada bide ilk zaman çok gazım olmustu ordan anlamıştım zatenHemde ne stres sen ne Zaman öğrendin gebeligini bi sıkıntın varmı agrınfalan sen çokta takılma her kesin bir olcak diye birşey yok sonuçta
1500 gibi bir değerde gözüküyor normalde, 1700 lerde sanırım senin. Dr o yüzden seni hazırlamak istemiş olabilir. O da sorun görüp yok gibi davranamaz ki. Elbette her şey yolunda olabilir, yarın sonuç iyi çıkabilir (inş) ama onun da görevi her ihtimali düşünmek. Sen stres yapma, bekle, hayırlısını iste. Bazı durumlarda keseyi görmemek bile şükür sebebi oluyor. Sen içini ferah tut. Her şeyde bir hayır vardır elbet.Hayırlısı inşallah ama gözükmüyor kese dr hemen olumsuz sanki 3aylıkta gözükmüyor
Öyle yani yarın ola hayır ols1500 gibi bir değerde gözüküyor normalde, 1700 lerde sanırım senin. Dr o yüzden seni hazırlamak istemiş olabilir. O da sorun görüp yok gibi davranamaz ki. Elbette her şey yolunda olabilir, yarın sonuç iyi çıkabilir (inş) ama onun da görevi her ihtimali düşünmek. Sen stres yapma, bekle, hayırlısını iste. Bazı durumlarda keseyi görmemek bile şükür sebebi oluyor. Sen içini ferah tut. Her şeyde bir hayır vardır elbet.
Canım merhaba senin değerlerin gibi benimde öyleydi. İki güne bir ikiye katlamasi gerekiyor beta nin. Senin hiç ikiye katlanmış ve düzensiz artış var. Benimde böyleydi ve 6 haftalik hamileyken 12 eylülde dusuk yaptım. Ama seninki de sağlıksız gebelik. Kese gorunmemiste 1500 oldugunda kese gorunur. 1000 üzerinde oluncada vajinal ultrasonla gorunur. Uzulmeni istemem ama sağlıksız gebelik. Aynısını bende yaşadım çünkü. Ve cenin elime dustu benim 6 haftalikti ama sağlıksız gebelikti. Hayırlısı olsun nasip.Öyle yani yarın ola hayır ols
Sizin drgerleriniz kaçtı acaba ne gibi durumlar yasadınız gebeliğinizi öğrendiğiniz an agrı vsCanım merhaba senin değerlerin gibi benimde öyleydi. İki güne bir ikiye katlamasi gerekiyor beta nin. Senin hiç ikiye katlanmış ve düzensiz artış var. Benimde böyleydi ve 6 haftalik hamileyken 12 eylülde dusuk yaptım. Ama seninki de sağlıksız gebelik. Kese gorunmemiste 1500 oldugunda kese gorunur. 1000 üzerinde oluncada vajinal ultrasonla gorunur. Uzulmeni istemem ama sağlıksız gebelik. Aynısını bende yaşadım çünkü. Ve cenin elime dustu benim 6 haftalikti ama sağlıksız gebelikti. Hayırlısı olsun nasip.
Canım nasılsın nasıl gidiyor durumunBenim bile 55 kanamam var umudum var
Kanama var halaCanım nasılsın nasıl gidiyor durumun
Ay kuzum inşallah hayırlısı neyse o olsun Hakkı'mızdaKanama var hala
Yarın tekrar ölçtüreceğim ctesi dr a gitcem
Dr umla konuştum dün gel falan demedi kanaman Nasıl Dedi
Yığın diyince iki güne beta düşer Dedi
20,09,2016 ---> 42828.09.2016 428 30.09.2016 675 03.10.2016 1071 Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?