Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar selam rabbim herkesin gönlüne göre versin benimde 3 ekimde regli günümdü kan verdim o gün 2456 çıktı çok deilmi sizce niye yüksek olabilir ki Dr. Baktı karnımdan goremedi bişey
Allahım bu değerler az çıksa sorun çok çıksa sorun ay kuzum bende pek dertliyim degerlerden

Çok streslı işler gerçekten bende yarın kan verıcem bakalım inş güzel çıkar sonuçlarımız
Hemde ne stres sen ne Zaman öğrendin gebeligini bi sıkıntın varmı agrınfalan sen çokta takılma her kesin bir olcak diye birşey yok sonuçta

Hemde ne stres sen ne Zaman öğrendin gebeligini bi sıkıntın varmı agrınfalan sen çokta takılma her kesin bir olcak diye birşey yok sonuçta
Ben 10 gun önce ogrendım beta hcg 5.4 dü. 2 gun sora 47 oldu 5 gun sora 500 oldu doktor iyi gidiyor ama bın üstüne çıkmadan kese görünmez 3 gun sora bıda baktır dedı . Yarın bin üstünde çıkması lazım. Zaten çok takıntılıyım normalde bıde bu konu :) herseyın hayırlısı öyle düşünmek lazım, ilk aylar insanı korkutuyor her anne yaşamıştır bunu... en ıyısı geç öğrenmek :)

Hayırlısı inşallah ama gözükmüyor kese dr hemen olumsuz sanki 3aylıkta gözükmüyor
1500 gibi bir değerde gözüküyor normalde, 1700 lerde sanırım senin. Dr o yüzden seni hazırlamak istemiş olabilir. O da sorun görüp yok gibi davranamaz ki. Elbette her şey yolunda olabilir, yarın sonuç iyi çıkabilir (inş) ama onun da görevi her ihtimali düşünmek. Sen stres yapma, bekle, hayırlısını iste. Bazı durumlarda keseyi görmemek bile şükür sebebi oluyor. Sen içini ferah tut. Her şeyde bir hayır vardır elbet.

Öyle yani yarın ola hayır ols

Mrb.Adet oldum bitti iki gün oldu doktor kontrolü için TSH ve bhcg kan verdim beta 0.34 çıktı . Normalde 0.1 falan çıkardı neden böyle oldu bilgisi olan var mi

Öyle yani yarın ola hayır ols
Canım merhaba senin değerlerin gibi benimde öyleydi. İki güne bir ikiye katlamasi gerekiyor beta nin. Senin hiç ikiye katlanmış ve düzensiz artış var. Benimde böyleydi ve 6 haftalik hamileyken 12 eylülde dusuk yaptım. Ama seninki de sağlıksız gebelik. Kese gorunmemiste 1500 oldugunda kese gorunur. 1000 üzerinde oluncada vajinal ultrasonla gorunur. Uzulmeni istemem ama sağlıksız gebelik. Aynısını bende yaşadım çünkü. Ve cenin elime dustu benim 6 haftalikti ama sağlıksız gebelikti. Hayırlısı olsun nasip.

Sizin drgerleriniz kaçtı acaba ne gibi durumlar yasadınız gebeliğinizi öğrendiğiniz an agrı vs

Canım nasılsın nasıl gidiyor durumun
Kanama var hala
Yarın tekrar ölçtüreceğim ctesi dr a gitcem
Dr umla konuştum dün gel falan demedi kanaman Nasıl Dedi
Yığın diyince iki güne beta düşer Dedi

28.09.2016 428 30.09.2016 675 03.10.2016 1071 Can'ım
20,09,2016 ---> 428
30.09.2016 ---> 675
03.10.2016 ---> 1071
yani ilk iki değerin arasında 2 gün sonraki 3 gün sonra cıkmış. evet artışın az canım doktoru suçlama her sonuca hazırlıyo seni değerlerin 48 saatte 2 ye katlaması gerekiyor. bende değerlerimin sağlıksız artışı yüzünden kürtaj olmuştum nisan ayında. inşallah seninkiler düzene girer. gönlünü ferah tut ve doktor kontrolunde ol mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…