Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim.bende yaptırdım 25.09.2016 110.13 28.09.2016 da 237.77 30.09.2016 1054.77 bir daha da yaptirmadım yaptırmalımıyım acaba cuma günü muayenem var ve kanamam hiç birşeyim yok. Sizce nasıl peki?
artışların güzel canım ilkinde %70-80 arası olmuş ama sonra maşallah cok hızlı artmaya başlamış. sondaki sıçrama neden o kadar olmuş bende anlamadım. aklına kötü şeyler getirme evet yarın mutlaka doktora görün bence. çünkü doktorumun anlattığı kadarıyla az artık gibi çok fazla artış da tehlikeli 4 katı artmış değerin ama belki de çoğul gebeliktir :). ama tek seferlik olabilir tekrar kan vermene gerek yok bence doktorun istemediği sürece. rabbim gönlüne göre versin inşallah guzel haberlerini bekliyorumm :)

Ayaklarım üşüyor o arkadaşınızda çok yoğunmuydu biraz halsızım uyuyorum sürekli
canm fazla geliyo diyodu ama senin gibi bez takıcak kadar değildi onunki. ped kullanıyodu o yetiyodu ona. ama bana cok geliyo diyodu ama adet kadar değil diyodu. sen tekrar verdinmi kan?

Dünkü değerim 2932 olmuş Can'ım

canm fazla geliyo diyodu ama senin gibi bez takıcak kadar değildi onunki. ped kullanıyodu o yetiyodu ona. ama bana cok geliyo diyodu ama adet kadar değil diyodu. sen tekrar verdinmi kan?
Yarın vereceğim doktora gidipte
şimdi azaldı ama çok duru bir kan

Bende 5 gun once doktora gittim adetime 2 gun vardi beta hcg yaptirdim 13.71 cikti doktor erken gebelik tutunmasi lazim dedi haftaya bir daha yapalim dedi bende dayanamadim 2 gun sonra birdaha yaptirdim 12.75 cikti cok istiyorum hamile kalmak sizce hamilemiyim? Benim gibi boyle yasayan var mi acaba lutfen akil verin.

Kimyasal gibi gözüküyor. Test yapmadan bekle bence.

merhaba bende dün öğrendim sonucumu 4,89 du ama reglime 6 gün varken öğrendim sence benimkide katlanır mı? yarın yaptırayım mı test yoksa regl geçmesini mi bekliyeyim?

merhaba bende dün öğrendim sonucumu 4,89 du ama reglime 6 gün varken öğrendim sence benimkide katlanır mı? yarın yaptırayım mı test yoksa regl geçmesini mi bekliyeyim?
Merhaba, cok erken yaptırmıssın 1-2 gun gecmesını bekle bıdaha yaptır, 5 e cok yaklasmıs 5 ın ustu pozıtıf kabul edılıyor.

Merhaba, cok erken yaptırmıssın 1-2 gun gecmesını bekle bıdaha yaptır, 5 e cok yaklasmıs 5 ın ustu pozıtıf kabul edılıyor.
doktora ağrım yüzünden gittim kist vardır diye ama tertemiz çıktı ben ısrar ettim kanda vereyim diye doktor gönülsüz yaptı gebelik olsa bile daha kana geçmemiştir dedi bu kadar geçmiş şimdilik inşallah artar evet sınır 5 0,11 değer kalmış

:) inşallah. Önemli olan 2 gunde 2 kat artması düzenli gitmesi yoksa değerın dusuk cıkması sorun degıl. Muhtemelen artacaktır. Nasıl bır agrın var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…