- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
:) inşallah. Önemli olan 2 gunde 2 kat artması düzenli gitmesi yoksa değerın dusuk cıkması sorun degıl. Muhtemelen artacaktır. Nasıl bır agrın var?
Yarın beni ultrosana çağırmış gene dün gözükmeyen yarın gözükürmüHadi bakalım, güzel şeyler söyler inş. Biz ne desek boş. Konuşunca haber ver bize de.
Aslında bu agrılar ve hıssedılenler de kısıden kısıye degısıyor . Ben gaz sorunu yasadım adet gununden 1 gun once basladı 3 gun surdu. Göğüs agrısından da ayırıyor ınsan, boyle ıgne batması gıbı agrıyordu benım suan da agrıyor ve agırlastı sankı. Bide sut kesıgı akıntım oldu gazım oldugu donemde. Sen en ıyısı adet gununu bekle zaten bebek varsa ogun beta hcg yuksek cıkacaktır.sağ kasığımda ve sağ belimde akşamları oturamayacak kadar ağrım vardı birde dolgunluk hissi yumurtlamadan 4-5 gün sonrada bulantı ve baş dönmem oldu daha sonra iç bacak ağrım işin içine girdi dedim kesin üşüttüm sonra da yumurta çatlamadı kiste dönüştü ağrım ondan başladı dedim doktora gittim yani bebek ihtimali aklımda yoktu. doktor son ilişkiden 12 gün sonra kan testi öneriyoruz ama birde senin regl döngün de uzun o nedenle kan testinde olsa da çıkmaz üzülürsün dedi ben ısrar edince kan testi yaptım böyle sonuç çıktı. şu an ağrım minimum düzeydi dünde yoktu ama dünden önceki iki gün inanılmaz ağrılarım oldu
artışların güzel canım ilkinde %70-80 arası olmuş ama sonra maşallah cok hızlı artmaya başlamış. sondaki sıçrama neden o kadar olmuş bende anlamadım. aklına kötü şeyler getirme evet yarın mutlaka doktora görün bence. çünkü doktorumun anlattığı kadarıyla az artık gibi çok fazla artış da tehlikeli 4 katı artmış değerin ama belki de çoğul gebeliktir :). ama tek seferlik olabilir tekrar kan vermene gerek yok bence doktorun istemediği sürece. rabbim gönlüne göre versin inşallah guzel haberlerini bekliyorumm :)
göğüs ağrım da var benim bakalım yarında kan vericem eğer artma varsa regl günümü beklicem inşallah artarAslında bu agrılar ve hıssedılenler de kısıden kısıye degısıyor . Ben gaz sorunu yasadım adet gununden 1 gun once basladı 3 gun surdu. Göğüs agrısından da ayırıyor ınsan, boyle ıgne batması gıbı agrıyordu benım suan da agrıyor ve agırlastı sankı. Bide sut kesıgı akıntım oldu gazım oldugu donemde. Sen en ıyısı adet gununu bekle zaten bebek varsa ogun beta hcg yuksek cıkacaktır.
Dayanamıcam dıyyosun yanı :) hadi bakalım inşallah :)göğüs ağrım da var benim bakalım yarında kan vericem eğer artma varsa regl günümü beklicem inşallah artar
Canim 2 gun once baktirdgmda 3.3 tu. Bugun yine hcg 3.1 dusms hamile degilim insallah sen hamilesindrson durumun nedir? değer yükseldi mi baktırdın mı hiç
ayyyy o kadar cok varsa genlerde belkide ikizdirGecen hafta cumadan beri vermiyorum yaklaşık bir hafta olacak neredeyse getirmemeye çalışıyorum ama insan işte acabalar çok kafam da çoğul olma olasılığı beni de heycanlandiriyor aslında hem annem tarafından , hemde eşimin anne ve babası tarafında ikiz oldukça var kendi annemin de aklına direk heycanlanma ama yüksek artışlar ikiz de olabilir dedi bakalım yarın için çok heyecanlıyım
Değerle ilgili bir şey demedi mi? Emin olmak için cağırmıstır. Bu değerde bir şekilde gözükmesi lazım. Yarın anlarsın durumu artık net olarak. Hayırlısını iste. Yine haber verirsin, Allah yardımcın olsun. Umarım bu kez görürsün keseyi.Yarın beni ultrosana çağırmış gene dün gözükmeyen yarın gözükürmü
Yok demedi yarın konuşçamış bakacakmış sizce geç döllenme olamazmı yarında gözükmesseDeğerle ilgili bir şey demedi mi? Emin olmak için cağırmıstır. Bu değerde bir şekilde gözükmesi lazım. Yarın anlarsın durumu artık net olarak. Hayırlısını iste. Yine haber verirsin, Allah yardımcın olsun. Umarım bu kez görürsün keseyi.
Döllenmenin vakti önemli değil, pozitif çıktı zaten, artık önemli olan artış miktarı. Sen canını sıkmadan bekle bakalım, yarın ne diyecek doktor.Yok demedi yarın konuşçamış bakacakmış sizce geç döllenme olamazmı yarında gözükmesse
Ya Can'ım dr inatla değerimi beğenmiyorDöllenmenin vakti önemli değil, pozitif çıktı zaten, artık önemli olan artış miktarı. Sen canını sıkmadan bekle bakalım, yarın ne diyecek doktor.
Canim saat 11 de randevum olur yazarım merak etme senin nasıl gidiyor , hamileydin sanırım sendeayyyy o kadar cok varsa genlerde belkide ikizdirya yarın kaçta görünceksin doktordan snra bana mutlaka yaz olurmuuu
benm iyi gidiyor canım yaa bu ara baş ağrılarım çok başka problem yok. benmde haftaya cuma ikili taramam var heyecanla onu bekliyorummCanim saat 11 de randevum olur yazarım merak etme senin nasıl gidiyor , hamileydin sanırım sende
Kızlar Allah'a şükür kese gözüktü dualarınız için allah razı olsunbenm iyi gidiyor canım yaa bu ara baş ağrılarım çok başka problem yok. benmde haftaya cuma ikili taramam var heyecanla onu bekliyorumm
ooohhh süperrrr :)) inşallah kalbinide hayırlısıyla duyar ve kucağına alırsın :)Kızlar Allah'a şükür kese gözüktü dualarınız için allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?