Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

:) inşallah. Önemli olan 2 gunde 2 kat artması düzenli gitmesi yoksa değerın dusuk cıkması sorun degıl. Muhtemelen artacaktır. Nasıl bır agrın var?

sağ kasığımda ve sağ belimde akşamları oturamayacak kadar ağrım vardı birde dolgunluk hissi yumurtlamadan 4-5 gün sonrada bulantı ve baş dönmem oldu daha sonra iç bacak ağrım işin içine girdi dedim kesin üşüttüm sonra da yumurta çatlamadı kiste dönüştü ağrım ondan başladı dedim doktora gittim yani bebek ihtimali aklımda yoktu. doktor son ilişkiden 12 gün sonra kan testi öneriyoruz ama birde senin regl döngün de uzun o nedenle kan testinde olsa da çıkmaz üzülürsün dedi ben ısrar edince kan testi yaptım böyle sonuç çıktı. şu an ağrım minimum düzeydi dünde yoktu ama dünden önceki iki gün inanılmaz ağrılarım oldu

Aslında bu agrılar ve hıssedılenler de kısıden kısıye degısıyor . Ben gaz sorunu yasadım adet gununden 1 gun once basladı 3 gun surdu. Göğüs agrısından da ayırıyor ınsan, boyle ıgne batması gıbı agrıyordu benım suan da agrıyor ve agırlastı sankı. Bide sut kesıgı akıntım oldu gazım oldugu donemde. Sen en ıyısı adet gununu bekle zaten bebek varsa ogun beta hcg yuksek cıkacaktır.

Gecen hafta cumadan beri vermiyorum yaklaşık bir hafta olacak neredeyse getirmemeye çalışıyorum ama insan işte acabalar çok kafam da çoğul olma olasılığı beni de heycanlandiriyor aslında hem annem tarafından , hemde eşimin anne ve babası tarafında ikiz oldukça var kendi annemin de aklına direk heycanlanma ama yüksek artışlar ikiz de olabilir dedi bakalım yarın için çok heyecanlıyım

göğüs ağrım da var benim bakalım yarında kan vericem eğer artma varsa regl günümü beklicem inşallah artar

Ama belirtilerm cok fazla 1 haftadr goguslerim cok hassas gazim da cok ve kasik batmasi oluyo.bu belirtiler adete 13 gun kala basladi.simdi 5 gun var adete hcg degeri biraz dustu umudm bitti

ayyyy o kadar cok varsa genlerde belkide ikizdir ya yarın kaçta görünceksin doktordan snra bana mutlaka yaz olurmuuu

Yarın beni ultrosana çağırmış gene dün gözükmeyen yarın gözükürmü
Değerle ilgili bir şey demedi mi? Emin olmak için cağırmıstır. Bu değerde bir şekilde gözükmesi lazım. Yarın anlarsın durumu artık net olarak. Hayırlısını iste. Yine haber verirsin, Allah yardımcın olsun. Umarım bu kez görürsün keseyi.

Yok demedi yarın konuşçamış bakacakmış sizce geç döllenme olamazmı yarında gözükmesse

Yok demedi yarın konuşçamış bakacakmış sizce geç döllenme olamazmı yarında gözükmesse
Döllenmenin vakti önemli değil, pozitif çıktı zaten, artık önemli olan artış miktarı. Sen canını sıkmadan bekle bakalım, yarın ne diyecek doktor.

Doktorun inat ettiği bir şey yok canım. O senin sağlığını düşünüyor. O değerler bebeğin sağlığını gosteriyor. Sağlıklı gebelik mi değil mi diye...
Bende senin gibiydim doktora kizardm hep ama hakliydi ve haklı olması canımı acıtıyor. Ben kurtaj olmadan dusuk yaptım ve 1 hafta hemen hemen hastanede yatmak zorunda kaldım. Çok agrim oldu. Hep dua ettim ama nasip olmadı ben keseyi gormuştum. Doktor sukur dış gebelik değil keseyi gordum dedi. Ama senin kesen gorunmuyor. Ve değerlerin düzensiz ilerliyor. Sakın sıkma canını oluruna bırak. Emin ol her stresin sana zararı oluyor. Rabbim büyüktür ve vardır bi hikmeti...

Arkadaşlar ben burada şunu öğrendim ve anladım ki battan önce hamilelik belirtisi ne yazık ki olmuyor vücut kendini her ay hamileliğe hazırladığı için battan önce olan belirtiler be hamilelik belirtileri tıpatıp aynı ne yazık ki üzülerek söylüyorum mide bulantısı bile beklenen adet belirtisi. En güzel sonucu almak için batı beklemeli hatta üzerinden 1 hafta 10 gün geçince test yapmalıyız. Ben bunu burya yazıyorum bata 2 gün bar ben de bugün test yaptım ama boşuna yaptığımın da bilincindeydim.
Kısaca olacağı varsa oluyor yoksa olmuyor. Hepimiz biran önce bebeklerimize kavuşalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…