Allah razı olsun Can'ım allahım cümlesine nasip etsin herşeyin hayırlısı olsunooohhh süperrrr :)) inşallah kalbinide hayırlısıyla duyar ve kucağına alırsın :)
ayyyy o kadar cok varsa genlerde belkide ikizdirya yarın kaçta görünceksin doktordan snra bana mutlaka yaz olurmuuu
benm iyi gidiyor canım yaa bu ara baş ağrılarım çok başka problem yok. benmde haftaya cuma ikili taramam var heyecanla onu bekliyorumm
Hadi gözün aydın :) Sağlıkla büyüt inşKızlar Allah'a şükür kese gözüktü dualarınız için allah razı olsun
ayyy inşalllaahhhh :)Anladım canım benim Rabbim sağlık versin inşallah :) kesemiz göründü çok şükür 5 haftalik olmuş bebisi haftaya gorecekmisiz :)
Can'ım benimde iki gün önce 55ti bugün 115 dr çok yeni var dediayyy inşalllaahhhh :)
Allah razı olsun Can'ım inşallah rabbimin İzniylr inşallah cümlemizeHadi gözün aydın :) Sağlıkla büyüt inş
evet canım maşallah iki katına çıkmış :) rabbim sağlıkla aldırsın kucağına inşallah minicik daha meleğin :)Can'ım benimde iki gün önce 55ti bugün 115 dr çok yeni var dedi
Amin Can'ım cümlemizinevet canım maşallah iki katına çıkmış :) rabbim sağlıkla aldırsın kucağına inşallah minicik daha meleğin :)
Hı hı evet hamilelik var ben 3. Gözümle gördüm burdan oğlun olacakSlm kizlar. Son on gundr faln kasiklrm ve belm cok agryodu adetime 5 gun varkn gebelik testi yaptm ikinci cizgi silik ciktii. Adet gunm gelmdgi icin kan testi yaptrmak istemyrm. Ama son iki gundr kasik agrim faln kalmdi adet olck gbide hissetmiyrum. Sizce hamilelk varmki
İnşallah canım benim desteklerin için çok sağol :)ayyy inşalllaahhhh :)
ne demek yeter kii güzel güzel haberler ver bizlere :)İnşallah canım benim desteklerin için çok sağol :)
canm pazar gunu acilde tekrar kan ver inşallah sonucun güzel artmış olur da bir nebze rahatlarsınnKızlar son adet 6 eylül. Bugün beta hcg değerim 473.1 çıktı. Doktor keseyi görmeden hamilelik var diyemem dedi. Geçen sene Kasım da kimyasal gebelik geçirdim o zaman değerim 75 çıkmıştı. Kendimi kaptırmak istemesem de korkuyorum işte
Canim hayirli olsn bence hamilesn benimde bir gebeligimde silik cikmsti.Slm kizlar. Son on gundr faln kasiklrm ve belm cok agryodu adetime 5 gun varkn gebelik testi yaptm ikinci cizgi silik ciktii. Adet gunm gelmdgi icin kan testi yaptrmak istemyrm. Ama son iki gundr kasik agrim faln kalmdi adet olck gbide hissetmiyrum. Sizce hamilelk varmki
ay ınsallah yaa.yarn ılk ıdrarla yapcm bakalm. gercı bebetıme gebelk testı hakkında sıtede cok olmsz yorumlr var.bndede bebetımede gorunmedı ama oncomedde sılık gornduuCanim hayirli olsn bence hamilesn benimde bir gebeligimde silik cikmsti.
Canim bebis var mı içinde ? Benim de çok şukur kesem gözüktü :) daha da kan testi istemedi doktor. Haftaya p.tesi bebisi görmeye gidicezKızlar Allah'a şükür kese gözüktü dualarınız için allah razı olsun
Çok şukur bitanem havalara uçtum bugün valla :)ayyy inşalllaahhhh :)
Haytli olsnn darisi basimizaaaCanim bebis var mı içinde ? Benim de çok şukur kesem gözüktü :) daha da kan testi istemedi doktor. Haftaya p.tesi bebisi görmeye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?