Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim bugün sonuç 151

ayyyy o kadar cok varsa genlerde belkide ikizdir ya yarın kaçta görünceksin doktordan snra bana mutlaka yaz olurmuuu
benm iyi gidiyor canım yaa bu ara baş ağrılarım çok başka problem yok. benmde haftaya cuma ikili taramam var heyecanla onu bekliyorumm

Anladım canım benim Rabbim sağlık versin inşallah :) kesemiz göründü çok şükür 5 haftalik olmuş bebisi haftaya gorecekmisiz :)

Slm kizlar. Son on gundr faln kasiklrm ve belm cok agryodu adetime 5 gun varkn gebelik testi yaptm ikinci cizgi silik ciktii. Adet gunm gelmdgi icin kan testi yaptrmak istemyrm. Ama son iki gundr kasik agrim faln kalmdi adet olck gbide hissetmiyrum. Sizce hamilelk varmki

Hı hı evet hamilelik var ben 3. Gözümle gördüm burdan oğlun olacak

Kızlar son adet 6 eylül. Bugün beta hcg değerim 473.1 çıktı. Doktor keseyi görmeden hamilelik var diyemem dedi. Geçen sene Kasım da kimyasal gebelik geçirdim o zaman değerim 75 çıkmıştı. Kendimi kaptırmak istemesem de korkuyorum işte

canm pazar gunu acilde tekrar kan ver inşallah sonucun güzel artmış olur da bir nebze rahatlarsınn

Canim hayirli olsn bence hamilesn benimde bir gebeligimde silik cikmsti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…