Yok Can'ım daha minik kese 4hafta dedinbendende kan istemedi bende haftaya giderim inşallah Can'ım lekelenme oluyormu sendeCanim bebis var mı içinde ? Benim de çok şukur kesem gözüktü :) daha da kan testi istemedi doktor. Haftaya p.tesi bebisi görmeye gidicez
Miktarına ve nedenine göre değişir. Doktorunu arayıp anlatmalısın. İğne ve ilaç verebilir. Yeni mi başladı? Doktora gittiğinde var mıydı lekelenme?Canlar bu lekelenmeler normalmi ya
Benim Bayaa kanamam oldu tahlil yaptır canımCanlar bu lekelenmeler normalmi ya
Yok canım bende lekelenme olmadı hiç olmuyor da benimki de 5+2 haftaya p.tesi gidicez. Hem bebisi görmeye hemde kalp atışı için.Yok Can'ım daha minik kese 4hafta dedinbendende kan istemedi bende haftaya giderim inşallah Can'ım lekelenme oluyormu sende
Amin canım benim inşallah Rabbim tüm isteyenlere versin. Aratmasin kimseye evladı olanları da evlat acısı ile sinamasin inşallah
Haytli olsnn darisi basimizaaa
10 gun geçmeden idrarda pozitif çıkmaz ama kan testı verebılırsın 5 in üstünde çıkarsa gebelik lehineselam kızlar bnm adetim geçeli bugün 3gün oldu dün idrar rest yaptım negatifti gögüşlerde dolgunluk hattta acıyor var bugün kasılarıma aşırı derecede batar girdi agrıdı ya negatifse die tekrar korkuyorum sizce kan testi için erkenmi idrar testin negatif çünkü
Ben de benzer durumdayım. 10 11 eylul lekelenme 12 Eylül kanama olmak üzere kimyasal gebelik sonlandı. Ben de daha regl olmadım. İki kez ara kanama oldu 10 gün arayla. O kanamalar olmasa ben de umutlanacaktım ama beklemedeyim. Bende herhangi bir belirti yok. İnş bu sefer gerçek gebelik yaşarsın.Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti
Aynen lekelenme dahil 7 gün sürdü benim de, normal adet gibi. Arada da iki kez koyu kahve pıhtılı kanama oldu, bir gün sürdü ilki, diğeri de bir kere geldi bitti. Temizlik devam etti anlaşılan. Gerçekten de çok zor geldi bana da, bayram zehir oldu. Çabuk atlattım ama, bir baktım ki herkesin başına gelen çok yaygın bir seymis. 10 yıl korunduğum için hiç haberim de yoktu kimyasal gebelik diye bir şeyden. Öğrenmiş oldum. Bir daha kolay kolay kaptırmam kendimi pozitif bile görsem :) Yıkıldım o gün resmen.İnşallah. Çok zordu . Beni şuan en iyi sen anlayabilirsin. Benim ara ara hiç kanamam lekelenmem olmadı. Düşükten sonra 5 gün kanamam oldu sadece. O da olması gerekiyormus
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...isteyenler-buraya.957806/page-7#post-48348155İnşallah. Çok zordu . Beni şuan en iyi sen anlayabilirsin. Benim ara ara hiç kanamam lekelenmem olmadı. Düşükten sonra 5 gün kanamam oldu sadece. O da olması gerekiyormus
Çocukların hatrına olur belki :) İnş guzel günlerimiz olacak.Aynen. Tekrar hamileyken varya çikolata alıp çevredeki çocuklara vwrcem hep :)
Adet de yok ağrı sızı da yok :) Belki gecikme olur kimyasaldan dolayı, düzene girmesi zaman alabilir, bekliyorum bakalım.Siz adet oldunuz mu peki? Benn halen olmadım. Kasiklarimi arada sis hissediyorum. Goguslerim dokununca acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?