Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben de olmadm adet. 30 gün olacak neredeyse. Peki dusuk yaptığım günü mü başlangıç sayiyoruz adet hesaplaması için?
Kanamanın başlaması adetin ilk günü kabul edilir herhalde. Ben de öyle hesap ediyorum ama normal döngüde beklemiyorum bu ay, gecikmesi normal olsa gerek. Hamilelik olmazsa bir sonraki ay düzene girer. Gönül dokuz ay regl olmak istemez gerçi ama... :)

Kızlar merhaba,aranıza yeni katıldım. Bana da yardımcı olursanız çok sewinirim. Şimdi şöyle ki son adet 13 eylül... Şüpheli ilişkinin üzerinden 8 gün geçti . Normal şartlarda adetime 4 gün var. Ama bu sabah başlayan garip bi kanama var ki rengi gayet açık ve yoğunluğu kıvam olarak su gibi. Bazı şüphelerim olduğundan gittim biraz önce beta baktrdım 5.92 çıktı. Şimdi ne bu tam anlayamadm var mı bŞına gelen ya da bi fikri olan?

Can'ım bende de oldu pembemsi di mi
İki güne bir kadın doğum acilde kan ver
Hayırlı olsun katlanması lazım
Yerleşme kanaması olabilir

İnşallah :) sen ne zaman test yaptıracksın bide kanaman devam ediyor mu
Benim 5 gün sürdü hatta tedavi oluyorum iğneye başlayacaktım adetimin üçüncü günü diye test verdim orda çıktı
Çok açık ve benim yoğundu

Kaç çıktı peki senin ? Biraz fazka sordum kusura bakma benimde kanama fazla ama su gibi

Ben iğne tedavisi oldum çatlama iğnesi adet olacağım 1.25 çıktı 3 gün sonra adet oldum gibi hormon testim de 55 dün 151 bugün yine vericem iki gün arayla vericem

Ne güzel maşallah fazlasınıda görürsün inşallah cevaplar içiön teşekkür ederim
Rica ederim Can'ım ne demek Allah isteyen herkesi boş çevirmesin dualarımız kabul olsun bu vakitte inşallah
Sen iki güne bir ölçtür

Aminn çok teşekkür ederim bu aabah baya ağrm var bildiğimiz adet sancısı hayırlısı artık

Merhaba hanımlar, ben PKO'luyum ayrıca 8-11 yumurta oluşuyordu ayda. Bu sebeple tüp bebek deneyecektik ki 4 aydır düzenli gelen reglim bu ay gelmedi. Idrar testi yaptım negatifti daha sonra kan testi yaptırdım 36,10 çıktı. Doktor "gebesiniz tebrikler" dedi. En son adet tarihim 2 eylül. Ben testi 7 ekimde yaptırdım. Bana düşük geldi ama yumurtlamam geç oluyordu sanırım ; "geç Döllenme" dedi doktor. Ultrasonda da bişey çıkmadı, "çıkmaması normal daha çok küçük, normal bir gebelik olduğunu düşünüyorum" dedi. Biz 2 senedir deniyoruz artık çok yoruldum ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Böyle bir şey yaşayan varsa cevap verebilir mi?

Bende de pko var. Son adettn 31 gun sonra 19 la öğrendim. İnşallah artışların düzenli olur gönlünü ferah tut strese girme hayırlı olsun :)

Merhaba arkadaşlar size vir soru sorucam. Benim adetime 9 gün kala iç çamaşırıma bir damla kan geldi sonra peçeteye silince gelen akımtıyla karışık kahverengi leke geldi. Yerleşme kanaması diye umutlandım. 2 güm sonra kan testi yaptırdım 0.14 çıktı. Adetime de 4 gün kaldı şu anda. Bu kanama neden olmuş olabilir. Başına böyle bir durum gelen var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim

Merhaba kızlar. Cuma günü beta hcg 473.1 di. Dr ; Hamilesin demem için önce keseyi görmem gerek dedi. Ve Dr bana perşembe günü bol su içip tuvaletine sıkışık bi şekilde gel dedi. Ben geçen sene kimyasal gebelik yaşadığım için perşembeye kadar duramadım. Aynı hastane de tekrar beta hcg için kan verdim ve değerim 1358 çıktı. Bilen varsa yorumlayabilir mi artış iyi mi yoksa düşük mü ?

Katlanarak artıyor işte Şahane :) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…