Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar arkadaslar,adetime 5gun kala hcg1.40 cikti benim,bir umut deger artar mi acaba,lutfen cevap verun arkadaslar

Kızlar merhba tekrar,geçen gün yazmıştım beta 5.94 civarıydı ama kanama vardı şimdi bugün tekrar yaptırdım knama hala devam edio ama beta değişmemiş yine aynı bh nedir acaba fikri olan varmı

Kızlar bir konuda böyle diyor
Bana burda az arttı dediler kanamam vardı dr a sorun

Eklentiler

• IMG_0951.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 139
:) inşallah. Önemli olan 2 gunde 2 kat artması düzenli gitmesi yoksa değerın dusuk cıkması sorun degıl. Muhtemelen artacaktır. Nasıl bır agrın var?

Dayanamıcam dıyyosun yanı :) hadi bakalım inşallah :)

kızlar merhaba burayı zar zor buldum çarşamba yazmıştım değerim 4,89du cuma tekrar kan vermiştim 21,12ye yükseldi o günden beri bekliyorum bat geçsin diye dün bat günümdü gelen giden olmadı cumaya kadar beklicem 4-5 gün geçsin tekrarlıyacağım kan testini inşallah kimyasal değildir

Güzel artmış, kimyasal değildir. Bosbusuna kafamızı boyle seylerle yoruyoruz uzuyoruz kendımızı. Doktor bana beta hcg nın dusuk cıkması onemlı degıl, onemlı olan duzenlı artması dedı. Ben 4 defa beta hcg tahlili yaptım o sonuclarla gttım doktora doktor sonucları gordu ve ultrasonda bakmadan once kımyasalı elıyoruz dedi. Eğer yarın da adet olmazsan cuma gunu kan ver bakalım nasıl artıyor hersey gonlunce olsun :)

içime su serptin canım saolasın...bugünde gelen giden yok akıntım oldu hep dediğin gibi yarını da atlattım mı hayırlısıyla cuma kan vercem

Kızlar bir konuda böyle diyor
Bana burda az arttı dediler kanamam vardı dr a sorun
Çok açık değil mi? Kimyasal geçiriyorsun falan diye açıklama yapmaya uğraşmıyorum, diyor. İki hafta içinde kanaması olmazsa normal süreç kese kalp vs. devam eder. Kanama olursa zaten kimyasaldır düşer ya da az kanama vardir, kimyasal değildir devam eder, ikide bir test yaptırmak sonucu degistirmiyor. Artış azsa burdakiler ne diyebilir ki? Cevap verilmesi yanıltmak amaçlı değil, nezaket gereğidir.

Herkesin artısı ve bünyesi farklı haftası da

Sen dr müsün benim kanamam yerleşmeymiş mesela nasıl emin olabiliyorsun benimki a 300 den 600 olmuş seninki az artmış demek korkutmak değilde nedir

28 eylulde yumurtam çatladı pazartesi beta 5.67 çıktı umutlandım bugün ise 3.12 sizce ne oluyo. Hiç ihtimal yok mu

Sen dr müsün benim kanamam yerleşmeymiş mesela nasıl emin olabiliyorsun benimki a 300 den 600 olmuş seninki az artmış demek korkutmak değilde nedir
Burda kimse Dr olduğunu iddia etmiyor yorum yaparken. Sen gelip midem fena kasıgım böyle hamile miyim, dersen. Laboratuar sonuçlarını burdakilere sorarsan her türlü yoruma hazır olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…