Hayır kullanmadım pkoluyum tedaviye baslayacaktım 1 aydır deniyoruz bi arkadasım bekle dedi bekledim ve yum olustu sans eseri fark ettim günleri degerlendirdik. Neden düşmüş olabilir değerÇatlama iğnesi kullanmışmıydın?
Bende de pko var Can'ım farklı hastanelerdeki ölçümlerde farklı çıkıyor 2 gün sonra yaptır dr una bir sor tatlım bakalım ne diyecek inş vardırHayır kullanmadım pkoluyum tedaviye baslayacaktım 1 aydır deniyoruz bi arkadasım bekle dedi bekledim ve yum olustu sans eseri fark ettim günleri degerlendirdik. Neden düşmüş olabilir değer
Bu değer düşme sebebi tutunamamak olabilir dedi doktor ben de yıkıldım. son adetim 7 agustos 2 ay olacak resmen o kadar gerildim ki. 1 yıllık evliyim ama 7 agustosta basladık denemeye. Yükselir mi geri acabaBende de pko var Can'ım farklı hastanelerdeki ölçümlerde farklı çıkıyor 2 gün sonra yaptır dr una bir sor tatlım bakalım ne diyecek inş vardır
Bu kadar kısa sürede deneme yapışmış, yıkıldım diyorsun, yıkılma. Ben de PKO'luyum ve 1 senedir deniyoruz, tam olmicak tüp bebek deneyeyim dedim hamile kaldım. O yüzden daha 1-2 aylık süre yıkılmak için çok az. Yumurta takibi yaptır benden tavsiye. Hayırlısıyla Bebeğini hayırlı zamanda kucağına alırsın inşAllah canım :)Bu değer düşme sebebi tutunamamak olabilir dedi doktor ben de yıkıldım. son adetim 7 agustos 2 ay olacak resmen o kadar gerildim ki. 1 yıllık evliyim ama 7 agustosta basladık denemeye. Yükselir mi geri acaba
Kızlar korkutmak gibi olmasın ama pkolar özellikle rahim ağzınızı ölçtürün pkolarda bir hormon az salgılanıyormuş ben 5 aylık kızımı kaybettim bilgi amaçlı illa olacak diye bişey yok ama tedbir almak iyidirBu kadar kısa sürede deneme yapışmış, yıkıldım diyorsun, yıkılma. Ben de PKO'luyum ve 1 senedir deniyoruz, tam olmicak tüp bebek deneyeyim dedim hamile kaldım. O yüzden daha 1-2 aylık süre yıkılmak için çok az. Yumurta takibi yaptır benden tavsiye. Hayırlısıyla Bebeğini hayırlı zamanda kucağına alırsın inşAllah canım :)
7 agustostan beri adet olmuyorum sanırım bu ladr uzun beklemek beni çok yıprattı. 5.67 ye pozitif demişlerdi değer düşünce cok üzüldüm yumurta takibini nasıl yaptırdınız sürekli muayene olarak mı yine iki ay olmazsam adet diye endişeleniyorum.Bu kadar kısa sürede deneme yapışmış, yıkıldım diyorsun, yıkılma. Ben de PKO'luyum ve 1 senedir deniyoruz, tam olmicak tüp bebek deneyeyim dedim hamile kaldım. O yüzden daha 1-2 aylık süre yıkılmak için çok az. Yumurta takibi yaptır benden tavsiye. Hayırlısıyla Bebeğini hayırlı zamanda kucağına alırsın inşAllah canım :)
Evet sürekli muayene ile yaptırdım yumurta takibini. Bende amh da yüksekti yani çok fazla yumurtam vardı ve tembellerdi. Bir de lady-q diye bir test var, ovalusyonu belirtiyor, ben pek randıman alamadım ama onunla hamile kalan da baya var. Bir araştır istersen7 agustostan beri adet olmuyorum sanırım bu ladr uzun beklemek beni çok yıprattı. 5.67 ye pozitif demişlerdi değer düşünce cok üzüldüm yumurta takibini nasıl yaptırdınız sürekli muayene olarak mı yine iki ay olmazsam adet diye endişeleniyorum.
Evet sürekli muayene ile yaptırdım yumurta takibini. Bende amh da yüksekti yani çok fazla yumurtam vardı ve tembellerdi. Bir de lady-q diye bir test var, ovalusyonu belirtiyor, ben pek randıman alamadım ama onunla hamile kalan da baya var. Bir araştır istersen
Çok uzun sürede adet oldugum için zor olur dedi doktor sürekli mi geleceksin dedi kaç gınde bir gittin kontrole. Bende ilaç içmek istemiyorum aslında ama doktor cok yorulursun dedi. Bi de ücreti nasıl yaptın her gitmeye para almamıştır sanırımEvet sürekli muayene ile yaptırdım yumurta takibini. Bende amh da yüksekti yani çok fazla yumurtam vardı ve tembellerdi. Bir de lady-q diye bir test var, ovalusyonu belirtiyor, ben pek randıman alamadım ama onunla hamile kalan da baya var. Bir araştır istersen
Çok uzun sürede adet oldugum için zor olur dedi doktor sürekli mi geleceksin dedi kaç gınde bir gittin kontrole. Bende ilaç içmek istemiyorum aslında ama doktor cok yorulursun dedi. Bi de ücreti nasıl yaptın her gitmeye para almamıştır sanırım
İşte tam böyle olmustu doktora gittim pko çok zor işaç yapalım dedi tamam dedim ilacı içicem bi arkadasım senin dediğini dedi içmedim 2 hafta bekledim baktım adet olmuyorum başka bi doktora gittim ilaca başlayın diye gel bi bakalım once dedi ve 16 mm yum vardı şok oldum.tatlım ben adetimin 14. gününde gidiyordum, muayene olduktan sonra 10 gün kontrol hakkın var, para vermiyorsun.3 günde bir gidiyordum, yumurtayı ölçüyordu doktor. Ayrıca o dediğim lady-q testi tükürük testi, aç karnına tükürüyorsun , şekle göre sana ovalüsyonunu söylüyor. ömürlük bir test, yani kullanımı sınırsız. kullan at değil :)
unutmadan vücdunu yoracak ilaç alımı yapma, yani yumurta geliştirici ve çatlatıcı. çünkü o sebeple dengesi bozulup hamile kalamayanlar var.
Bu lady q yu hiçbir yerde bulamadım ama nerden alabilirimtatlım ben adetimin 14. gününde gidiyordum, muayene olduktan sonra 10 gün kontrol hakkın var, para vermiyorsun.3 günde bir gidiyordum, yumurtayı ölçüyordu doktor. Ayrıca o dediğim lady-q testi tükürük testi, aç karnına tükürüyorsun , şekle göre sana ovalüsyonunu söylüyor. ömürlük bir test, yani kullanımı sınırsız. kullan at değil :)
unutmadan vücdunu yoracak ilaç alımı yapma, yani yumurta geliştirici ve çatlatıcı. çünkü o sebeple dengesi bozulup hamile kalamayanlar var.
Bu lady q yu hiçbir yerde bulamadım ama nerden alabilirim
Eczacı rakadasım depolardan bulamadı ama sitesinden getirtiyo tesekkurlereczanelerden alabilirsin canım, sanırım özel siparişle geliyor, benimki öyle gelmişti. 2-3 ay önce 130 tl'ye aldım
Eczacı rakadasım depolardan bulamadı ama sitesinden getirtiyo tesekkurler
Gözükecek inşallah ve rabbim saglıkla kucagına almayı nasip edecek inşallahrica ederim, umarım hayırlısıyla hamile kalırsın. ben de yarına hastaneye gideceğim bakalım, ultrasonda gözükecek mi? çok stressliyim
Gözükecek inşallah ve rabbim saglıkla kucagına almayı nasip edecek inşallah
Pko isen zor değil niye zor olsun dr değil mi o bakacak senin yumurta takibineÇok uzun sürede adet oldugum için zor olur dedi doktor sürekli mi geleceksin dedi kaç gınde bir gittin kontrole. Bende ilaç içmek istemiyorum aslında ama doktor cok yorulursun dedi. Bi de ücreti nasıl yaptın her gitmeye para almamıştır sanırım
Tatlım bunu bilmiyorum ama ben test yaptım pko olduğundan dr ilaç verip kendi ölçüyor çatlamayabiliyor iyi bir dr bul kendi kendine de olabilir ama pkolarda sen yine de tedbirini alBu lady q yu hiçbir yerde bulamadım ama nerden alabilirim
zaten hiç gitmedim devlete çok fena hastane 4 kişi aynı anda giriyormus içeri. Bunu diyen de ozelde doktor. Bugun adet oldum resmen parca atılıyorumPko isen zor değil niye zor olsun dr değil mi o bakacak senin yumurta takibine
çocuk istiyorsan çok gideceksin devlet ilgilenmiyor özelde ayda bir muayene ücreti ödersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?