Yaaaa ne güzel rabbim bize de bu rakamları gormeyı nasıp etsin sana da saglıkla kucagına almayıCumartesi yaptırmam lazım olan Beta hcg'yi bu akşam yaptırdım. Cumartesi için doktor 500-700 arası çıkar dedi, bu akşam 665 çıktı :)
Tatlım öyle devlette öyle giriyorlar içeriZ
zaten hiç gitmedim devlete çok fena hastane 4 kişi aynı anda giriyormus içeri. Bunu diyen de ozelde doktor. Bugun adet oldum resmen parca atılıyorum
Sen yine de önerTatlım öyle devlette öyle giriyorlar içeri
İstanbul da olsan iyi bir dr a önerirdim ama bende polip vardı içerde kan beklediğinden siyah geliyordu
O zaman gelince Benim doktoruma görün Can'ım İstanbul Avrupa yakasında Gop ta yeniyüZyıl üniversite si yar doç Volkan Turan çok ilgili ben çok memnunum ameliyatımı tüm süreci o yaptı kafamda çok soru vardı birde bir bebek kaybettim bir sürü takıntım var of bile demedi insan ben bile bunalırım sağolsun Allah razı olsunSen yine de önerGidiyoruz sık sık
Hayırlı olsun cnmmmmmm. En sonki adet tarihini biliyor musun ? Onu baz alacaksın , hesaplayabilirsin basit.Kızlar 4 gün önce değerim 61 Di bugü 493 çıktı kaç haftalık hamileyim
14 eylül o Zaman 4 haftalıkHayırlı olsun cnmmmmmm. En sonki adet tarihini biliyor musun ? Onu baz alacaksın , hesaplayabilirsin basit.
4 hafta +5 günlük canım. Tebrik ederim14 eylül o Zaman 4 haftalık
Teşekkür ederim peki haftaya göre değerim normal mi4 hafta +5 günlük canım. Tebrik ederim
Bence çok iyi. 5+5 de keseyi görmüştüm ben. Sen de haftaya görürsün tahminim :)Teşekkür ederim peki haftaya göre değerim normal mi
Y
Yaaaa ne güzel rabbim bize de bu rakamları gormeyı nasıp etsin sana da saglıkla kucagına almayı
İnşallahBence çok iyi. 5+5 de keseyi görmüştüm ben. Sen de haftaya görürsün tahminim :)
Benim 5 gün önce idrar testinde çıkmıştı bence çıkarKizlar adetime 6gün var saglik ocaginda kan verdim gebelik varsa cikar mi acaba 6gün önceden???sonuclari yarin alicam Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda
Insallah haberdar ederim sizleride cok heyecanlandim beklemekte ne zor seyBenim 5 gün önce idrar testinde çıkmıştı bence çıkar
Kizlar adetime 6gün var saglik ocaginda kan verdim gebelik varsa cikar mi acaba 6gün önceden???sonuclari yarin alicam Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda
Tesekkür ederim kizimda tesadüf ögrenmistim 6haftalikti bakalim cikcak mi hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde saglicakla alin yavrunuzu kucaginzaçıkar ama çok düşük çıkabilir, önemli olan 2 günde bir katlanması. Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah :)
5 haftalıkInsallah haberdar ederim sizleride cok heyecanlandim beklemekte ne zor sey
Sizin kac haftalik ?
Tesekkür ederim kizimda tesadüf ögrenmistim 6haftalikti bakalim cikcak mi hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde saglicakla alin yavrunuzu kucaginza
Maasallah..saglikcakla alin yavrunuzu kucaginiza insallah5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?