Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Z

zaten hiç gitmedim devlete çok fena hastane 4 kişi aynı anda giriyormus içeri. Bunu diyen de ozelde doktor. Bugun adet oldum resmen parca atılıyorum
Tatlım öyle devlette öyle giriyorlar içeri
İstanbul da olsan iyi bir dr a önerirdim ama bende polip vardı içerde kan beklediğinden siyah geliyordu

Sen yine de öner Gidiyoruz sık sık
O zaman gelince Benim doktoruma görün Can'ım İstanbul Avrupa yakasında Gop ta yeniyüZyıl üniversite si yar doç Volkan Turan çok ilgili ben çok memnunum ameliyatımı tüm süreci o yaptı kafamda çok soru vardı birde bir bebek kaybettim bir sürü takıntım var of bile demedi insan ben bile bunalırım sağolsun Allah razı olsun

Kizlar adetime 6gün var saglik ocaginda kan verdim gebelik varsa cikar mi acaba 6gün önceden???sonuclari yarin alicam Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda

Kizlar adetime 6gün var saglik ocaginda kan verdim gebelik varsa cikar mi acaba 6gün önceden???sonuclari yarin alicam Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda

çıkar ama çok düşük çıkabilir, önemli olan 2 günde bir katlanması. Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah :)

çıkar ama çok düşük çıkabilir, önemli olan 2 günde bir katlanması. Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah :)
Tesekkür ederim kizimda tesadüf ögrenmistim 6haftalikti bakalim cikcak mi hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde saglicakla alin yavrunuzu kucaginza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…