Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba. yeni katıldım aranıza. Adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım. hcg 0,4 çıktı. ama göğüşlerimde ağrı var bir haftadır. midem rahatsız sabahları. acaba bunlar psikolojik mi çok istediğim için ya da testi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı böyle düşük çıkıp da değeri yükselen hamile kalan var mı? çok moralim bozuldu eşime söyleyip şimdiden üzmek de istemiyorum acaba yükselir mi sonradan değerim yardımcı olun

Bu konuda hic bi bilgim yok bende 6gün kala yaptrdim bugun yarin cikicak sonucum Rabbim gönlüne göre versin insallah yükselirr

Bu konuda hic bi bilgim yok bende 6gün kala yaptrdim bugun yarin cikicak sonucum Rabbim gönlüne göre versin insallah yükselirr
inşallah güzel haberler alırsın bugün de yerleşme kanamasının tariflerine uyan kahverengi bi akıntım oldu. günü de tam denk geliyor adetime de daha var ama anlam veremedim kanda çıkmadı. çok kafam karışık.

Insallah cok sagol.insallah seninde degerin yükselir güzel haberler alirsin bi doktora git istersen benimde sag ve sol kasigimda batma tarzinda agrilar oluyo ama bilmiyorum ya psikolojik mi yarin ögleden sonra cikcak sonucum

Insallah cok sagol.insallah seninde degerin yükselir güzel haberler alirsin bi doktora git istersen benimde sag ve sol kasigimda batma tarzinda agrilar oluyo ama bilmiyorum ya psikolojik mi yarin ögleden sonra cikcak sonucum
belki regl oluyorumdur en azından yarına kadar bekleyip bir durumu görmek istiyorum. eşimi şimdiden sevindirmek ya da üzmek istemiyorum. teşekkür ederim güzel dileklerin için dua ediyorum hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Amiinn insallahh

Sonuc 26kızlar doktor 4gün sonra tekrarlayalım dedi olmayadabilir suan bi gebelikten söz edilemez bu degerle dedi ??

Hayırlısı olsun hersey nasip adet olmazsam 5güne hastaneye gider kan veririm olmazsa

Merhaba arkadaşlar, bende aranızda yeniyim. Dün 2 konu açtım kimse yardımcı olmadı, belki burada bilgi edinebilirim diye düşündüm. Sizce âdet gününden 1 gün sonraki ilişkiden hamile kalınabilir mi? İlişkiye gireli daha 9 gün olmasına rağmen o kadar belirti yaşıyorum ki.

Gebelik için kan testi Kadın Doğumda mı yapılıyor? Hiç bir bilgim yok ve yardım eden de yok

Can'ım imkanın varsa özelde tahlil yaptırt hemen çıkıyor

Saglık ocagıında da 1günde cıkıyor sabah gidip verin kanınızı Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Saglık ocagıında da 1günde cıkıyor sabah gidip verin kanınızı Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Sizce biraz erken değil mi çıkabilmesi için? Daha takvimimde yumurtlama günüm bugün olarak görünüyor. Âdetimden 3-4 gün sonra belki erken yumurtlamış olabilirim diye düşünmüştüm ama sanırım biraz imkansız.

Hayırlısı olsun hersey nasip adet olmazsam 5güne hastaneye gider kan veririm olmazsa
canım bence hemen emin olma ya başka bir doktora göster sonucunu ya da biraz bekle tekrar yaptır. doktorların yorumları çok farklı olabiliyor. Allah gönlüne göre versin

Can'ım imkanın varsa özelde tahlil yaptırt hemen çıkıyor

Pek imkânım da yok ablam. Eşim daha ilk maaşını bile almadı. 2 buçuk aydır evliyim ve bu konulara daha çok yeniyim. 2 konu açtım, o kadar kişi görüntülemesine rağmen kimse cevap yazmıyor. Heralde 1 haftada belirti mi olur diye bana gülüyorlardır

Merhaba canım hoşgeldin. Çok mümkün değil aslında ama bazen olabiliyormuş. ne gibi belirtiler yaşıyorsun merak ettim. test için sağlık ocağına gidebilirsin. ya da hastanelerin ilçe polikliniklerinde dahiliye oluyor ordan da yaptırabilirsin. ama acelen yoksa biraz bekle derim daha garanti olur.

Çok sağolun. Haklısınız aslında, âdet günüme kadar beklesem iyi olur ama sebredemiyorum.

Belirtilerim şöyle: Aşırı derecede belimin ve karnımın alt bölgesinde (yumurtalıkların oralarda) ağrı/sızı ve batma var. Âniden batmalar oluyor ve sağ yumurtaliğimda kıpırdamalar hissediyorum. O kadar sızlıyor ki sağ yumurtalığım, belimin sağ tarafına ve bacaklarima kadar hissediyorum sızıyı. Karnımda çok fazla şişlik/büyüme oldu, kocamandı ve afedersiniz çok gaz oluyordu (geğirme dahil) ama 3 gün önce indi.

Baş dönmesi, hafif mide bulantısı, baş ağrisi, halsizlik/yorgunluk, doymama hissi yani hep acıkıyorum doymuyorum. Beyaz şeffaf akıntılarım çok fazla var (lavaboya koşacak kadar), çok duygusallaştım ve tahammülsüzleştim.

Bunların yanı sıra kulaklarım hergün çinliyor ve normalde yiyeceğim tatlı yiyeceklerin kokusu bile ağir geliyor yaklaşmıyorum. Durmadan kabus görüyorum ve karnımın alt bölgesi taş gibi. Dokunduğumda ağriyor ve sanki rahmimi hissedebiliyorum. Yumurtalıklarım da şiş. O bölgemdeki butun hareketleri hissetmeye başladim sanki birseyler oynuyor.

Bunlarin hiç birini daha önce hissetmedim ve daha âdetime 2 hafta var. Yumurtlayacağimi da 9 gün boyunca hissetmiş olamam çünkü daha önce hiç olmadı. Çok farklı hisler yaşıyorum

bisürü belirti var haklısın ama bunların başka nedenleri de olabiliyor. ben de bisürü benzer belirti vardı test yaptırdım negatif çıktı sonuç. erken yaptırmış da olabilirim bilmiyorum. bakalım adet günümü bekliyorum gecikme olursa tekrar kan vericem. bence sen de acele etme biraz daha bekle öyle test yaptır derim

Öyle söyledi yani bende bilmiyorum cok düşük dedi adetime 5gün var dedim yinede gebelikten söz edilemez dedi
Canım ben adet olmam gereken tarihte evde öğrendim gebeliğimi ve ertesi gün kan verdim. 473 gibi bi rakamdı ve Dr bana da aynı sana dediği gibi demişti. Gebelik var diyemem gebelik başlıyor demem için keseyi kalp atışını görmem lazım demişti. Hatta kese için gittiğimde keseyi gördüğünde Dr a dedim ki artık hamileyim diyebilir miyim dedim. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım öyle söylerim demişti. Tabikiiii bi daha gitmem o Dr a. Yarın başka bi Dr a randevu aldım. Kısaca demek istediğim memnun kalmadıysan ve duygularına karşılık donuk bi ifadeyle cevap veren bi Dr sa sen de değiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…