Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bunu söyleyen zaten aile hekimim ve ben 5üstünü gebelik diye biliyorum kafamı karıstırdı sag kasıgımda sol kasıgımda acayip agrıyo hayırlısı olsun inşallah

İmkansız diye bişey yoktur Rabbimin ol demesi yeterlidir Rabbim sizede gönlünüzdekini versin inşallah ama test için biraz daha bekleyin isterseniz kesin sonuc için

Bende âdet günümü beklemeyi düşünüyorum. 2 hafta sabretmem gerekecek. Hayırlısı. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

473'e gebelik için bişey diyemem doktor , doktorluğunu bıraksın bence. Ne kadar ketum !!!!

Sonuc 26kızlar doktor 4gün sonra tekrarlayalım dedi olmayadabilir suan bi gebelikten söz edilemez bu degerle dedi ??

Ayyyyyyy tatlım süper, 26 çıkmış. Ben de 36 ile öğrenmiştim. Umarım düzenli artar. Tebrik ederim. 5'in üstü zaten gebelik. Bana doktor 36'ya gebesiniz Demişti

Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza 3 ay once düsuk yapmistim 12 haftalk sonra hic korunmadik bu ay da 7 gun gecikmem oldu idrar testi yaptim 4 tana silik ama belli pembe cizgi ckti bugunde kan testi yaptrdm 8.13 ckti cok dusuk degil mi

Kızlar merhaba sizden bir ricam var beta hcg testime yorum yapabilirmisiniz rica etsem? Adet günü 80 iki gün sonra 255 ve bu değerden 5 gün sonra 4003. Sizce kaç haftalık gebeyim 8 haftalık kadar büyükmü sizce üstüne görmeden şüpheleniyorum?

Ayyyyyyy tatlım süper, 26 çıkmış. Ben de 36 ile öğrenmiştim. Umarım düzenli artar. Tebrik ederim. 5'in üstü zaten gebelik. Bana doktor 36'ya gebesiniz Demişti
Cok sagoll canım ya inşallah tekrar ne zaman kan vereyim adetime 5gün var

Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza 3 ay once düsuk yapmistim 12 haftalk sonra hic korunmadik bu ay da 7 gun gecikmem oldu idrar testi yaptim 4 tana silik ama belli pembe cizgi ckti bugunde kan testi yaptrdm 8.13 ckti cok dusuk degil mi

Öncelikle hoşgeldin. Üzülme 5in üstü dediğim gibi gebelik, 7 gün gecikme olabilir çünkü geç Döllenme olmuş olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır. Inşallah hamilesindir :)

Bence doktora git, en iyisi o. :) hayırlı olsun

Bence 4 gün sonra, hatta benim doktorum 36yı görünce 1 hafta sonra yaptır 500-700 arası olması gerek dedi. 4 ya da 7 gün sonra yaptır bence
O zaman en iyisi 7gün bekleyim sizide haberdar ederim sonuclardan hayırlısı olsun hakkımızda

Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir tekrar kan testi yaptır bence pazartesi bakalım nolcak sonuc

Degerler cok güzel cogul olabilir mi acaba ondan mı o kadar yükseldi ki bi doktora gidin bencede hayırlı olsun tebrik ederim

Öncelikle hoşgeldin. Üzülme 5in üstü dediğim gibi gebelik, 7 gün gecikme olabilir çünkü geç Döllenme olmuş olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır. Inşallah hamilesindir :)
Tsk ederim bende ole biliorum ama canm sancm var biraz ama yerlesme kanamasinda sanci oluor mu biraz pembemsi kanamam oldu gecti

Sonuc 26kızlar doktor 4gün sonra tekrarlayalım dedi olmayadabilir suan bi gebelikten söz edilemez bu degerle dedi ??
Bence sıkmayın canınızı doktorlar her ihtimale karsı ümitlendirmemek icin sanırım böyle davranıyorlar bende 18inde ilk yaptırdığımda 9.5 ti 48 saat sonra 28.8 yükselmişti doktora gittim artış güzel 4 gün sonra tekrarla testi 2 kasım gibi ultrasonda görmeyi umuyoruz 5in üstü hamileliğe işaret ben ilk hamileliğimde yaptırdığımd 5.41 di o 41 lik değerle olabilir demişlerdi iki günde bir arttı umarım sizşnde sağlıklı artıs olur

Bende 1hafta daha bekleyip testi tekrarlicam inşallah teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…