Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende randevu aldım 2kasıma o zaman görülür sanırım kese günler gecmek bilmez artık bide saglık ocagı doktorum dedi ya deger cok düşük olmayadabilir diye bilmiyorum nolcak Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Hayırlısı olsun tatlım inşallah herşey güzel olur

Beni de randevum 2 kasımda keseyi görmek icin inşallah ogün güzel haberler alırız iyi düşünelim iyi olsun

mrb arkadaşlar 4 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum..
bu ayda rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı daha öncede gebelik yaşadığım için kendimi tanıdığımdan gebelik belirtileri yaşıyorum gibi en son 1 ekimde regli olmama rağmen dayanamayıp reglime 1 hafta varken test yaptım sonuç 2 çıktı acaba böyle olup değeri yükselen oldu mu? arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. çok erken yaptım testi bende farkındayım ama 4 ay önce yaşadığım sıkıntılardan ötürü hem önlem amaçlı hemde meraktan duramadım.
sizce bu sonuç yükselir mi?

canm inşallah yükselir iki gün snra tekrarla o zaman anlaşılır zaten

Hic anlamam ama insallah yükselir Rabbim gönlüne göre versin

Kizlar bu arada yarn adet olmam gereken tarih az lekelenmem oldu degerimde düsük dü cuma günü 26cikmisti sizce neden bu kanama??korkuyorum

Kızlar merhaba öncelikle Rabbım evlat bekleyen herkese versin insallah kızlar ben ekımın üçünde çatlatma ıgbesı oldum adet günüde test yaptım hafıf silik çıktı daha sonra kan testı yaptım 178cıktı hamileyım mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…