Daha doktora gitmedim Can'ım6.haftadasın normal sanırım pek anlamam ama ultrasonda bakıldı mı gidecekmisin daha doktora??
Ne zaman gidiyosun kalp atışları falanda duyulur inşallah benim kızımda öyle olmustu endişelenme bence güzel artmışDaha doktora gitmedim Can'ım
Doktor seçebilsem hemen gideceğim Can'ımNe zaman gidiyosun kalp atışları falanda duyulur inşallah benim kızımda öyle olmustu endişelenme bence güzel artmış
Hm nerdesin sehir olarak doktor seçimi de zor işDoktor seçebilsem hemen gideceğim Can'ım
Hayırlısı olsun tatlım inşallah herşey güzel olurBende randevu aldım 2kasıma o zaman görülür sanırım kese günler gecmek bilmez artık bide saglık ocagı doktorum dedi ya deger cok düşük olmayadabilir diye bilmiyorum nolcak Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Aydın'dayım Can'ımHm nerdesin sehir olarak doktor seçimi de zor iş
İnşallah iyi bi doktora denk gelirsin özele mi gitmeyi düşünüyosunAydın'dayım Can'ım
Amiin inşallahHayırlısı olsun tatlım inşallah herşey güzel olur
Evet Can'ım özele gitmeyi düşünüyorumİnşallah iyi bi doktora denk gelirsin özele mi gitmeyi düşünüyosun
Folik asit vitamin falan almalısın ya bi an önce ver kararını hayırlısıyla inşallah gör bebişiniEvet Can'ım özele gitmeyi düşünüyorum
Beni de randevum 2 kasımda keseyi görmek icin inşallah ogün güzel haberler alırız iyi düşünelim iyi olsunBende randevu aldım 2kasıma o zaman görülür sanırım kese günler gecmek bilmez artık bide saglık ocagı doktorum dedi ya deger cok düşük olmayadabilir diye bilmiyorum nolcak Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Insallah haberlesirizBeni de randevum 2 kasımda keseyi görmek icin inşallah ogün güzel haberler alırız iyi düşünelim iyi olsun
canm inşallah yükselir iki gün snra tekrarla o zaman anlaşılır zatenmrb arkadaşlar 4 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum..
bu ayda rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı daha öncede gebelik yaşadığım için kendimi tanıdığımdan gebelik belirtileri yaşıyorum gibi en son 1 ekimde regli olmama rağmen dayanamayıp reglime 1 hafta varken test yaptım sonuç 2 çıktı acaba böyle olup değeri yükselen oldu mu? arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. çok erken yaptım testi bende farkındayım ama 4 ay önce yaşadığım sıkıntılardan ötürü hem önlem amaçlı hemde meraktan duramadım.
sizce bu sonuç yükselir mi?
saol canım inş. bende hamileyimdir. sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş..canm inşallah yükselir iki gün snra tekrarla o zaman anlaşılır zaten
Hic anlamam ama insallah yükselir Rabbim gönlüne göre versinmrb arkadaşlar 4 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum..
bu ayda rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı daha öncede gebelik yaşadığım için kendimi tanıdığımdan gebelik belirtileri yaşıyorum gibi en son 1 ekimde regli olmama rağmen dayanamayıp reglime 1 hafta varken test yaptım sonuç 2 çıktı acaba böyle olup değeri yükselen oldu mu? arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. çok erken yaptım testi bende farkındayım ama 4 ay önce yaşadığım sıkıntılardan ötürü hem önlem amaçlı hemde meraktan duramadım.
sizce bu sonuç yükselir mi?
amin canım inşallahhhsaol canım inş. bende hamileyimdir. sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?