- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
test sonucun pozitif canım hayırlı olsun inşallah 2 gün snra tekrarlayıp artışı takip ederseniz daha iyi olur.Kızlar merhaba öncelikle Rabbım evlat bekleyen herkese versin insallah kızlar ben ekımın üçünde çatlatma ıgbesı oldum adet günüde test yaptım hafıf silik çıktı daha sonra kan testı yaptım 178cıktı hamileyım mi kızlar
Tekrar kan verip degerinize baktırın Rabbim inşallah sizede nasip ederMerhaba kızlar, lütfen bir cevap yazabilir misiniz, geçen çarşamba adet olacaktım olmadım.Perşembe günü çok umudum yoktu ama kan verdim. Değer 7 çıktı. Cuma, Cumartesi ve bugün idrar testi yaptım hep silik çıkıyor. İkinci çizgide hiçbir değişiklik olmuyor, değer artsa diyorum ikinci çizgi koyulaşır. Artmıyorsa azalması lazım o zamanda hiç çizgi çıkmaması ve dolayısıyla adet olmam gerek ama o da olmuyor. Adetim geçeli 5 gün oluyor. Sizce benim durumum ne olabilir?
Hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba öncelikle Rabbım evlat bekleyen herkese versin insallah kızlar ben ekımın üçünde çatlatma ıgbesı oldum adet günüde test yaptım hafıf silik çıktı daha sonra kan testı yaptım 178cıktı hamileyım mi kızlar
Kizlar bu arada yarn adet olmam gereken tarih az lekelenmem oldu degerimde düsük dü cuma günü 26cikmisti sizce neden bu kanama??korkuyorum
Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum reglim 19ekimdi ben18ekimde kan tahlili yaptırdım 8.40 sonrasında 20 sinde yaptırdım 28.8 birde simdi yaptırdım 200.50 cıkmıs sizde normalmi artış kötü düşünmek istemiyorum ama korkularıma engel olamıyorum geçmişte üzücü bi hamilelik geçirmiştim simdi herşeyden korkuyorum
Cok sağol cok teşekkür ederimBence gayet güzel, hayırlı olsun :)
Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum reglim 19ekimdi ben18ekimde kan tahlili yaptırdım 8.40 sonrasında 20 sinde yaptırdım 28.8 birde simdi yaptırdım 200.50 cıkmıs sizde normalmi artış kötü düşünmek istemiyorum ama korkularıma engel olamıyorum geçmişte üzücü bi hamilelik geçirmiştim simdi herşeyden korkuyorum
Cok sağol cok teşekkür ederimSizinde hamileliğiniz hayırlı olsun
Ayy inşallahYerleşme kanaması olabilir tatlım.
Korkma bencede artış güzel saglıcakla al kuzunu kucagına inşallahKızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum reglim 19ekimdi ben18ekimde kan tahlili yaptırdım 8.40 sonrasında 20 sinde yaptırdım 28.8 birde simdi yaptırdım 200.50 cıkmıs sizde normalmi artış kötü düşünmek istemiyorum ama korkularıma engel olamıyorum geçmişte üzücü bi hamilelik geçirmiştim simdi herşeyden korkuyorum
Dogrusu diyorsun iyiye yoralım iyi olsun Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalımHayırlı olsun değerlerimiz benziyor gibi, benim de ilk yaptırdığımda bhcg 30du 2gün snra 118çıktı, yorumlayamıyorum ama iyi düşünelim iyidir inşAllah
Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun
Ah ah inşallah hayırlısıyla 2 kasımda görürüz ultrasonda canlarımızıKorkma bencede artış güzel saglıcakla al kuzunu kucagına inşallah
Kızlar Merhaba, geçen hafta perşembe günü adetim bir gün geçe beta hcg 7 çıkmıştı. 5 gün sonra yani bugün 23 çıktı.Bugün olmam gereken adetten 6 gün sonraydı. Dr cumaya yine ölçelim dedi. Bu durmda olanlar var mı? çokta umutlu düşünmek istemiyorum ama benim gibi olup sonu olulu olanlar var m onu da merak ediyorum.
Adeti 1 gün geçti kan testi 174 iyimi acaba??
canım sence artış hızı iki kat değil bu sıkıntı değil mi?hayırlı olsun, sonucuna göre gebesin :)
canım sence artış hızı iki kat değil bu sıkıntı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?