Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım umarım sağlıklı bi gebelik olur herşey Allahtan ama iki günde iki katı artması lazım senin artışın pek öle olmamış gibi

Yaaa inş öyledir umut verdin ya, hemşireler bana hiç iç açıcı bakmadı, çok düşük vs dediler, nettede dış gebelik vakalarını okudum hep üzüldüm sevinemedim halime. Bakalım inş sonuç iyi olur. Çok teşekkür ederim tekrar

Aaa bir saniye yeni fark ettim:) ben Perşembe günü verdiğim tahlil 7 idi. Bugün Salı ve sonuç 23. Perşembe eğer 1. gün ise bugün 6. gün oluyor canım ya

Canım umarım sağlıklı bi gebelik olur herşey Allahtan ama iki günde iki katı artması lazım senin artışın pek öle olmamış gibi
Evet aslında ben de çok umutlu değilim. Belki bir mucize bekliyorum bilmiyorum canım. Rabbimden umut kesilmez. Bakalım belki de başka bir ay verecek mucizemi

4 gün sonra bi doktora git bence :) KAn tahlili de yaptır, doktor değerlendirsin :)
:) doğru diyorsun canım. Tşk ederim yinede herşey için. İnş. birgün çok bilinmeyenli denklemi andırmayan beta hcg değerlerimi paylaşırım burda. İyi geceler herkese

dün kan verdim sonuç 11,92 yarın tekrar vericem. ama 5 gündür leke geliyor bugün biraz daha fazla açık kahve. normal mi? off kafayı yemek üzereyin.

Merhaba kizlar. Bugun catlatma ignesinden sonra 16.gunum beta 78 cikti, doktorum degeri dusuk buldu cuma gunu tekrar baktiracagim insallah yukselir

Kızlar kan testi yaptır dım 18,70 çıktı salı günü bidaha bakaçak değer artıyormu diye sizce hamile miyim
evet canm hamilesin ama sağlıklı ilerlediğini görmek için ilk testten iki gün sonra tekrarlaman gerekiyo en az ikikatına çıkmış olmalı. bende 19. la öğrenmiştim hamileliğimi :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın inşallah kucağınıza :)

canım adetten önce mi öğrenmiştin birde belirtilerin nelerdi bende umutluyum da kendimi kaptırmak da istemiyorum bir taraftan

canım adetten önce mi öğrenmiştin birde belirtilerin nelerdi bende umutluyum da kendimi kaptırmak da istemiyorum bir taraftan
canm bende pko var ortalama 42 günde falan olurdum ben o yuzden adet tarhim hep değişirdi. ama sok adetten 31 gün sonra öğrendim. yani 13 temmuzda adet görmüştüm 13 ağustosta öğrendim öyle söyliyim. gönlünü ferat tut canm nşallah bebeğin seninledir. ikici testi yapınca sonucu yazarsan sevinirim.

Selam arkadaşlar . Yeni katıldım aranıza Bayadır takip ediyordum . 2,5 yıllık evliyim 3 düşük yaptım arka arkaya kan pıhtılaşması var. En son 3 ağustosta oldu düşük. Bugün kan testi yaptırdım 2 çıktı bazı yerleri okudum geç döllenme ile sonradan artabiliyormuş. Acaba siz ne dersiniz ili elime aldığımda sonucu berbat bi hayal kırıklığı oldu ama onları okuyunca bilemiyorum. Adet belirtisi de yok gibi

kizlar merhaba dun sabah idrar testim negatifti gece pozitif oldu. dun adet gunumdu .bu sabah kan testi yaptim 19 cikti. sizce deger dusuk mu? 2 ay oncede kimyasal olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…