- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Canım umarım sağlıklı bi gebelik olur herşey Allahtan ama iki günde iki katı artması lazım senin artışın pek öle olmamış gibiKızlar Merhaba, geçen hafta perşembe günü adetim bir gün geçe beta hcg 7 çıkmıştı. 5 gün sonra yani bugün 23 çıktı.Bugün olmam gereken adetten 6 gün sonraydı. Dr cumaya yine ölçelim dedi. Bu durmda olanlar var mı? çokta umutlu düşünmek istemiyorum ama benim gibi olup sonu olulu olanlar var m onu da merak ediyorum.
Yaaa inş öyledir umut verdin ya, hemşireler bana hiç iç açıcı bakmadı, çok düşük vs dediler, nettede dış gebelik vakalarını okudum hep üzüldüm sevinemedim halime. Bakalım inş sonuç iyi olur. Çok teşekkür ederim tekrartatlım ;
1. gün 7
2-3. gün 14
4-5. gün 28
2 günde bir 2 kat artar. Allah'ın izniyle hayırlı haberini alırsın doktordan :) Gönlünü ferah tut, ağır kaldırma, ardılma, ayaklarını sıcak tut ve fazla ayakta kalma. :)
Aaa bir saniye yeni fark ettim:) ben Perşembe günü verdiğim tahlil 7 idi. Bugün Salı ve sonuç 23. Perşembe eğer 1. gün ise bugün 6. gün oluyor canım yaYaaa inş öyledir umut verdin ya, hemşireler bana hiç iç açıcı bakmadı, çok düşük vs dediler, nettede dış gebelik vakalarını okudum hep üzüldüm sevinemedim halime. Bakalım inş sonuç iyi olur. Çok teşekkür ederim tekrar
Evet aslında ben de çok umutlu değilim. Belki bir mucize bekliyorum bilmiyorum canım. Rabbimden umut kesilmez. Bakalım belki de başka bir ay verecek mucizemiCanım umarım sağlıklı bi gebelik olur herşey Allahtan ama iki günde iki katı artması lazım senin artışın pek öle olmamış gibi
Aaa bir saniye yeni fark ettim:) ben Perşembe günü verdiğim tahlil 7 idi. Bugün Salı ve sonuç 23. Perşembe eğer 1. gün ise bugün 6. gün oluyor canım ya
:) doğru diyorsun canım. Tşk ederim yinede herşey için. İnş. birgün çok bilinmeyenli denklemi andırmayan beta hcg değerlerimi paylaşırım burda. İyi geceler herkese4 gün sonra bi doktora git bence :) KAn tahlili de yaptır, doktor değerlendirsin :)
Yerleşme olabilir takip lazımdün kan verdim sonuç 11,92 yarın tekrar vericem. ama 5 gündür leke geliyor bugün biraz daha fazla açık kahve. normal mi? off kafayı yemek üzereyin.
Yerleşme olabilir takip lazım
Galiba öyleydi adet olmam gereken günü geceli 2gün oldu test yaptm pozitif cıktı 2kasımda görürüz inşallah usgdeYerleşme kanaması olabilir tatlım.
evet canm hamilesin ama sağlıklı ilerlediğini görmek için ilk testten iki gün sonra tekrarlaman gerekiyo en az ikikatına çıkmış olmalı. bende 19. la öğrenmiştim hamileliğimi :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın inşallah kucağınıza :)Kızlar kan testi yaptır dım 18,70 çıktı salı günü bidaha bakaçak değer artıyormu diye sizce hamile miyim
canım adetten önce mi öğrenmiştin birde belirtilerin nelerdi bende umutluyum da kendimi kaptırmak da istemiyorum bir taraftanevet canm hamilesin ama sağlıklı ilerlediğini görmek için ilk testten iki gün sonra tekrarlaman gerekiyo en az ikikatına çıkmış olmalı. bende 19. la öğrenmiştim hamileliğimi :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın inşallah kucağınıza :)
canm bende pko var ortalama 42 günde falan olurdum ben o yuzden adet tarhim hep değişirdi. ama sok adetten 31 gün sonra öğrendim. yani 13 temmuzda adet görmüştüm 13 ağustosta öğrendim öyle söyliyim. gönlünü ferat tut canm nşallah bebeğin seninledir. ikici testi yapınca sonucu yazarsan sevinirim.canım adetten önce mi öğrenmiştin birde belirtilerin nelerdi bende umutluyum da kendimi kaptırmak da istemiyorum bir taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?