En son gebeliğim benimde kimyasal olmuştu ikiye katladığı halde ama çok düşük olunca mı kimyasal oluyor acabakizlar merhaba dun sabah idrar testim negatifti gece pozitif oldu. dun adet gunumdu .bu sabah kan testi yaptim 19 cikti. sizce deger dusuk mu? 2 ay oncede kimyasal olmustu.
Değer her kişide farklı olabiliyor ama bence değeriniz şuan için iyi bir değer 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın sağlıklı artış icin iki kat artması gerek benım ilk gebeliğimde adetten 2 gün sonra 18.40 cıkmıstı değerim geç döllenmeydi kötü şeyler düşünmeyin ilk tecrübeler kötü olunca insan tedirgin olabiliyor sizi anlayabiliyorumkizlar merhaba dun sabah idrar testim negatifti gece pozitif oldu. dun adet gunumdu .bu sabah kan testi yaptim 19 cikti. sizce deger dusuk mu? 2 ay oncede kimyasal olmustu.
En son gebeliğim benimde kimyasal olmuştu ikiye katladığı halde ama çok düşük olunca mı kimyasal oluyor acaba
Değer her kişide farklı olabiliyor ama bence değeriniz şuan için iyi bir değer 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın sağlıklı artış icin iki kat artması gerek benım ilk gebeliğimde adetten 2 gün sonra 18.40 cıkmıstı değerim geç döllenmeydi kötü şeyler düşünmeyin ilk tecrübeler kötü olunca insan tedirgin olabiliyor sizi anlayabiliyorum
Benim adet günümde 46 çıkmıştı iki gün sonra 100,6 olmuştu ama tam on gün sonra düştü ve kimyasal Dedi . Gerçekten korkuyorum tekrar düşecek diye olursa, çünkü 3 tanesi düştü. Dün 2 çıktı benim normalde yoksa hep 0,39 çıkardı nette de bu şekilde olabilenleri okuyunca haliyle ümitlendim daha da
tatlım ;
1. gün 7
2-3. gün 14
4-5. gün 28
2 günde bir 2 kat artar. Allah'ın izniyle hayırlı haberini alırsın doktordan :) Gönlünü ferah tut, ağır kaldırma, ardılma, ayaklarını sıcak tut ve fazla ayakta kalma. :)
Benim adetten 2 gün sonra 174,2 gün sonra 469 bugünde 906 çıktı artışlar normalmi başka yaptırmama gerek varmı acaba
iki günde 2 katı artması normal diye biliyorum ve 2 kat artmış zaten canım doktora gösterdin mikizlar degerim 40 olmus 18 di 2 gun once... sizce cok mu dusuk?
Gayet normal artmış canım benim, 2 günde bir kan testi yaptırmaya devam et istersenkizlar degerim 40 olmus 18 di 2 gun once... sizce cok mu dusuk?
iki günde 2 katı artması normal diye biliyorum ve 2 kat artmış zaten canım doktora gösterdin mi
Ben üstüne görme diye biliyorum yada bir akrabam da aynısı oldu kese boş olunca kanaması oldu ama test pozitif çıkıyordu ama ons senin öyle değildir umarım ben de öyle olucak diye korkuyorum hamile olmama rağmen inş sende hamile olursun tüm isteyenlere ALLAH nasip ederlan var
Bos gebelik gecirdim canm bundan 3 ay onceBen üstüne görme diye biliyorum yada bir akrabam da aynısı oldu kese boş olunca kanaması oldu ama test pozitif çıkıyordu ama ons senin öyle değildir umarım ben de öyle olucak diye korkuyorum hamile olmama rağmen inş sende hamile olursun tüm isteyenlere ALLAH nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?