Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kizlar merhaba dun sabah idrar testim negatifti gece pozitif oldu. dun adet gunumdu .bu sabah kan testi yaptim 19 cikti. sizce deger dusuk mu? 2 ay oncede kimyasal olmustu.
En son gebeliğim benimde kimyasal olmuştu ikiye katladığı halde ama çok düşük olunca mı kimyasal oluyor acaba

kizlar merhaba dun sabah idrar testim negatifti gece pozitif oldu. dun adet gunumdu .bu sabah kan testi yaptim 19 cikti. sizce deger dusuk mu? 2 ay oncede kimyasal olmustu.
Değer her kişide farklı olabiliyor ama bence değeriniz şuan için iyi bir değer 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın sağlıklı artış icin iki kat artması gerek benım ilk gebeliğimde adetten 2 gün sonra 18.40 cıkmıstı değerim geç döllenmeydi kötü şeyler düşünmeyin ilk tecrübeler kötü olunca insan tedirgin olabiliyor sizi anlayabiliyorum

En son gebeliğim benimde kimyasal olmuştu ikiye katladığı halde ama çok düşük olunca mı kimyasal oluyor acaba

bende tam bilmiyorum. benim kimyasal da degerim dusuktu adetime cok zaman vardi ve kanamam vardi. sonrada adet gibi oldum. adet zamanimdan onceydi. bu sefer bilmiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin.

çok tesekkur ederim :) hakkımda hayırlısı... bakalım kaç olucak 2 gun sonra.

Gerçekten çok farklı bi durum. Rabbim sağ salim hayırlı evlatlar versin inşallah herkese

Benim adet günümde 46 çıkmıştı iki gün sonra 100,6 olmuştu ama tam on gün sonra düştü ve kimyasal Dedi . Gerçekten korkuyorum tekrar düşecek diye olursa, çünkü 3 tanesi düştü. Dün 2 çıktı benim normalde yoksa hep 0,39 çıkardı nette de bu şekilde olabilenleri okuyunca haliyle ümitlendim daha da

hakkımızda hayırlısı olsun... herkese Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

cnm hayırlı olsun. 1. gun dediğin hangi gün adet günü mü? benim 19 cıktı adet günü düşük mü bilmiyorum.

Benim adetten 2 gün sonra 174,2 gün sonra 469 bugünde 906 çıktı artışlar normalmi başka yaptırmama gerek varmı acaba

Kızlar Merhaba lütfen cvp yazarsaniz sevinirim ben 25 ekimde kan aldirdim değer 47.8 çıktı kaç hafta gebelik oluyor ?

Mrb.lar bende bugün beta hcg baktırdim. Değerim 11.29 çıktı. Tüp Bebek tedavisi ile 21 ekimde 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu konuldu. Bu değer normalmi. Çarşamba günü yine test yapıcam. Bu değer bana çok düşük geldi. Sizin bi bilginiz varmı çok korkuyorum

Mrb arkadaslar ben ayin 21inde beta testi yaptrdim 8.16 ckmisti umutlandm ayni gun adetim basladi ve pihtili geldi baya cok oldu sadece geceleri geliodu gunduz bisey yok 5 gun surdu bu bittikten 5 gun sonrada test yaptim bugun silikti cizgi 10 gun once simdi daha koyu belirgin kanda vardim bole adet olupta hamile olan var mi

Ben üstüne görme diye biliyorum yada bir akrabam da aynısı oldu kese boş olunca kanaması oldu ama test pozitif çıkıyordu ama ons senin öyle değildir umarım ben de öyle olucak diye korkuyorum hamile olmama rağmen inş sende hamile olursun tüm isteyenlere ALLAH nasip eder

Bos gebelik gecirdim canm bundan 3 ay once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…