Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Birde boş gebelik olduğu anlaşılıyor mu acaba ben şuanda hamleyi ama boş çıkıcak diye ödüm kopuyor perşembe kontrolüm var inş hersey yolundadır seninde inş

Birde boş gebelik olduğu anlaşılıyor mu acaba ben şuanda hamleyi ama boş çıkıcak diye ödüm kopuyor perşembe kontrolüm var inş hersey yolundadır seninde inş
Anlasilio canm ama 8 haftadan sonra kesenin icinde embrio gozukmuo senin ne kadarlik ins. Olmazsn zor canm ben dusuk yaptm

6 haftalikken goruluor normalde a 8 haftaya kadar beklio doktorlar gec dollenme olabilir die ben baya bekledim dustuu sonra

Benim kan değerin 47.8 çıktı kaç haftalik bilmiyorum çünkü doktor görmedi bebek küçük diye sence kaç haftalik oluyor ? birde bu perşembe kontrol var ama kaç haftaliken görülüyor bebek
6 haftalikken goruluor normalde a 8 haftaya kadar beklio doktorlar gec dollenme olabilir die ben baya bekledim dustuu sonra

Benim kan değerin 47.8 çıktı kaç haftalik bilmiyorum çünkü doktor görmedi bebek küçük diye sence kaç haftalik oluyor ? birde bu perşembe kontrol var ama kaç haftaliken görülüyor bebek

canım hayırlı olsun.kese göründü mü? benimde 40 cıktı.korkuyor insan

cnm benimde aynı oldu. senin betaların nasıl ilerledi. hayırlı olsun.tesekkurler
benm 19 çıktı ilk. 2 gün snra 62.1 tekra 2 gün snra (bu sefer farklı yerde yaptırdım) 127.q çıktı canm snra bidaha yaptırmadm 10 gün bekledim doktora gittim.

tesekkurler cvp için :) benim 19 du 2 gün sonra 40. bugun 40 dusukmu dıye korkuyorum
önemli olan 2 katına çıkması canım. daha önce malesef sağlıksız gebelik geçirdiğim için baya öğrenmiştim bunları :) sen sakin ol sakın canını sıkma ama 2 gün snra tekrarla bakalım bu seferde katlanırsa bence biraz bekle 1 hafta 10 gün kadar snra yine verirsin ya da direk doktora gidersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…