Merhaba bence moralinizi bozmayın değeriniz normal şuanlık önemli olan iki günde bir artması eğer iki kat artaraa sağlıklı diye adlandırılıyor benım 8gün sonra 73cıkmıstı inşallah güzel artışlar olur kendinizi sürekli arastırıp korkutmayın huzursuz etmeyin aynı şeyleri yaşamıs biri olarakHerkese mrb adetim 3 gun geçti idrar testim pozitif çıktı kan tahlilim 31 çıktı ve moralim çok bozuk bana baya düşük geldi eşim ii diyo ama.. sizce nasıl çok mu düşük? Kimyasal yada dış gebelik falan diye korkuyorum? Bu durumda olup yukselen var mı? Çok gerginim...yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ya evet sürekli bişeyler okuyorum kafam allak bullak oldu..ne biliim bi de 5 ay önce oğlumu kaybettim ondan heralde herşeyi kafama takar oldum..Merhaba bence moralinizi bozmayın değeriniz normal şuanlık önemli olan iki günde bir artması eğer iki kat artaraa sağlıklı diye adlandırılıyor benım 8gün sonra 73cıkmıstı inşallah güzel artışlar olur kendinizi sürekli arastırıp korkutmayın huzursuz etmeyin aynı şeyleri yaşamıs biri olarak
Sizi cok iyi anlıyorum bendd 9ay önce kızımı kaybettim 32 haftalıkken herşeyden korkar olmustum bana iyi gelir diye arastırdığım ne varsa hepsinde daha bi korkmustum Allah ol dediyse olur ne yapsak ne etsek önüne geçemeyiz inşallah değeriniz artar sorunsuz bir hamilelik gecirirsinizYa evet sürekli bişeyler okuyorum kafam allak bullak oldu..ne biliim bi de 5 ay önce oğlumu kaybettim ondan heralde herşeyi kafama takar oldum..
O ultrasonda belli olur canım. Daha adetin yeni geciktiyse, bir hafta sonra doktora gitmende fayda var.Merhaba kızlar ben yeni üyeyim kan testim 285.14 çıktı kaç haftlık hamileyim
Hiç belli olmuyor sanırım ben son adet tarihime bir hafta kala test yaptm değerim 2 çıktı umutlanmıştım açıkcası çokta belirti yaşadım ama adete 3gün kala test yaptım değerim 0 çıktı bir kaç gün sonrada adet oldum benim bekleyiş hüsranla sonuçlandı canım inş. Snn değerlerin yükselir de hamilesindirIyi aksamlar arkadaslar bata 5 6 gun kala test yaptim kanda 1.1 cikti cok belirti yadiyorum yukselmez degilmi adete 4 gun var
canım silik bir çizgi görülüyor gibi ama net sonucu kan testiyle alırsın bence kan testi yaptırsizce var mı
Arkadaşım sevinsene neden hemen kimyasal mıdır diyorsunuz degildir neden olsun değerin gayet güzel hayırlı olsunArkadaşlar geçen hafta cuma kan testi yaptırmıştım 2 çıkmıştı , adet olmayınca bugün yine yaptırdım 893,49 çıktı kaç haftalıktır acaba ve de kimyasal değildir demi nolur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?