Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kizlarrrr.benimde ilk 35 di sonra bir gün durup birgün test yapıldı.100 oldu .3cu 155 ve dünkü 255 di...Dr um pek istedigimiz gibi değil dedi

Herkese mrb adetim 3 gun geçti idrar testim pozitif çıktı kan tahlilim 31 çıktı ve moralim çok bozuk bana baya düşük geldi eşim ii diyo ama.. sizce nasıl çok mu düşük? Kimyasal yada dış gebelik falan diye korkuyorum? Bu durumda olup yukselen var mı? Çok gerginim...yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhaba bence moralinizi bozmayın değeriniz normal şuanlık önemli olan iki günde bir artması eğer iki kat artaraa sağlıklı diye adlandırılıyor benım 8gün sonra 73cıkmıstı inşallah güzel artışlar olur kendinizi sürekli arastırıp korkutmayın huzursuz etmeyin aynı şeyleri yaşamıs biri olarak

Ya evet sürekli bişeyler okuyorum kafam allak bullak oldu..ne biliim bi de 5 ay önce oğlumu kaybettim ondan heralde herşeyi kafama takar oldum..

Ya evet sürekli bişeyler okuyorum kafam allak bullak oldu..ne biliim bi de 5 ay önce oğlumu kaybettim ondan heralde herşeyi kafama takar oldum..
Sizi cok iyi anlıyorum bendd 9ay önce kızımı kaybettim 32 haftalıkken herşeyden korkar olmustum bana iyi gelir diye arastırdığım ne varsa hepsinde daha bi korkmustum Allah ol dediyse olur ne yapsak ne etsek önüne geçemeyiz inşallah değeriniz artar sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz

Ben de başıma geleni bilgilendirme amaçlı yazayım.

Temmuz ayında
Regle 3 gün kala bhcg 32.
1 gün kala 90 küsür
Regl gününden bir gün sonra 135 (Doktor o sırada "hmmm pek iyi değil" dedi)
Regl den 3 gün sonra 155 (düşük olacak dediler, umudu kesip karalar bağladım)
Reglden 6 gün sonra 468 (Oleyyyy tamam artacak bu dedik doktorlarla)
Reglden 10 gün sonra kese görmeye gittiğimizde kese yok ve değer 890 (dış gebelik olabilir acil operasyon dendi kendi rızamla beklemek istedim)
Reglden 13 gün sonra 1080
ve aynı gün Ağustosun 8'inde kürtajım gerçekleşti. Kürtaj raporunda rahim içinde gebelik materyali dendi. Gebelik iç gebelikmiş fakat gelişmemiş.
Allah herkese hayırlı sevinçler yaşamayı nasip etsin.

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim kan testim 285.14 çıktı kaç haftlık hamileyim

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim kan testim 285.14 çıktı kaç haftlık hamileyim
O ultrasonda belli olur canım. Daha adetin yeni geciktiyse, bir hafta sonra doktora gitmende fayda var.

Merhabalar.. 4 ekim 2016 son adet tarihimdi . Dun adet olmam gerekiyordu ama olmadım akşam 4 tane idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugün kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı.. değerim isr 1144 olarak çıktı kac haftalık olduğunu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar lütfen yardim aklima takılan birşey var ben adet olmam gereken gunde olmadigim için beta baktirdim 172 cikti ve pozitif fakat bir arkadasimda hamile ayni zamanda kalmişiz onun adeti 2 gün geçtiğinde yapmiş kan testi be değeri 2000lerde bu fark neden oluyor benimkinde bir problem olabilir mi boyle birşey yasayan duyan varsa tecrübelerini anlatabilir mi lütfen..

Iyi aksamlar arkadaslar bata 5 6 gun kala test yaptim kanda 1.1 cikti cok belirti yadiyorum yukselmez degilmi adete 4 gun var

Iyi aksamlar arkadaslar bata 5 6 gun kala test yaptim kanda 1.1 cikti cok belirti yadiyorum yukselmez degilmi adete 4 gun var
Hiç belli olmuyor sanırım ben son adet tarihime bir hafta kala test yaptm değerim 2 çıktı umutlanmıştım açıkcası çokta belirti yaşadım ama adete 3gün kala test yaptım değerim 0 çıktı bir kaç gün sonrada adet oldum benim bekleyiş hüsranla sonuçlandı canım inş. Snn değerlerin yükselir de hamilesindir

sizce var mı

Eklentiler

• IMG-20161107-WA0001.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20161107-WA0002.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 88
Selam kızlar. Daha önceleri takip ediyordum ama ilk defa buraya yazıyorum. Mart ayında kimyasal gebelik temmuz ayında dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı. Şimdi yine hamileyim ancak korkuyorum. Sizden beta-hcg değerlerini yorumlamanızı isteyecem.
29 Ekim 48
31 Ekim 83
2 Kasım 164
4 Kasım 342
7 Kasım 842
Sizce bu değerler sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu?

Arkadaşlar geçen hafta cuma kan testi yaptırmıştım 2 çıkmıştı , adet olmayınca bugün yine yaptırdım 893,49 çıktı kaç haftalıktır acaba ve de kimyasal değildir demi nolur cevap verin

Arkadaşlar geçen hafta cuma kan testi yaptırmıştım 2 çıkmıştı , adet olmayınca bugün yine yaptırdım 893,49 çıktı kaç haftalıktır acaba ve de kimyasal değildir demi nolur cevap verin
Arkadaşım sevinsene neden hemen kimyasal mıdır diyorsunuz degildir neden olsun değerin gayet güzel hayırlı olsun

Sağol Can'ım Rabbim razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eder. Çarşamba doktora gidecem inşallah pıhtılaşma var bende iğneye başlayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…