Bana göre normal eltim de hamile ilk kan testinde 4bin kusurdu hatta biz de dedikki kesin ikiz falan ama degilmis suan 11+6 günlükMerhabalar, 5+3 günlük hamileyim. 4+6 da kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında hcg değeri 2586 çıktı.
Henüz Dr. gitmedim çarşamba için randevu aldım.
Değerin bu kadar yüksek çıkması normal mi sizce? fikri olan arkadaşlar yardimci olur musunuz
Bana göre normal eltim de hamile ilk kan testinde 4bin kusurdu hatta biz de dedikki kesin ikiz falan ama degilmis suan 11+6 günlük
Hamilesiniz ne güzel cok yrni hamilesiniz rakamda normal benceslm kizlar bana yardim edermisiniz bilginize ihtiyacim var adet tarihim 5 kasimdi olmadim dün beta yaptirdim 330.4 cikti doktor yenide olabilir dedi yarin tekrat yapicam dedi 330.4 ne anlama geliyor cogu kisilerde 400 yada 330 ama bende 330.4 neden
küsüratlı çıkar zaten canım nedne takıldın ki buna. bende 19 ile öğrendim gebeliğimi. sen sağlıklı atış olup olmadığını takip et. yani 2 gün arayla kan verip iki katına çıkıp çıkmadığına bak. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.slm kizlar bana yardim edermisiniz bilginize ihtiyacim var adet tarihim 5 kasimdi olmadim dün beta yaptirdim 330.4 cikti doktor yenide olabilir dedi yarin tekrat yapicam dedi 330.4 ne anlama geliyor cogu kisilerde 400 yada 330 ama bende 330.4 neden
Erken yapmışsın reglini bekle bence hemen hemen ona denk geliyor cunku asilama daKızlar bnde yeni katıldım aranıza kısaca yaşadgmı anlatym 3yıllık evlium ilk aşılamam bgn aşılamamın 9.günü aksam bgn test yptrdm 1.78 çıktı sizce artar mı erken oldğundan mı düşük yoksa olsa çıkarmıydı
devlet hast dr dis gebelik olabilirsin dedi cok kotu oldum bugun özele gidicemHamilesiniz ne güzel cok yrni hamilesiniz rakamda normal bence
.doktor dis gebelik olabilirsin dedi korktum bugun özele gidicemküsüratlı çıkar zaten canım nedne takıldın ki buna. bende 19 ile öğrendim gebeliğimi. sen sağlıklı atış olup olmadığını takip et. yani 2 gün arayla kan verip iki katına çıkıp çıkmadığına bak. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bu kadar erken belli olurmu ki? sakin ol sakın telaş yapma canım haftaya çağırırlar büyük ihtimalle. dokordan çıkınca da bana yaz lütfen merak ettim şimdi. inşallah sağlıklı bir iç gebeliktir..doktor dis gebelik olabilirsin dedi korktum bugun özele gidicem
330 lardaki değerler de zaten kese görülmez.. iki günde bir kan yapman lazım iki katına çıkarsa bi sıkıntı yok ancak iki katına çıkmazsa dış geblik teşhisi konulabilir bir kere yapılmış bir kan değeriyle nasıl dış gebelik diyebildi doktor anlayamadım bence başka bir doktora git moralinide bozma ben de dış gebelik geçirdim neredeyse 2 hafta kan verdimki net sonuç anlaşılsın diye.doktor dis gebelik olabilirsin dedi korktum bugun özele gidicem
bugun ozele gittim oda kizdi diger dr ultrasona koymadan nasil diyebilmis diye kan degerim 3 katlamis bugun baktik 778.68 keseyi gorduk330 lardaki değerler de zaten kese görülmez.. iki günde bir kan yapman lazım iki katına çıkarsa bi sıkıntı yok ancak iki katına çıkmazsa dış geblik teşhisi konulabilir bir kere yapılmış bir kan değeriyle nasıl dış gebelik diyebildi doktor anlayamadım bence başka bir doktora git moralinide bozma ben de dış gebelik geçirdim neredeyse 2 hafta kan verdimki net sonuç anlaşılsın diye
bugun icim rahatladi 3 katlamis degerlerim kesemizi gordukbu kadar erken belli olurmu ki? sakin ol sakın telaş yapma canım haftaya çağırırlar büyük ihtimalle. dokordan çıkınca da bana yaz lütfen merak ettim şimdi. inşallah sağlıklı bir iç gebeliktir.
Masallah süpermasallah bebegime doktorum 1.5 hafta önde bebek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?