Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İyi akşamlar kızlar . Pzt günü değerim: 893,49 çıkmıştı bugün ise 3115 çıktı kesenin görünmemesi normal mi. Cumartesi tekrar çağırdı 5 haftalık falan Dedi doktorum ve düşüğe önlem amaçlı progestan verdi ama fitil olarak al Dedi

Tabiki iyi bisey son adetin ne zamandi.belki daha haftan erkendir alttan baksaydi görünürdü büyük ihtimal
Yani Can'ım alttan baksam görünür ama bakmıycam Dedi bende izin vermezdim zaten çünkü düşüklerim de hep olumsuz yanına denk geldim bende ki izlenimi berbat Adetim düzensiz biraz

Bende
Yani Can'ım alttan baksam görünür ama bakmıycam Dedi bende izin vermezdim zaten çünkü düşüklerim de hep olumsuz yanına denk geldim bende ki izlenimi berbat Adetim düzensiz biraz
Bende hamileyim 4. Haftada öğrendim doktorumla telde konuştuk değer 5000-6000 bulmadan gorunmeyebilir dedi oyuzden 6. Hafta gibi gel bakalım dedi öyle yapcam artık bende cuma gitcem hayırlısı yla güzel sonuçlar alırız inş.

Amin Can'ım inşallah güzel hayırlı haberlerle döneriz

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla ilerler . Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha şimdiden bile çok harika bi duygu gerçekten

Yok bu dördüncü . 3 kez düşük yaşadım en sonuncusuna kimyasal Dedi 3 ağustosta oldu kalp atışlarını bile duyamamıştım. O yüzden korkuyorum
Himm anladım yok ya cesaretle başla inş.guzel sonuç alırsın alırız benimde bi ölü dogumum var çok kötü bi psikoloji Rabbim kimseye yasatmasin ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inş.hersey güzel olacak

inşallah inşallah . Aklıma getirmemeye çalısıyorum ama lavaboya girmeye korkuyorum . O derece iz bırakmış

Yok bu dördüncü . 3 kez düşük yaşadım en sonuncusuna kimyasal Dedi 3 ağustosta oldu kalp atışlarını bile duyamamıştım. O yüzden korkuyorum
İlkinde çok stresliydim hep hastanede geçti gebeligim bunda sakinim inş.allah ol derse olacak okuyorum ufluyorum bekliyorum bu sefer

inşallah inşallah . Aklıma getirmemeye çalısıyorum ama lavaboya girmeye korkuyorum . O derece iz bırakmış
Benim anlamında iki dusugu var ama sonra iki çocuğu daha oldu ve yine aşırı kanamalı ama yaşadılar doktorlar bide bu kanamaya çocuk durmaz kesin duser demisti.maşallah kocaman oldular simdi

Benim anlamında iki dusugu var ama sonra iki çocuğu daha oldu ve yine aşırı kanamalı ama yaşadılar doktorlar bide bu kanamaya çocuk durmaz kesin duser demisti.maşallah kocaman oldular simdi
Rabbim in lütfu o kadar büyük ki inşallah dediğiniz okuyup dua edip tevekkül etmemiz lazım. Mevla'm neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…