Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

degerin yuksek neden verdiki o ilaci bugum dr daydim bayanin ikiz gebeligi var 1 dusuyormus dusmesin diye progestan verdi

Merhabalar arkadaslar. Benm adetem.hiç sasmazdı ama bu ay 4 günüm geçti dayanamadım kan verdim hcg 0 cıktı tabi bi yıkıldım ama hala adet olmuorm çok az bi adet öncesi lekesi gibi pembelik oldu aksamüstü bidaha bisey yok.. bana noluyo anlamadım. Böle bi durum yaşayanınız varmı aranızda bana akıl verin

Blki geç döllenmiştir cnm aklıma bu geldi sadece küçük olduğu için çıkmamıştır yada havalardan gecikmiştir adetim hakkında hayırlısı olsun

Blki geç döllenmiştir cnm aklıma bu geldi sadece küçük olduğu için çıkmamıştır yada havalardan gecikmiştir adetim hakkında hayırlısı olsun
Saol canm insallah. 1 kimyasal gebelik yasadım gecen yıl. Gecen ayda basarısız bi asılama sürecim oldu. Normalden 2 gün önce adet oldum hatta gecen ay. Bu ay gecen aya göre 6 gün gecti günüm. Anlamadım bende ne olduımu ilk defa basıma geldi 3 yıla yakındır cocuk sahibi olmak eçin beklioruz ...

Rabbim gönlüne göre versn cnm bnmde bgn aşılamamın 11.günü oldu bnde muallaktaym 9.kan testinde 1.78 çıktı bnde yrn tekrar kan vercem belki artmıştr zor bi süreç ndr 3yıllık evliyim nasip ne zaman bakalm

amin hepimize canm. İğne ve ilaclardan dolayı test doıru sonuç vermeyebilir canm bence 14 günü bekle 2 gün daha sık disini..

Cnm evde bgn sabah idrarımla test yaptm begatif çıktı iğne etkisi olca pozitif çıkardı diye düşünüyorum yarın iğnenin 13.günü vücuttan 7-10gün arası atılırmış bn iğnenin 11.günü test yaptm aşılamanında 9.günüydü biraz karışık ama aklımda çorba yani:)

Sevgili arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama gününden 9 gün sonra adet görmek normal mi? Yoksa her kadında illaki yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet görür

Gebe Arkadaşlar yerleşme kanamanızı nasıl gördünüz yerleşme kanaması illa kahverengi ya da pembe mi olur cok koyu kırmızı uzayan bir akıntı şeklinde de olabiliyor mu

Arkadaşlar peki bir de şunu sorayım cevap verirseniz cok sevinirim yerleşme kanamasını koyu kırmızı renk uzayan akıntı şeklinde gören bar mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…