- 29 Nisan 2016
- 38
- 27
- 3
- 40
degerin yuksek neden verdiki o ilaci bugum dr daydim bayanin ikiz gebeligi var 1 dusuyormus dusmesin diye progestan verdiİyi akşamlar kızlar . Pzt günü değerim: 893,49 çıkmıştı bugün ise 3115 çıktı kesenin görünmemesi normal mi. Cumartesi tekrar çağırdı 5 haftalık falan Dedi doktorum ve düşüğe önlem amaçlı progestan verdi ama fitil olarak al Dedi
Daha önceki düşüklerimi söyledim ondan sonra bunu da vereyim Dedi Can'ım ama bi zararı olur mudegerin yuksek neden verdiki o ilaci bugum dr daydim bayanin ikiz gebeligi var 1 dusuyormus dusmesin diye progestan verdi
dr verdiyse ic bir bildigi vardir daha önce dusugun olmus ALLAH kucagina almayi nasip etsinDaha önceki düşüklerimi söyledim ondan sonra bunu da vereyim Dedi Can'ım ama bi zararı olur mu
Bi de çalıştığım için vajinal al Dedi ama ağızdan daha çok uyku yaparmış galiba .dr verdiyse ic bir bildigi vardir daha önce dusugun olmus ALLAH kucagina almayi nasip etsin
ohh süperrr. şimdi tadını çıkarmaya bak o zaman :)bugun icim rahatladi 3 katlamis degerlerim kesemizi gorduk
Saol canm insallah. 1 kimyasal gebelik yasadım gecen yıl. Gecen ayda basarısız bi asılama sürecim oldu. Normalden 2 gün önce adet oldum hatta gecen ay. Bu ay gecen aya göre 6 gün gecti günüm. Anlamadım bende ne olduımu ilk defa basıma geldiBlki geç döllenmiştir cnm aklıma bu geldi sadece küçük olduğu için çıkmamıştır yada havalardan gecikmiştir adetim hakkında hayırlısı olsun
amin hepimize canm. İğne ve ilaclardan dolayı test doıru sonuç vermeyebilir canm bence 14 günü bekle 2 gün daha sık disini..Rabbim gönlüne göre versn cnm bnmde bgn aşılamamın 11.günü oldu bnde muallaktaym 9.kan testinde 1.78 çıktı bnde yrn tekrar kan vercem belki artmıştr zor bi süreç ndr 3yıllık evliyim nasip ne zaman bakalm
Cnm bnde test yptrdm bgn 11.gün demiştm ya 0.58 cıktı yani yok bnde olrm adet bir iki güneBen asılamada 13.gün adat olmustum. Hakknda hayırlsı olur insallah.. ben adet oldum bu sabah..
Teşekkür ederimBi kadının her an herşeyi yaşaması normal o da normaldir cnm hava değişimi fln olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?