Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhba
Ben bugün katıldım aranızda 5 haftalık hamileyim dün test sonucu 2622 çıktı Dr vajinal ultrason ile baktı ve bebeği göremedi. Dış gebelik olabilir pazartesi yine gel dedi. 5 haftalık iken vajinal ultrason dan gorunmemis olabilir mi? Ben bu ihtimali düşünmek istiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Şimdiden teşekkür ederim.

cnm bende geçtiğimiz haziran ayında dış gebelik yaşadım 1500 üstü değer olunca vajinal muayenede görülmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla bide mutlaka iki günde bir kan ver bak bakalım değerlerin 2 kat artmış mı yani dün yaptıysan kan yarın yine aynı saat ve aynı yerde yaptırki kan değerini farklılık olmasın inş dış gebelik değil normal gebesindir.

Tesekkur ederim cana can
İnşallah dış gebelik değildir hem korkuyorum hem üzülüyorum.
Allahım herşeyin hayırlısı bu versin.
Kendimi her iki duruma da alıştırmaya calisiyorum.
Benim için dua eder misiniz ?
Tesekkur ederim.

allah gönlüne göre versin bu mübarek günde dualarım isteyen herkes ve kendim için.. sakın korkma artışları gözlemle inş dış gebe değilsindir ki olursada vakit kaybetmeden önlemini al bnm değerim 4600 binlerdeydi kesin tanı konuldu ve hemen ameliyata alındım çok şükür tüplerim alınmadı zarar görmedi sonra hsg çekildim tüplerim temiz çıktı ve şimdi meleğimin gelmesini bende bekliyorum iki aydır. bu arada tek bir tarafta kasıklarda şiddetli ağrın oluyor mu oda dış gebelik belirtilerinden biridir aklında olsun

Tebrik ederim sizi bu arada kendi derdimden firsat olmadı kusura bakmayın.Allahim saglikli doğumlar saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin inşallah.
Kasıklarında ağrı 2 haftadır var zaten ondan dolayı acil Dr a gittim ve bebek olduğunu ogrendik. 1 hafta oldu öğrenelim hamileliği. Agrim bazen tek taraflı oluyor bazen bilmem gaz sancısı çektınız mı bazen de gaz sancısı gibi oluyor. En geç kaç haftalikken mudhele edilmesi gerekir. Son adet tarihinden bakarsak 5 buçuk hafta oldu yumurtlamaya bakarsak 3 buçuk hafta oldu.
Kafam çok karisik inşallah bebek küçük olduğu için gorunmemis tır diye düşünmek istiyorum.

Merhabalar içinizi ferah tutmaya calısın geç döllenme olabilir oyüzden gözükmeyebilir adet tarihiyle arasında 1 hafta oynayabilir bende adet tarihine baktığımda 6haftalıktı ultrasonla 5hafta cıktı özellikle sadece sağ kasığımda hep batma ağrı hissetmiştim değerinizin sağlıklı artıp artmadığını öğrenmek icin 48 saat arayla kan tahlili yaptırın değer inş sağlıklı artar bir sonraki gittiğinizdede kese gözükür inşallah

Dualariniz iyi dileklerini için çok teşekkür ederim.
İnşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almak kavuşmak nasip etsin Allahım..

Hamile değilim bu arada hamile kalmak için 2 aydır uğraşıyorum ztn gebelikte ağrı olur normal diyorlar ama dış gebelikte çok şiddetli olur özellikle bir taraf olur benim sağ kaşığım çok ağrımıştı.. gaz da hamilelik belirtisi sen içini ferah tut inş küçük olduğu için görülmemiştir. Ama mutlaka kan testi yaptr iki günde bir

Kızlar benimde 107.6 çıktı pazartesi gideceğim doktora diyorum ama acile gidip yaptirsam mi kan testi

Kızlar benimde 107.6 çıktı pazartesi gideceğim doktora diyorum ama acile gidip yaptirsam mi kan testi
Son adet tarihin ne zaman canım.bence gitme hemen 2 güne bi yükselir zaten değerler bekle biraz daha bebisin çok küçük keseyi hemen göremeyebilirsiniz ama folikasit verir doktor onu almak için gidebilirsin

6 ekim di. perşembe günü gittim kan testi yaptirdim sonuç böyle çıktı birdaha gidemedim :/
6 ekimse 5 haftalık gebesin benimde 3 ekim.gorebilirsin o zaman keseyi geç döllenme heralde seninki ben daha küçük diye dusunmustum. 5 veye 6. haftalarda kese gorunmeye basliyo hayirli olsun bu arada :)

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin siz kan değeriniz kaç ciktı işte 5 haftalık için 107 düşük değer değil mi 2 haftaliga 107 denk geliyor :/

Akın hep birlikte inş.yok canım geç döllenme dir stres yapma benim ilk gebeligim de 2880 çıkmıştı 4.haftada bunda 490 çıktı ama keseyi gorduk.degerin dusuk çıkması önemli değil bi yükselip bi dusuyosa ya da 2 katından daha az yukseliyosa sorun ama pazartesi keseyi görürseniz eğer değerinde bi önemi kalmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…