- 29 Nisan 2016
- 38
- 27
- 3
- 40
bende yerlesme kanamasi olmadi herkeste olcak diye birsey yokGebe Arkadaşlar yerleşme kanamanızı nasıl gördünüz yerleşme kanaması illa kahverengi ya da pembe mi olur cok koyu kırmızı uzayan bir akıntı şeklinde de olabiliyor mu
Arkadaşlar peki bir de şunu sorayım cevap verirseniz cok sevinirim yerleşme kanamasını koyu kırmızı renk uzayan akıntı şeklinde gören
adetin gectiyse test yap negatif verirse 5 gun sonra kan testi yaptirirsin
Canım ben gittim doktora bugün kesemizi gorduk çok şükür 10 gün sonra kalp atışlarına bakcaz inş.merakla ve duayla senden gelecek haberi bekliyorum :)İnşallah Can'ım cumartesi gidip geliyim yazıcam hemen :)
cnm bende geçtiğimiz haziran ayında dış gebelik yaşadım 1500 üstü değer olunca vajinal muayenede görülmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla bide mutlaka iki günde bir kan ver bak bakalım değerlerin 2 kat artmış mı yani dün yaptıysan kan yarın yine aynı saat ve aynı yerde yaptırki kan değerini farklılık olmasın inş dış gebelik değil normal gebesindir.Merhba
Ben bugün katıldım aranızda 5 haftalık hamileyim dün test sonucu 2622 çıktı Dr vajinal ultrason ile baktı ve bebeği göremedi. Dış gebelik olabilir pazartesi yine gel dedi. 5 haftalık iken vajinal ultrason dan gorunmemis olabilir mi? Ben bu ihtimali düşünmek istiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Şimdiden teşekkür ederim.
cnm bende geçtiğimiz haziran ayında dış gebelik yaşadım 1500 üstü değer olunca vajinal muayenede görülmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla bide mutlaka iki günde bir kan ver bak bakalım değerlerin 2 kat artmış mı yani dün yaptıysan kan yarın yine aynı saat ve aynı yerde yaptırki kan değerini farklılık olmasın inş dış gebelik değil normal gebesindir.
allah gönlüne göre versin bu mübarek günde dualarım isteyen herkes ve kendim için.. sakın korkma artışları gözlemle inş dış gebe değilsindir ki olursada vakit kaybetmeden önlemini al bnm değerim 4600 binlerdeydi kesin tanı konuldu ve hemen ameliyata alındım çok şükür tüplerim alınmadı zarar görmedi sonra hsg çekildim tüplerim temiz çıktı ve şimdi meleğimin gelmesini bende bekliyorum iki aydır. bu arada tek bir tarafta kasıklarda şiddetli ağrın oluyor mu oda dış gebelik belirtilerinden biridir aklında olsunTesekkur ederim cana can
İnşallah dış gebelik değildir hem korkuyorum hem üzülüyorum.
Allahım herşeyin hayırlısı bu versin.
Kendimi her iki duruma da alıştırmaya calisiyorum.
Benim için dua eder misiniz ?
Tesekkur ederim.
allah gönlüne göre versin bu mübarek günde dualarım isteyen herkes ve kendim için.. sakın korkma artışları gözlemle inş dış gebe değilsindir ki olursada vakit kaybetmeden önlemini al bnm değerim 4600 binlerdeydi kesin tanı konuldu ve hemen ameliyata alındım çok şükür tüplerim alınmadı zarar görmedi sonra hsg çekildim tüplerim temiz çıktı ve şimdi meleğimin gelmesini bende bekliyorum iki aydır. bu arada tek bir tarafta kasıklarda şiddetli ağrın oluyor mu oda dış gebelik belirtilerinden biridir aklında olsun
Merhabalar içinizi ferah tutmaya calısın geç döllenme olabilir oyüzden gözükmeyebilir adet tarihiyle arasında 1 hafta oynayabilir bende adet tarihine baktığımda 6haftalıktı ultrasonla 5hafta cıktı özellikle sadece sağ kasığımda hep batma ağrı hissetmiştim değerinizin sağlıklı artıp artmadığını öğrenmek icin 48 saat arayla kan tahlili yaptırın değer inş sağlıklı artar bir sonraki gittiğinizdede kese gözükür inşallahTebrik ederim sizi bu arada kendi derdimden firsat olmadı kusura bakmayın.Allahim saglikli doğumlar saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin inşallah.
Kasıklarında ağrı 2 haftadır var zaten ondan dolayı acil Dr a gittim ve bebek olduğunu ogrendik. 1 hafta oldu öğrenelim hamileliği. Agrim bazen tek taraflı oluyor bazen bilmem gaz sancısı çektınız mı bazen de gaz sancısı gibi oluyor. En geç kaç haftalikken mudhele edilmesi gerekir. Son adet tarihinden bakarsak 5 buçuk hafta oldu yumurtlamaya bakarsak 3 buçuk hafta oldu.
Kafam çok karisik inşallah bebek küçük olduğu için gorunmemis tır diye düşünmek istiyorum.
Merhabalar içinizi ferah tutmaya calısın geç döllenme olabilir oyüzden gözükmeyebilir adet tarihiyle arasında 1 hafta oynayabilir bende adet tarihine baktığımda 6haftalıktı ultrasonla 5hafta cıktı özellikle sadece sağ kasığımda hep batma ağrı hissetmiştim değerinizin sağlıklı artıp artmadığını öğrenmek icin 48 saat arayla kan tahlili yaptırın değer inş sağlıklı artar bir sonraki gittiğinizdede kese gözükür inşallah
Hamile değilim bu arada hamile kalmak için 2 aydır uğraşıyorum ztn gebelikte ağrı olur normal diyorlar ama dış gebelikte çok şiddetli olur özellikle bir taraf olur benim sağ kaşığım çok ağrımıştı.. gaz da hamilelik belirtisi sen içini ferah tut inş küçük olduğu için görülmemiştir. Ama mutlaka kan testi yaptr iki günde birTebrik ederim sizi bu arada kendi derdimden firsat olmadı kusura bakmayın.Allahim saglikli doğumlar saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin inşallah.
Kasıklarında ağrı 2 haftadır var zaten ondan dolayı acil Dr a gittim ve bebek olduğunu ogrendik. 1 hafta oldu öğrenelim hamileliği. Agrim bazen tek taraflı oluyor bazen bilmem gaz sancısı çektınız mı bazen de gaz sancısı gibi oluyor. En geç kaç haftalikken mudhele edilmesi gerekir. Son adet tarihinden bakarsak 5 buçuk hafta oldu yumurtlamaya bakarsak 3 buçuk hafta oldu.
Kafam çok karisik inşallah bebek küçük olduğu için gorunmemis tır diye düşünmek istiyorum.
İnşallah Can'ım yaa bugün öğlen randevum hayırlı haberlerle dönerim ben se inşallahCanım ben gittim doktora bugün kesemizi gorduk çok şükür 10 gün sonra kalp atışlarına bakcaz inş.merakla ve duayla senden gelecek haberi bekliyorum :)
inş.canim hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah Can'ım yaa bugün öğlen randevum hayırlı haberlerle dönerim ben se inşallah
Son adet tarihin ne zaman canım.bence gitme hemen 2 güne bi yükselir zaten değerler bekle biraz daha bebisin çok küçük keseyi hemen göremeyebilirsiniz ama folikasit verir doktor onu almak için gidebilirsinKızlar benimde 107.6 çıktı pazartesi gideceğim doktora diyorum ama acile gidip yaptirsam mi kan testi
6 ekimse 5 haftalık gebesin benimde 3 ekim.gorebilirsin o zaman keseyi geç döllenme heralde seninki ben daha küçük diye dusunmustum. 5 veye 6. haftalarda kese gorunmeye basliyo hayirli olsun bu arada :)6 ekim di. perşembe günü gittim kan testi yaptirdim sonuç böyle çıktı birdaha gidemedim :/
Akın hep birlikte inş.yok canım geç döllenme dir stres yapma benim ilk gebeligim de 2880 çıkmıştı 4.haftada bunda 490 çıktı ama keseyi gorduk.degerin dusuk çıkması önemli değil bi yükselip bi dusuyosa ya da 2 katından daha az yukseliyosa sorun ama pazartesi keseyi görürseniz eğer değerinde bi önemi kalmıyor .Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin siz kan değeriniz kaç ciktı işte 5 haftalık için 107 düşük değer değil mi 2 haftaliga 107 denk geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?