Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Öyleyse çok sevindim bende değere taktım durdum ben bugün acilden bi kan testi yaptiriyim bekleyemecegim çünkü :)

Bide şiddetli bi agrin yada kanamanın yoksa değerin yukseliyodur zaten

Canım ben gittim doktora bugün kesemizi gorduk çok şükür 10 gün sonra kalp atışlarına bakcaz inş.merakla ve duayla senden gelecek haberi bekliyorum :)
Can'ım şimdi çıktım doktordan 5 bitmiş 6. Haftanın içine girmiş keseyi gördü çok şükür haftaya çağırdı kalp atışları için inşallah sıkıntı olmaz dua et nolur

Can'ım şimdi çıktım doktordan 5 bitmiş 6. Haftanın içine girmiş keseyi gördü çok şükür haftaya çağırdı kalp atışları için inşallah sıkıntı olmaz dua et nolur
Hadi gözün aydın maşallah inş.saglikli olur bebisler dua ediyorum :)

Merhaba kizlar ben 5 aylik evliyim ve dogal yolla adet olamiyorum bu ay ilac kullanmadim sag kasigimda cok fazla agri ve kramp var sik sik lovobaya gidiyorum .saglik ocaginda test yaptrdim adetime 15 gun var ama beta hcg 2.5 cikti doktor olma ihtimali var dedi sizce cok istyorum cocuk sahibi olmak mucize olsun konu hakkinda yardimci olun adetime cok gun oldugu icin tekrarlayalim dedi bekleyemiyorum .

Merhabalar yumurta takibi yapıyorum ve çatlama olalı 21 gün oldu hala adet yok. 15. Günde kan testi yaptım negatif. Sizce umut var mı

Gitsem mi biraz daha mı beklesem pazartesi sağlık ocağından çağırdılar genel testler felan icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…