Bide şiddetli bi agrin yada kanamanın yoksa değerin yukseliyodur zatenTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin siz kan değeriniz kaç ciktı işte 5 haftalık için 107 düşük değer değil mi 2 haftaliga 107 denk geliyor :/
İyi yaptır için rahat etsin stres yapmaktan iyidir:) sonucu yaz yineÖyleyse çok sevindim bende değere taktım durdum ben bugün acilden bi kan testi yaptiriyim bekleyemecegim çünkü :)
Can'ım şimdi çıktım doktordan 5 bitmiş 6. Haftanın içine girmiş keseyi gördü çok şükür haftaya çağırdı kalp atışları için inşallah sıkıntı olmaz dua et nolurCanım ben gittim doktora bugün kesemizi gorduk çok şükür 10 gün sonra kalp atışlarına bakcaz inş.merakla ve duayla senden gelecek haberi bekliyorum :)
Hadi gözün aydın maşallah inş.saglikli olur bebisler dua ediyorum :)Can'ım şimdi çıktım doktordan 5 bitmiş 6. Haftanın içine girmiş keseyi gördü çok şükür haftaya çağırdı kalp atışları için inşallah sıkıntı olmaz dua et nolur
Bence korkulacak bisey yok canım akıntı normal zaten hafif ağrı yerleşme ağrısı olabilirBazen oluyor ağrım kısa sürüyor ama kanama yok akıntı var
Amin inşallah Can'ım :)Hadi gözün aydın maşallah inş.saglikli olur bebisler dua ediyorum :)
Canim naptin test yaptırdın mı sonuç neÖyleyse çok sevindim bende değere taktım durdum ben bugün acilden bi kan testi yaptiriyim bekleyemecegim çünkü :)
Şuanda onun sonucu bekliyorum eşim anca geldi işten :)Canim naptin test yaptırdın mı sonuç ne
Gözün aydın canım artış var sıkıntı yok :)340,95 çıktı
Yok canım daha kalp atışı falan olmaz keseyi belki görebilirsiniz daha çok minik hcg binleri bi geçsinNe kadarlık acaba :) kalp atışı felan var midirki
Pazartesi gitcen mi doktora pekiAnladım çok sağol :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?