Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum sat 7ekim 34 35 gunde bir regl oluyorum adetin 5gun gecince test yaptim ilki 193 iki gun sonra 364 cikti doktor ilk deger icin suan sat ne gore 5 haftaliksin bu deger dusuk kimyasal gebelik olabilir dedi yada gec dollenme artisi yarin gostericem yorumlarinizi bekliyorum artis normalmi kimyasaldada boyle artiyomu

Canım benimde 6 ekim di perşembe günü test yaptirdim 107 çıktı cumartesi test yaptırdım 340 çıktı daha doktora gitmedim

Canım benimde 6 ekim di perşembe günü test yaptirdim 107 çıktı cumartesi test yaptırdım 340 çıktı daha doktora gitmedim
Canim ben daha once kimyasal gebelik gecirdim doktorda bildigi icin yine aynisi olabilir dedi degeri dusuk deyince canim sıkıldi senin ilkmi

Herkese merhaba. Ben çok tez canlı bir insanım reglime 10 gün kala kanda bhcg baktırdım 1.20 çıktı. Sizce bu değerin yükselme ihtimali var mı?

Herkese merhaba. Ben çok tez canlı bir insanım reglime 10 gün kala kanda bhcg baktırdım 1.20 çıktı. Sizce bu değerin yükselme ihtimali var mı?
mrb. bende geçen ay reglime 1 hafta kala test yaptım 2.0 çıkmıştı sonra aradan 3 gün sonra flan yaptırdım 0 çıktı yani hamile değilim. kiminin yükseliyormuş araştırdığımda öle okumuştum ama benim yükselmedi malesef umarım sen hamilesindir.

Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Yaptırdığıma sonradan pişman oldum hevesim kırıldı biraz. Umarım yükselir hayırlısı olsun dediğiniz gibi. Umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.

evet bende yaptırdığıma pişman oldum 2 değerini görünce dahada bir hamile moduna girdim kasık ağrısı, baş dönmesi tamam dedim ben hamileyim meğerse değilmişim o ayrı:))ondan beklemek lazım günler zor geçiyor ama olsun hiç değil boşa heveslenmeyelim. güzel dileklerin için teşekkürler.. güzel haberlerini bekliyorum inş. sende tez zamanda bebişine kavuşursun

benim adetime 6 gün var bugün progesteron bakılırken lab. beta hcg de istedim 6.52 çıktı doktorumla konuşamadım sekreterine not bırakmış 4 gün sonra tekrar kanda baktırsın demiş offf çok heyecanlandım durduk yere. bide boşvermiştim sözde.

Merhaba 3 4 gündür içim içimi yiyordu bebek vajinal ultrason da gorunmemis ve dr dış gebelik olabilir demisti. Çok şükür bugün gittim Dr a tekrar baktı vajinal ultrasonla ve bebek göründü .. hastaneden ağlayarak ayrıldım.
Beni dinleyen yazan dua eden arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

Canim kan değerlerin nasildi

16.30 a randevu alabildim bekliyorum :/ işte en son 340 çıktı ya. şimdi doktor nasıl muayene eder böyle altta felan mi eder korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…