Pazartesi git bence haftana gore kese gorunur ama geç döllenme olduysa gorunmeyebilir Dr yönlendirir zaten hic olmadı kullanacagin vitaminleri alırsınGitsem mi biraz daha mı beklesem pazartesi sağlık ocağından çağırdılar genel testler felan icin
Canim ben daha once kimyasal gebelik gecirdim doktorda bildigi icin yine aynisi olabilir dedi degeri dusuk deyince canim sıkıldi senin ilkmiCanım benimde 6 ekim di perşembe günü test yaptirdim 107 çıktı cumartesi test yaptırdım 340 çıktı daha doktora gitmedim
Son durum ne canm merk ettemCnm bnde test yptrdm bgn 11.gün demiştm ya 0.58 cıktı yani yok bnde olrm adet bir iki güne
Benim tarihimde 14 temmuz tabi hamileysem yarın sağlik ocagina gidicem bakalim varmi bebekGitsem mi biraz daha mı beklesem pazartesi sağlık ocağından çağırdılar genel testler felan icin
Var mı canimBenim tarihimde 14 temmuz tabi hamileysem yarın sağlik ocagina gidicem bakalim varmi bebek
mrb. bende geçen ay reglime 1 hafta kala test yaptım 2.0 çıkmıştı sonra aradan 3 gün sonra flan yaptırdım 0 çıktı yani hamile değilim. kiminin yükseliyormuş araştırdığımda öle okumuştum ama benim yükselmedi malesef umarım sen hamilesindir.Herkese merhaba. Ben çok tez canlı bir insanım reglime 10 gün kala kanda bhcg baktırdım 1.20 çıktı. Sizce bu değerin yükselme ihtimali var mı?
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Yaptırdığıma sonradan pişman oldum hevesim kırıldı biraz. Umarım yükselir hayırlısı olsun dediğiniz gibi. Umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.mrb. bende geçen ay reglime 1 hafta kala test yaptım 2.0 çıkmıştı sonra aradan 3 gün sonra flan yaptırdım 0 çıktı yani hamile değilim. kiminin yükseliyormuş araştırdığımda öle okumuştum ama benim yükselmedi malesef umarım sen hamilesindir.
Canim kan değerlerin nasildiMerhaba 3 4 gündür içim içimi yiyordu bebek vajinal ultrason da gorunmemis ve dr dış gebelik olabilir demisti. Çok şükür bugün gittim Dr a tekrar baktı vajinal ultrasonla ve bebek göründü .. hastaneden ağlayarak ayrıldım.
Beni dinleyen yazan dua eden arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Canim kan değerlerin nasildi[/QUOT. Tatlim sen naptin gittin mi Dr a ya da tekrar test yaptırdın mı
Himm 340 tan sonra tekrar yaptırdın mi ki diye dusundum ama tamam canım haber ver yine çıkınca16.30 a randevu alabildim bekliyorum :/ işte en son 340 çıktı ya. şimdi doktor nasıl muayene eder böyle altta felan mi eder korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?