Önce normal ultrason da bakar goremezse alttan bakar ya da biraz daha buyusun bekleyelim der gün verir.benim Dr kalp atışı için aslında alttan baksak görebiliriz ama bekleyelim dedi öyleYaptiramadim nasıl muayene ederler:/
Yok folikasit falan kullanıyor musun evde vitamin falan.kullanmiyorsan verir. Folikasit bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyorBen kendim bekleyip haftaya mı gitseydim acaba ya
Yani hem o kadar stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallahYok birşey kullanmıyorum onu alırım bari o zaman
Himm iyi hadi gözün aydınUltrasonda birşey görmedi Rahim duvarı kalınlığı iyi dedi Çarşamba günü çağırdı birde folikasit verdi :) degerler içinde hızlı yukselmis ikizlik var mı ailede dedi :)
Korkuyodun bak bayada iyi konuşmuş yani :)Ultrasonda birşey görmedi Rahim duvarı kalınlığı iyi dedi Çarşamba günü çağırdı birde folikasit verdi :) degerler içinde hızlı yukselmis ikizlik var mı ailede dedi :)
Çarşamba çıkacakmış sonuçVar mı canim
İnşallah vardır bakalimmÇarşamba çıkacakmış sonuç
Canım tek değere bakıp tek ikiz gibi yorum yapmiyo Dr.lar artışı iki katından daha fazlaysa belki diyolar.benim ilk gebelik 4.haftada 3000 e yakındı yani 5.haftamda 10 bini geçmiştir muhtemel 2 güne 2 kat arttığı için.ama tekti. Asil ultrasonda belli olur bu hakkında hayırlısı olsun inşallahbenim 5 haftalıkken 6614 çıktı b hcg..ikiz olabilir mi ki??yüksek değil mi değer? testten sonra bi hafta bekledik dra gitmek için.yarın tam 6 hafta doluyor ilk randevuma yarın gideceğim yani..bakalım ne diyecek dr??
Canim haftana gore kese gorunur ama geç döllenme muhtemel seninki bu hafta gorunmeyebilir o yüzden.gerci bu bebislere belli olmaz inş.gorursunuz yarın :)Kızlar mrb bnm de değer 145.4 çıktı geçen cuma perşembe günü randevu Vr Enson adet tarihi 10 ekim 30 günde bir adet oluyorum kaç haftalik acaba perşembe keseyi görür muyuz
daha hamile olma fikrine alışamadan acaba ikiz mi diye düşünmeye başladım:) neyse ki yarın öğreneceğim..teşekkürler cvbınız için..Canım tek değere bakıp tek ikiz gibi yorum yapmiyo Dr.lar artışı iki katından daha fazlaysa belki diyolar.benim ilk gebelik 4.haftada 3000 e yakındı yani 5.haftamda 10 bini geçmiştir muhtemel 2 güne 2 kat arttığı için.ama tekti. Asil ultrasonda belli olur bu hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım tek değere bakıp tek ikiz gibi yorum yapmiyo Dr.lar artışı iki katından daha fazlaysa belki diyolar.benim ilk gebelik 4.haftada 3000 e yakındı yani 5.haftamda 10 bini geçmiştir muhtemel 2 güne 2 kat arttığı için.ama tekti. Asil ultrasonda belli olur bu hakkında hayırlısı olsun inşallah
sagol canım gittik dedgn gibi göremedm altan da baktı rahm duvarı kalnlasmş dedi kan sonucu da 3216.7 cıktı artş iyi mi sizce lütfen cvp yazn ?Canim haftana gore kese gorunur ama geç döllenme muhtemel seninki bu hafta gorunmeyebilir o yüzden.gerci bu bebislere belli olmaz inş.gorursunuz yarın :)
Canım artış iyi bence yükselmiş epey benim Dr.6000 e kadar gorunmeyebilir normal demişti bi dahaki kontrol ne zaman rahim duvarı kalınlaşması ne anlama geliyor yani bisey demedi misagol canım gittik dedgn gibi göremedm altan da baktı rahm duvarı kalnlasmş dedi kan sonucu da 3216.7 cıktı artş iyi mi sizce lütfen cvp yazn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?