Merhaba 3 4 gündür içim içimi yiyordu bebek vajinal ultrason da gorunmemis ve dr dış gebelik olabilir demisti. Çok şükür bugün gittim Dr a tekrar baktı vajinal ultrasonla ve bebek göründü .. hastaneden ağlayarak ayrıldım.
Beni dinleyen yazan dua eden arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Kalınlaşması iyi biseyse korkma canım artış gayet iyi normaldende biraz yüksek hatta yakında görürsün keseyi inş.yarın sonucları göstercm inş guzel bişiler der cok sagol cvp için insan iyi seyler duymak istiyo bi bilenden
Canım normalde beklenen 2 günde 2 katı artış ama senin biraz az artmış ama problem derecesinde olduğunu sanmıyorum korkma bence folikasit ve vitamin kullansan iyi olur ama kotu bi değer değil benceArkadaslar lutfen biri bana beta hcg yorumlasin 2 gun arayla
194
365
665
1098
Son artisi doktor yetrli bulmadi 1200 lerde olmasi gerekiyordu dedi bu sekilde artisi olup normal gebelik geciren varmi lutfen biri bana guzel bisey soylesin
sagol canım gittik dedgn gibi göremedm altan da baktı rahm duvarı kalnlasmş dedi kan sonucu da 3216.7 cıktı artş iyi mi sizce lütfen cvp yazn ?
Folik asit ve vitamin eksikligiyle baglantisi varmi bu az artisinCanım normalde beklenen 2 günde 2 katı artış ama senin biraz az artmış ama problem derecesinde olduğunu sanmıyorum korkma bence folikasit ve vitamin kullansan iyi olur ama kotu bi değer değil bence
Tatlim folikasit bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor.ama değeri yukselttigini dusunmuyorum yani duymadim öyle bisey son adet tarihin neydi ki senin yani kaç haftalik gebesinFolik asit ve vitamin eksikligiyle baglantisi varmi bu az artisin
Saol canim cok zor beklemek daha once dusuk ve kimyasal gebelik yasadim rabbim birdaha yasatmasin cok zor gunlerdiBence sabırla ve duayla bekle bi haftaya görürsün inş keseyi.folbiol da bi folikasit zaten canım devam et bi zararı olmaz
Amin canım rabbim içini ferahlatsin inş.benimde bi ölü doğumum var ama kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum Rabbim yasatmaz inş tekrar günlük 7 defa ayetel kursi okuyorum o korur inş.tevekkul ediyorum ve şimdi rahatim dusunmuyorum Allah en iyibiliyo zaten boşver sende düşünme kendine bi uğraş bul herşey daha güzel olacak de hep olur inşSaol canim cok zor beklemek daha once dusuk ve kimyasal gebelik yasadim rabbim birdaha yasatmasin cok zor gunlerdi
Bide her Dr a güvenme emin olduğun Dr git çünkü bazıları kasap gibi hemen alma peşinde çok duydum gordum öyle mesela bu kesenin şekli bozuk alalım deyip geçiyor sonra bebek sağlıcakla doğup geliyor. Bence her testide yaptırma 2 li 3 lu testi bile bunlar tarama ve testlerin sonucu riskli gelse anne karnındayken hiçbir müdahale yapamiyolar ve sana rezil çekilmez bi gebelik gecirtiyolar boşu boşuna.Saol canim cok zor beklemek daha once dusuk ve kimyasal gebelik yasadim rabbim birdaha yasatmasin cok zor gunlerdi
Basin sagolsun canim seninki cok daha buyuk bir imtihan cennette bir melegin var rabbim baska aci yasatmasi doktorlar konusunda haklisin arkadasima aldir ozurlu dediler kolu yok ayagi yok dediler 9 ay goz yasi doktu kalp hastasi oldu direndi dogurdu sapasaglam 5yasinda cok zeki bir cocuk ornekleri cok etrafimizda ama iste bile bile takiyosun herseyi kafana tevekkul etmeyi unutuyosun dua etmem lazimBide her Dr a güvenme emin olduğun Dr git çünkü bazıları kasap gibi hemen alma peşinde çok duydum gordum öyle mesela bu kesenin şekli bozuk alalım deyip geçiyor sonra bebek sağlıcakla doğup geliyor. Bence her testide yaptırma 2 li 3 lu testi bile bunlar tarama ve testlerin sonucu riskli gelse anne karnındayken hiçbir müdahale yapamiyolar ve sana rezil çekilmez bi gebelik gecirtiyolar boşu boşuna.
Amin canım hiç kimse yasamasin inş.seninde en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum inş.yaz buraya yine kontroller den sonraBasin sagolsun canim seninki cok daha buyuk bir imtihan cennette bir melegin var rabbim baska aci yasatmasi doktorlar konusunda haklisin arkadasima aldir ozurlu dediler kolu yok ayagi yok dediler 9 ay goz yasi doktu kalp hastasi oldu direndi dogurdu sapasaglam 5yasinda cok zeki bir cocuk ornekleri cok etrafimizda ama iste bile bile takiyosun herseyi kafana tevekkul etmeyi unutuyosun dua etmem lazim
Gunaydın bence değeriniz iyi sağlıklı artış olup olmadığını takip etmek icin 48 saat sonra tekrar yeniletin aynı yerde yaptırın yine makşnaya kişiye göre değişiyor benım adetimden birgün önce 9.5 cıkmıstı sonra sürekli iki günde bir kan verdim geç döllenmeymiş inşallah sizinde sağlıkla artarArkadaşlar günaydın. Dün 2 kere idrar testi yaptırmıştım pozitifti. Kan esti sonucum 17,91 çıktı. Normalde 23/24 günde bir regl oluyorum yani bugün yarın olmam lazım. sadece beyaz bir akıntı var. Kimyasal gebelik falan yazılmış çoğu yerde değerim mi çok düşük yoksa benim periyodum kısa olduğu için henüz bukadarcık görünmesi normal midir? bu akşam tekrar test yaptırsam artması lazım değil mi?
Ne oldu yaptın mı canım kan testiYa ben dayanamayacağım bu akşam da kan testi yaptıracağım galiba :) sonucu paylaşırım. Sonuçta 1,5 gün olmuş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?