Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Evet canım yaptırdım 55.51 olmuş :)) gerçi hala düşük birazcık değer ama artış olarak 1 gün için fena değil sanki Cumartesi'ye kadar hergün yaptırırım artık

Evet canım yaptırdım 55.51 olmuş :)) gerçi hala düşük birazcık değer ama artış olarak 1 gün için fena değil sanki Cumartesi'ye kadar hergün yaptırırım artık
Evet artış iyi canm ama hergun yaptırma bırak bebeğin beslensin. Vücudunu yorma tatlım. Sabret iki günde bir ver

Aynen oyle dusuk olması hiç problem değil. Ben 5 kusur le ogrendım hamıle oldugumu :) suanda 11+4 hamileyim. 2 gunde bır 2 kez yaptır daha sora bı 10 gun sora yaptır 5 bin ustune cıkınca da doktora gt ben oyle yaptım hıc alttan muayne olmadım dırek karından gordu keseyı bende ılk baslarda kendımı yedım bıtırdım yok dıs gebelık yok bılmem ne ama hepsi bosaymıs kendımı bosa uzmusum hersey yolunda gıdıyor hıc kafanıza takmayın rısk her zman vardır ama sureklı nolcak nolcak dıye beklemek bosa hüsnü kuruntu bıde sureklı test yapan arkadaslar var oda yanlıs baktınız 2 gunde 2 kat yukselıyor bı sure bekleyın arkadaslar o testı yapmak sonucunu beklemek bıle ayrı bı stres. Umarım herkesin gönlünce olur :)

Hiç o açıdan düşünmemiştim
Merhaba ben yeni üye oldum herkese selamlar 2 gün önce kandan test yaptırdım değer 0,22 çıktı normalde negatifken hep 0,01 çıkıyodu adetim bugün olması gerekiyordu olmadı belirtiler var mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı hamilemiyimdir acaba testi tekrarlasam mı

Kizlar merhaba herkeze hayirli aksamlar benim hikaye cok karisik 3 ay once 5 aylik benegim karnimda oldu oda tedaviyle olmustu asilama yoluyla 5 senelik evliyim 4 kez hamilelik yasadim ama hepsi dusuk oldu ben pko hastasiyim adetlerim hep duzensizdir tedavi olmadan hamile kalamiyorum en son 3 ay once bebek olumce her seye ara verdim bu ay asilama deneyecektik yine gecen ay adetim 12 ekim di kasim 12 oldu adrtim gelemdi beta hcg yaptrdim doktoru dinleyerek 0.01 geldi negatif dedi adet sokturucu ilac veriyorum ic adet olunca gel dedi tamam dedim ama nedense ilaci almadim kadim 15 de birdaha yaptrdim kan testi .0.10 geldi olmadi dedim ama inatla yaptirmak istiyordum kasim 18 yine ben hastanede kan testi sonucu 0.84 tekrar negatif en son ilaci alip icmeye larar verdim ilaci alirken birde idrar testi aldim ne olur olmaz diye eve geldim bir yaptim pozitof ve dun itibariyle beta 298 geldi yarin tekrar kan vericem sanirim gec dollenme oldu ki kanda adettenten 9 gun sonra cikti hepimizin hakkinda allahim hayirlisini versin cikmayan canda elbet bir umit vardir mevlam nasip ederse her turlu oluyor arkadaslar.

Kizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer

Maşallah cnm inşallah sağlıkla büyüsünler :) dün yaptırmadım testi, bugün akşam yaptıracağım bir de ben cumartesi günü doktorumdan randevu aldım o da kan testi isteyebilir diye (belki bhcg dışında bişeyleri kontrol etmek ister) sabah 10:00 a aldım randevuyu. Büyük ihtimalle vajina muayenesi yapacak bir tehlikesi olsa yapmazlar zaten diye düşünüyorum. Elevit kullan demişti bana bir ara hergün kullanıyordum sonra bıraktım çift çizgiyi görünce yine başladım sen ne kullanıyorsun vitamin olarak?

selamlar. düşükler için bir araştırma yapıldı mı? pıhtılaşmaya bakıldı mı? sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğiniz.

Kizlar simdi lavabo ya girdim boyle sümüksü birşey geldi çok afedersiniz ama koyu sari nedendir nedir anlamadim ?

Son ölçüm sonucum 131.4 çıktı kızlar bugün normalde adetimin ilk günü olmalıydı. İlk ölçüm 17.91 Ertesi gün 55.51 ve dün ölçtürtmedim bugünde işte 131.4 çıktı. Normal ilerliyor heralde. Ay stres yaptım resmen yaaa

Merhaba çok acil cevap yazarmısınız tüm belirtilerim var pazar günü kanda baktırdım 0,22 çıktı geç olabilir adetin geçince tekrar edelim dediler adetim 2 gün geçti idrar yaptım ekte yolluyorum resmini ve az önce cok acık pembe bi akıntım geldi ne anlama geliyor acaba tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_2820.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 141
Gayet iyi canım maşallah stres yapma artık artış var ve yaptırma artık test falan güzel güzel dinlen bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…